Toni Sunjic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

legenda reala
Kontakt:

Re: Toni Sunjic

Post Postao/la legenda reala » 11 okt 2014, 19:49

Ovako su stručnjaci precjenjivali i Vranješa nakon 2-3 utakmice, sad ne zaslužuje ni poziv, Toni je dosta napredovao, ali nije to još stoper koji ulijeva sigurnost, činjenica je da mi nemamo nijednog stopera u kojeg se možeš pouzdati i da su svi u pet deka i Šunjić i Bičakčić pa i taj Vranješ, Zukanović je za nijansu slabiji od ovog trojca, sve u svemu jadni mi s ovako kvalitetnom odbranom :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 11 okt 2014, 19:50

nije bio loš toni dok je imao zraka, ali u zadnjih 15-20 minuta mu je duša izašla na nos :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 11 okt 2014, 19:56

jestamaji je napisao/la:nije bio loš toni dok je imao zraka, ali u zadnjih 15-20 minuta mu je duša izašla na nos :mrgreen:
Pa Hadžić se krije iza njega, realno nije mu ni bilo lahko, gdje god lopta, Hadžić iza leđa Šunjića ili Bešića da mu ne bi mogli dodati :urnebes: :urnebes:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 11 okt 2014, 19:58

bagrcavi je napisao/la:
RiNo je napisao/la:[/spoiler]

Toni je trenutno nas najbolji stoper :bih:
Naravno.
Odmah iza Spahića, Zukanovića i Bičakčića
U kojem crtanom filmu su ova trojica ispred Šunjića?
Ako je ovo sprdačina u odnosu na neke koji su ovo sasvim ozbiljno pisali onda, o.k., ako je ozbiljno, onda niđe veze.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 okt 2014, 20:04

Ako ti gledaš crtane filmove ne mora značiti da ih i mi gledamo gangsteru. Čuj gangster :facepalm: :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 11 okt 2014, 20:09

bagrcavi je napisao/la:Ako ti gledaš crtane filmove ne mora značiti da ih i mi gledamo gangsteru. Čuj gangster :facepalm: :rol:
Prijatelju, taj tvoj nacionalizam te u stvarnom svijetu nikud neće odvest, vjeruj.

Da , gangster. Ne krimos, već neko ko radi - u ovom slučaju piše ono šta ga je volja, ne obazirući se ni kakve sankcije. Viša matematika za tebe? Pretpostavljam da je "bagrcavi" vrijedno divljenja?

Sutra ću navratit do tebe u McDonalds, možeš odmah napisat narudžbu-dupli cheeseburger, napojnicu ti ne dam.
Miske no. 1
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 okt 2014, 20:15

GangstaX je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ako ti gledaš crtane filmove ne mora značiti da ih i mi gledamo gangsteru. Čuj gangster :facepalm: :rol:
Prijatelju, taj tvoj nacionalizam te u stvarnom svijetu nikud neće odvest, vjeruj.

Sutra ću navratit do tebe u McDonalds, možeš odmah napisat narudžbu-dupli cheeseburger, napojnicu ti ne dam.
Prvo, nemoj me zvati prijatelju jer ti to nisam, ubio bih se kad bih imao nekog takvog u svojoj blizini. Yebi ga, ne volim gangstere :rol:
Drugo, moja tvrdnja gore nema nikakve veze sa nacionalizmom, čista realnost.
Treće, nisam rekao da je Toni loš stoper, čak šta više fino je odigrao, ali ima boljih od njega.
Ali kome ja objašnjavam, dečkić još neke crtane gleda. :urnebes:
Gdje si napojnica :tokralju: :rol: :rol: :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 11 okt 2014, 21:09

bagrcavi je napisao/la:
GangstaX je napisao/la:

Prvo, nemoj me zvati prijatelju jer ti to nisam, ubio bih se kad bih imao nekog takvog u svojoj blizini. Yebi ga, ne volim gangstere :rol:
Drugo, moja tvrdnja gore nema nikakve veze sa nacionalizmom, čista realnost.
Treće, nisam rekao da je Toni loš stoper, čak šta više fino je odigrao, ali ima boljih od njega.
Ali kome ja objašnjavam, dečkić još neke crtane gleda. :urnebes:
Gdje si napojnica :tokralju: :rol: :rol: :rol:
Ima boljih štopera od Tonija-ali ne igraju za nas.

Sad neovisno o halucinacijama našeg dragog "bagrcavog", evo mog mišljenja o našim štoperima (napominjem još jednom da ne gledam ko gdje igra i u kojoj ligi igra već kako su igrali u dresu reprezentacije) .

Zukanović je otprilike iste kvalitete kao Šunjić, Vranješ trenutno nije u formi, ali je i on tu negdje. O Spahiću i Bičakčiću moje mišljenje se zna - koštali su nas izgubljenih bodova prečesto direktno svojim kiksevima, ovaj prvi ne valja kao čovjek, a drugi nije loš momak ali treba malo da se dohvati klupe za rezerve, pa ako nekad dobije u prvih 11 da zaigra i opravda to povjerenje onda da se ustali. Tj. da konačno opravda tu Bundesligu, taj Hoffenheim i to igranje protiv Bayernovih napadača dva puta u sezoni. Realno, meni je onakva partija od juče malog Hadžića, kakva je da je, bila bolja od većine Bičakčićevih nastupa za nas do sada.
Zadnja izmjena: GangstaX, dana/u 11 okt 2014, 21:12, ukupno mijenjano 1 put.
Miske no. 1

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 okt 2014, 21:10

To gangsteru, prekucaj ih jednog po jednog :opaopa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 11 okt 2014, 21:13

Virtu4l je napisao/la:To gangsteru, prekucaj ih jednog po jednog :opaopa:
:thumbup:

Trudim se. :opaopa:

Svaka čast, i ti ih pereš na ruke kvalitetno. :thumbup:
Miske no. 1

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 11 okt 2014, 21:15

Dva trolla se sastala pa jedan drugom podršku daju :thumbup: Samo naprijed momci, nemojte se puno zbližiti :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 11 okt 2014, 21:19

Može Bičakić igrat 20 puta u bundesligi nije kvalitetniji od Šunjića i Zukanovića da ga jeb.eš
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 okt 2014, 21:20

Vecinom sami sebe prekucaju.
mandraX je napisao/la:Mazlum.
gringobih je napisao/la:Onako neka se zna ko je vlasnik menadjerske agencije ovog mega talenta i zasto je u repci...
Antonio Miletic dalmatinski kriminalac...
Poslije kise igraca žnj kvalitete sa tog podrucja nadam se da je svima jasno i zasto je to tako...
DonCorleone je napisao/la:Problem lezi vise u pozivu nego u samom igracu. On je svakako nakarada od igraca i moliti Boga da ce svi igraci prvih II biti zdravi tokom svih utakmica, jer ove alternative koje je Safet izabrao mogle bi biti kobne u negativnom smislu.
:njanjanja:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 11 okt 2014, 21:23

Sabinho je napisao/la:Vecinom sami sebe prekucaju.
Da potvrdim.

Mazlum.

:kafa:

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 11 okt 2014, 21:25

Toni me je pozitivno iznenadio .Odlican igrac nije nesto brz al se dobro postavlja ,veoma je borben igrac.Uvijek daje 100 posto od sebe na terenu I u svaki duel ulazi maksimalno agresivno.

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 11 okt 2014, 21:25

Bravo majstore na sinjošnoj izvedbi bio si najbolji,najsigurniji ali čuvaj se ovih bosanaca i bosanskih novinara,jer oni su veliko zlo BH nogometa,zato pamet u glavu i ništa im nevjeruj....

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 okt 2014, 21:30

mandraX je napisao/la:
Da potvrdim.

Mazlum.

:kafa:
Mazlum... :wave:

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 11 okt 2014, 21:34

Ziko je napisao/la:Bravo majstore na sinjošnoj izvedbi bio si najbolji,najsigurniji ali čuvaj se ovih bosanaca i bosanskih novinara,jer oni su veliko zlo BH nogometa,zato pamet u glavu i ništa im nevjeruj....
Od svih nacionalista na forumu, ovaj ziko je jedan od najgorih.
Pozdravi Pandžu. Btw gdje je on sad? Znam gdje nije- u repki! :wave:
Zadnja izmjena: GangstaX, dana/u 11 okt 2014, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
Miske no. 1

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 11 okt 2014, 21:35

mandraX je napisao/la:
Da potvrdim.

Mazlum.
:clap:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 11 okt 2014, 21:36

Sve iz ljubavi prema Emiru Spahicu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, DanijelTZ, denza, Fudbalbr1, galia95, Maestro^^, MaroonBjelave i 91 gost.