Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Juventinisimo
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la Juventinisimo » 11 okt 2014, 03:16

Virtu4l je napisao/la:
Da budem još jednostavniji i banalniji: jedini igrač bez kojeg trenutno ne možemo je Muhamed Bešić :salut:
Na zalost ISTINA...

Mr Dominacija :tokralju:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 okt 2014, 03:19

mirzatele je napisao/la:Za razliku od tebe ja uvijek imam stavove pa moram lizati ono sto sam posrao ( Susic,Pjanic,Vrsajevic itd itd itd )
Prijatno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 okt 2014, 03:27

:lolno: :lolno: nice try
nekad si to bolje radio

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 okt 2014, 03:30

mirzatele je napisao/la::lolno: :lolno: nice try
nekad si to bolje radio
Dovoljno,za narucen ti dobar tek.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 okt 2014, 03:31

ma nije ti nesto,al hajd,dobar si momak :salut:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 okt 2014, 03:35

mirzatele je napisao/la:ma nije ti nesto,al hajd,dobar si momak :salut:
dapace
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ugursuz
Kontakt:

Post Postao/la ugursuz » 11 okt 2014, 05:05

Virtu4l je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Pjanić kad bude igrao na svojoj poziciji, tad možemo pričati, dotad :wave: .
Koja je to pozicija? Zar ga Miske nije gušio godinama? Zar nije bilo 'kad debeli ode iz reprezentacije, vidjećete pravog Pjanića' :damn:
AllGunsBlazing je napisao/la:I onda pod pritiskom daje sansu Besicu.
Nikakav pritisak. Kad je Bešić izgladio stvari sa Jagodićem, Pape ga je odmah pozvao, kao što je i obećao nakon Litvanije.

ta pozicija ne postoji, ona je imaginarna i dobro dodje kao izgovor

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 11 okt 2014, 10:19

Virtu4l je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Je li još uvijek korisniji od Bešića :kafa:
Hajmo znalci, izađite iz rupa.
naravno da nije jer teoretski to nije ni moguce s obzirom na cinjenicu da besic igra zadnjeg veznog u taktickom sistemu gdje samo on i jos dva stopera drze odbranu pa je sasvim logicno da ce dolaziti do izrazaja vise od pjanica, medunjanina, susica ili bilo koga na terenu kad smo vec kod toga. da umjesto besica igra zahirovic i on bi bio vazniji igrac od poluspica koji to zapravo nije jer igra na poziciji gdje nosi teret cijele formacije na svojim ledjima.

da se ja vodim logikom kojom ti uzdizes besica i konstantno omalovazavas pjanica i njegovu igru sad bi pisao o tome kako se besic usere cim pridje 16ercu, kako skoro svaki igrac repke ima bolji i precizniji sut od njega, kako nakon svakog dobrog driblinga napravi potez viska pa se desi da ili izgubi loptu ili zakasni sa pasom i slicno. s druge strane pjanic je doktor svega ovoga sto sam spomenuo sto si, uostalom, imao priliku vidjeti i sinoc i sto imas priliku gledati iz sedmice u sedmicu u posljednjih mjesec dva. da je zabio jedan od dva slobodnjaka ili jedan od ona dva suta danas bi bio maestro ali posto je golman odigrao partiju karijere tacno sam znao da ce biti ova prica na ovoj temi.

pretjerujes druze.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 11 okt 2014, 10:23

Ne očekuj konstruktivan odgovor. Mogao bi dobiti mahanje, mada ja tipujem na kafu.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 11 okt 2014, 10:24

Pobjego u rupu...

A zao mi ga trudi se ko Susic u prvih 11.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 okt 2014, 11:27

Sabinho je napisao/la:Miraleme :tokralju: napokon prilicno zadovoljan sa tobom. Nudio se, ginuo, gurao, trudio, bio opasan, to je to! Hajde u iducoj pogodi napokon a ne da ti uvijek malo nedostaje. :bih:
:bih: :bih: :salut: :salut:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 okt 2014, 11:55

Najveci problem je sto on nema predvidjene pozicije, igra prakticno svuda u veznom redu, i to je sve Papetova zasluga. Bio je poprilicno tanak juce, dosta pogresnih dodavanja, pokusavao je diktirati tempo, trudio se, borio, ali to nije to po meni.

Odlaskom ovog ublehasa sa klupe, doce i prava snaga Pjanica do izrazraja, kad dodje neko ko zna i postaviti taktiku.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 11 okt 2014, 11:58

Ovaj čovjek kad vodi loptu kao da je mazi, nevjerovatna harmonija sa loptom, kao da su rođeni zajedno.
Naš najveći majstor, uživanje je gledat ga .

A kad puca slobodne, pa uvijek bude opasno po gol, uvijek
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 11 okt 2014, 12:00

pa koju je poziciju pjanić igrao sinoć ?
često se izvlačio na desno krilo, vjerovatno je to bila zamisao teletine.
pjanić, besic i medunjanin trebaju činiti taj trokut u veznoj liniji. sa izetom i senadom na krilima, to bi bila perfekcija.

Rios

Post Postao/la Rios » 11 okt 2014, 13:10

jasmin10 je napisao/la:pa koju je poziciju pjanić igrao sinoć ?
često se izvlačio na desno krilo, vjerovatno je to bila zamisao teletine.
pjanić, besic i medunjanin trebaju činiti taj trokut u veznoj liniji. sa izetom i senadom na krilima, to bi bila perfekcija.
Ovo valjda zna svaki forumas,ali dzaba nam kad Safet vidi nesto u formaciji sa 4 centralna vezna igraca.. :lol: I onda imamo situaciju da Pjanic luta od krila do krila,poluspica,centralnog veznog..Tino isto tako,cas lijevo,cas desno,cas centarfor..Pa onda u istom trenu u par kvadrata se naguraju sva cetverica.. :crazy: Jednostavno,umjesto da koncentrisemo tu snagu i potencijal koji imamo na sredini terena u vidu Besica,Pjanica i Medunjanina sa tom formacijom,koja je btw rasturila u nekim utakmicama pred SP,mi je rasipamo.. :|
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 okt 2014, 17:05

otkako je prešao kod roma, sve više izgleda kao mali cigo, šta uradiše ljudi od onako finog i kulturnog insana

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 11 okt 2014, 17:17

Dr. Miralem Pjanic je u reprezentaciji za razliku od Rome samo zrtva pogresne / lose taktike i pozicije na terenu. On je stoverna deep lying playmaker-a, odnosno da igra tik uz Besica. Iza spica to vec teze ide. To sto Gosp. Selektor nije pogledao nikad neku utakmicu Rome, to je druga stvar. Mozda bi i naucio nesto malo o trenerskom poslu.
Unica grande amore

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 11 okt 2014, 17:28

AllAbout je napisao/la:Dr. Miralem Pjanic je u reprezentaciji za razliku od Rome samo zrtva pogresne / lose taktike i pozicije na terenu. On je stoverna deep lying playmaker-a, odnosno da igra tik uz Besica. Iza spica to vec teze ide. To sto Gosp. Selektor nije pogledao nikad neku utakmicu Rome, to je druga stvar. Mozda bi i naucio nesto malo o trenerskom poslu.
Nas selektor samo gleda PSG ,kasni na AVION I iznenadjen je brzinom Nigerijaca a igra Kipra ga ne zanima jer je bitno kako mi igramo !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 11 okt 2014, 17:39

ljudi dragi, vi morate shvatit' da je naša repka tehnički dosta jaka, te da moramo igrat' takav fudbal :D neće Pape podredit' formaciju Miretu, nego se Mire treba podredit' ekipi i odgovorit' na svoje zadatke uspješno :D za to što vi tražite potrebno je stavit' Vedu na klupu, al' hajde stavi na klupu Vedu, a najjači dio naše ekipe je napad, znači imaš Džeku i Vedu, pa koji bi trener stavio jednog od njih dvojice na klupu?! sve dok igramo s dva napadača, ovdje će se pisat' kako ovaj guši Mireta, kako onaj guši Mireta, kako formacija guši Mireta, itd

sve dok igramo s dva napadača, Mire očito neće pružat' najbolje partije, al' da li trebamo izbacit' Vedu da bi Mire došao na svoje, a onda možda u napadu ne bude valjalo, a? 4-3-1-2, 4-1-3-2, 4-4-2, sve su to formacije gdje se Mire neće najbolje snaći, bez obzira gdje igrao, iza napadača, ili kao zadnji vezni

istina, on će najbolje igrat' u 4-2-3-1 u paru s Bešićem, al' tu dolazimo do onog gore napisanog, hajde stavi Vedu na klupu .. da l' se treba formacija podredit' Miretu na uštrb nekog drugog, ili na uštrb same repke koja se nazabijala golova do sad s Džekom i Vedom? po meni ne, neka se on navikne na ono što se traži od njega

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 11 okt 2014, 17:47

Vedo igra u nikad losijoj formi za svoj klub.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Faraon iz Visokog i 23 gosta.