Na 10x po nekoliko poglavlja kako cujem.Marsale sjebbo bi se da vidis kako mi u Sa polazemo ustavnoovo kod tebe je super,bar malo prakse ako nista
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Na 10x po nekoliko poglavlja kako cujem.Marsale sjebbo bi se da vidis kako mi u Sa polazemo ustavnoovo kod tebe je super,bar malo prakse ako nista
Od Buraka ces se naslusati svakakvih gluposti, steta sto su mu predavanja obavezna, a u vezi ovog smajevica sto sam govorio on ima oca na katedri za energetiku pa je bilo na fazon kolegijalnosti a ne u vezi novca, ubjedljivo najlosiji profesor na nasem fakultetu uvjerices se sam.....cala je napisao/la:To za Alex nisam jos cuo. Bilo je svakakvih prica da se moze zavrsiti i kod Alme, al ja jos nisam upoznao takvog pa su to za mene i dalje samo price.
Tek sam upisao 2. godinu pa sam novi kod Buraka, mada ne vidim zasto bi on prodavao ispite kad lik zgrce pare lopatom od ISSS-a.
Klasika, prodju djeca kroz fakultet ko kroz tramvaj..cala je napisao/la:Takvih primjera "kolegijalnosti" ima milion, to me ne cudi.
Znam za Elastostatiku, ali im je falilo asiss pa sam mislio da je na Kinematici,meni predaje Automatsku regulaciju (3. godina Energetika i 4. motori)....cala je napisao/la:Kljuno je evo vec drugu godinu profesor. Predaje Elastostatiku i jos neki predmet na 3. godini, ne mogu se sjetit imena.
sjedio si dolje do katedre?cala je napisao/la:Znam da je Dzanko jedan od asistenata, nisam cuo ko je drugi.
Ja sam prekjucer dolazio na vjezbe iz tog predmeta kod Kljune, radio usmeni (pismeno) iz elasto. Mozda si me i vidio ako si bio tu.
cala je napisao/la:Taj sam.
Kod nas ti je barem pola tih famoznih desetki kupljeno, poklonjeno i sl. Ima doduse par fakat genijalaca koji imaju potencijala da budu veliki inzinjeri u svijetu, ali vecina su laznjaci.R32 je napisao/la:Sta to na Masinstvu imaju desetke, kod nas u Tz polozio si i nisi, znaci 6 vrh, sedmica ide za bezprijekoran rad
Kada vidis rezultate ono sto ih je polozilo sve gotov 6. Zadnja 2 ispita ja razvalio jedan siguran da sam komplet uradio 90 bodova i 6 haman jedva. Drugi isto odradio sve tu me profesorica pohvalila kaze sila sam uradio, upisa sedmicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.