nije mi to baš neki argumentAjax je napisao/la:Vedo igra u nikad losijoj formi za svoj klub.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
nije mi to baš neki argumentAjax je napisao/la:Vedo igra u nikad losijoj formi za svoj klub.
jarane, ne postoji napadač koji bi učinio da Stuttgart igra bolje .. bez Vedinih golova, oni bi već bili u cvajtiGreivis je napisao/la:Ibisevic ukoliko ovako nastavi mogao bi ubrzo u MLS. Mora van iz prve postave.
Puno nam je dvojica igraca koji zavise od saigraca ( Dzeko i Vedo ) a u sredini samo cetvorica igraca od kojih jedino Besic igra svoju poziciju a ostala trojica se sudaraju po meni bar. Zato i nije bilo dovoljno lopti za napadace zbog lose sredine terena. Nista protiv Vede i nije sramota biti dzoker sa klupe.Chinaglia je napisao/la:jarane, ne postoji napadač koji bi učinio da Stuttgart igra bolje .. bez Vedinih golova, oni bi već bili u cvajtiGreivis je napisao/la:Ibisevic ukoliko ovako nastavi mogao bi ubrzo u MLS. Mora van iz prve postave.Vedo je igrač koji zavisi od saigrača, šta će on napravit' kad nema lopti? da uzme loptu, predribla tri, četiri igrača i zabije gol, to možda?
Vedo kad ima lopti, on će ih pospremit' u mrežu, kad nema lopti, njega se krivi
Puno vise sam ocekivao od tebeChinaglia je napisao/la:Džeko i Vedo uvijek zabijaju za repku, to je opšte poznata činjenicaja ne bih mjenjao formaciju, tj. izbacio Vedu
ako Hare može igrat' kako treba, onda može i mora i Mire
ne, nisam to rekaoDonCorleone je napisao/la:Puno vise sam ocekivao od tebeChinaglia je napisao/la:Džeko i Vedo uvijek zabijaju za repku, to je opšte poznata činjenicaja ne bih mjenjao formaciju, tj. izbacio Vedu
ako Hare može igrat' kako treba, onda može i mora i Mire
.
4-4-2 protiv LLL je sasvim ok i Vedo treba da ima svoje mjesto. Medjutim, kada igramo protiv ozbiljnih reprezentacija sama pomisao krenuti sa dva klasicna napadaca i desetkom iza njih je u najmanju ruku za cudjenje. Kakav je to prijedlog? Lose drug, veoma lose.
Mislim da se treba prvenstveno shvatiti jedna veoma bitna stvar (Safet je jos nije shvatio nazalost), a to je da se moze igrati pod odredjenim okolnostima ofanzivnije i konkretnije sa jednim napadacem nego sa dva. Bitan je koncept a ne broj napadaca.Chinaglia je napisao/la: ne, nisam to rekaoprotiv jačih repki sam i ja za 4-2-3-1, kao protiv Argentine ili recimo Belgije
al' zar su Wales, Cipar, Izrael, ekipe protiv kojih ne trebamo igrat' s dva napadača?! nije to loša opcija, nego je loš selektor koji ne zna igračima objasnit' šta treba da rade, zato i oni nekad djeluju pogubljeno i nabacano
danas većina ozbiljnih ekipa igra u formacijama 4-2-3-1 i 4-3-3, nema puno ozbilnjih ekipa koje igraju s dva napadačaali zato što imaju takav profil igrača
mi nemamo nažalost, tj. imamo Luleta i Hajrovića kao krila koja valjaju i to bi bilo to
čak nemamo ni pravog ofanzivnog veznog, ali to mogu igrat' Mire, Prcić, Hajrović i možda TSS
profil naših igrača govori da smo repka kojoj najviše odgovara da se igra bazira kroz sredinu terena, a ne po krilima .. Pape je glup što ne zna igračima objasnit' strategiju, šta i kako da rade, nije glup zato što ubacuje tehnički jake igrače da igraju
Sve ove varijacije mogu biti dobre i lose, nikada necemo saznati, jer nikada nismo ni probali. Ja licno mislim da bi gazili sve pred sobom.Chinaglia je napisao/la:od svih ovih što si postavio, jedino ova prva može proći, barem kod meneal' znaš šta je problem tu, već to mogu vidjeti, tj. šta bi forumaši rekli?
Hare guši Mireta, a Luleta bi pljuvali jer nije baš opasan (nije ni bezopasan, barem u Laziju) po gol protivnika, centaršutevi katastrofa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.