FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nije valjda da je Dzafic toliki kloc!?
Hebiga, i Mujic je rasturao prosle sezone pa opet u ovakvoj Slobodi nista ne moze napraviti. Cini mi se da Dzafic ima dobru tehniku i da mu najvise nedostaje fizicka sprema. Uostalom, cijelom trenutnom timu Slobode nedostaje fizicka sprema i dostaa jakih treninga, mada vecina ih ne zasluzuje ni nositi dres svetinje.
Hebiga, i Mujic je rasturao prosle sezone pa opet u ovakvoj Slobodi nista ne moze napraviti. Cini mi se da Dzafic ima dobru tehniku i da mu najvise nedostaje fizicka sprema. Uostalom, cijelom trenutnom timu Slobode nedostaje fizicka sprema i dostaa jakih treninga, mada vecina ih ne zasluzuje ni nositi dres svetinje.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Realno ja nisam za ovakve stvari kada neko normalan dodje da bodri i navija za svoj klub, dobrodosao uvijek al ovakvi likovi su potrebni kad neko dodje kome je njegov klub na zadnjem mjestu vec napadanje publike, razbijanje kafica...takve treba dobro preparirati.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
-
- Interni moderator
- Kontakt:
takvi imaju ime...huligani....ne znam sta se cudis i sta ti nije jasno....takvi likovi su prisutni u svim grupama i njih realno boli tuki za klub i navijace...oni su adrenalinski ovisnici i tu su da rade s.r.a.nj.amerak je napisao/la:Realno ja nisam za ovakve stvari kada neko normalan dodje da bodri i navija za svoj klub, dobrodosao uvijek al ovakvi likovi su potrebni kad neko dodje kome je njegov klub na zadnjem mjestu vec napadanje publike, razbijanje kafica...takve treba dobro preparirati.
sad je samo pitanje koliko ti i takvi imaju uticaja u grupi
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Husarića pod hitno treba otjerat što dalje od kluba,parazit teški,samo dovodi svoje panjeve,osim Brzog i Moranjkića ni jednog igrača nije doveo a da je nešto pokazao....a doveo ih je bar 10
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ma i to za Husarica je 100 puta ispricana prica..covjek uvaljuje svoje polovnjake u Slobodu i to ima decenija...plus sto Sloboda nema nista od njegovih igracaintercontinental je napisao/la:Husarića pod hitno treba otjerat što dalje od kluba,parazit teški,samo dovodi svoje panjeve,osim Brzog i Moranjkića ni jednog igrača nije doveo a da je nešto pokazao....a doveo ih je bar 10
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Kontakt:
Al najviše me brine što je krenuo i po mlađim kategorijama,menadžer je malom Smajiću,koji razvaljuje,samoda ga ne odvede iz Slobode bez marke.staragarda je napisao/la:ma i to za Husarica je 100 puta ispricana prica..covjek uvaljuje svoje polovnjake u Slobodu i to ima decenija...plus sto Sloboda nema nista od njegovih igracaintercontinental je napisao/la:Husarića pod hitno treba otjerat što dalje od kluba,parazit teški,samo dovodi svoje panjeve,osim Brzog i Moranjkića ni jednog igrača nije doveo a da je nešto pokazao....a doveo ih je bar 10
u transu pjesma nek zagrmi
Beton 

Daj Azmire ako citas forum otvori taj fan shop znas li koji su to prihodi na godisnjem nivou. Samo kod nas da prvo podmladak dobije nove dresove pa seniori :lol:Hocu taj dres sunce tiklasik je napisao/la:
Omladinci u dresovima sa "novim" grbom.

samo Sloboda
-
- Kontakt:
ove dresove su kadeti morali narucit posebno sebi i platiti ih oko 50 KMmerak je napisao/la:Daj Azmire ako citas forum otvori taj fan shop znas li koji su to prihodi na godisnjem nivou. Samo kod nas da prvo podmladak dobije nove dresove pa seniori :lol:Hocu taj dres sunce tiklasik je napisao/la:
Omladinci u dresovima sa "novim" grbom.
Čuj 50 KM. Odavde se vidi da ne vrijedi te pare (materijal).
Protiv Slatine nastavljeno uigravanje
Crveno - crni prvenstvenu pauzu iskoristili su za odigravanje još jednog prijateljskog susreta.

Nakon gostovanja u Novom Sadu, Crveno - crni su prijateljski meč odigrali na domaćem terenu
Nakon gostovanja u Novom Sadu, ovoga puta su naši prvotimci na Tušnju odigrali "sparing meč" protiv kantonalnog niželigaša Slatine iz Bašigovaca.

Izabranici Alberta Casimira slavili su sa 4:0 (3:0). U prvom ploluvremenu mrežu gostiju pogađali su Mujić (dva puta) i Musić, da bi konačan rezultat postavio Sarić u drugom dijelu susreta.

Uoči samog početka utakmice naš šef struke je istakao da rezultat neće biti u prvom planu, već isključivo uigravanje ekipe i pronalazak idealne postave za premijerligaški meč protiv Zvijezde.

Zbog svega objašnjenog bilo je sasvim jasno zašto su se u toku meča mijenjale postave i pozicije na kojima su pojedini fudbaleri igrali.
Nakon tri gola u prvih 45 minuta, u drugom dijelu Casimiro je isprobao ostale fudbalere. Junior Todorović našao je svoje mjesto na desnom boku, Efendić je pomjeren lijevo, a priliku među stativama dobio je Pirić.
U veznom redu je igrala trojka Pršeš - Bajraktarević - Kiso, a Sarić je ovoga puta igrao kao desno krilo. Šansu da se pokažu dobili su i Selamović, Halilović, te juniori Husić i Derdemez. Mitrović i Kuduzović neće moći igrati protiv Zvijezde, ali im je takođe ustupljena određena minutaža.
http://fksloboda.ba/vijesti/1440-protiv ... uigravanje" onclick="window.open(this.href);return false;
Crveno - crni prvenstvenu pauzu iskoristili su za odigravanje još jednog prijateljskog susreta.

Nakon gostovanja u Novom Sadu, Crveno - crni su prijateljski meč odigrali na domaćem terenu
Nakon gostovanja u Novom Sadu, ovoga puta su naši prvotimci na Tušnju odigrali "sparing meč" protiv kantonalnog niželigaša Slatine iz Bašigovaca.

Izabranici Alberta Casimira slavili su sa 4:0 (3:0). U prvom ploluvremenu mrežu gostiju pogađali su Mujić (dva puta) i Musić, da bi konačan rezultat postavio Sarić u drugom dijelu susreta.

Uoči samog početka utakmice naš šef struke je istakao da rezultat neće biti u prvom planu, već isključivo uigravanje ekipe i pronalazak idealne postave za premijerligaški meč protiv Zvijezde.

Zbog svega objašnjenog bilo je sasvim jasno zašto su se u toku meča mijenjale postave i pozicije na kojima su pojedini fudbaleri igrali.
Nakon tri gola u prvih 45 minuta, u drugom dijelu Casimiro je isprobao ostale fudbalere. Junior Todorović našao je svoje mjesto na desnom boku, Efendić je pomjeren lijevo, a priliku među stativama dobio je Pirić.
U veznom redu je igrala trojka Pršeš - Bajraktarević - Kiso, a Sarić je ovoga puta igrao kao desno krilo. Šansu da se pokažu dobili su i Selamović, Halilović, te juniori Husić i Derdemez. Mitrović i Kuduzović neće moći igrati protiv Zvijezde, ali im je takođe ustupljena određena minutaža.
http://fksloboda.ba/vijesti/1440-protiv ... uigravanje" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
ozbiljno jer sam ja junior i treniram sa njimaTuzlak04 je napisao/la:Čuj 50 KM. Odavde se vidi da ne vrijedi te pare (materijal).
Jesil igrao danas ?tinaslafkr je napisao/la:ozbiljno jer sam ja junior i treniram sa njimaTuzlak04 je napisao/la:Čuj 50 KM. Odavde se vidi da ne vrijedi te pare (materijal).
samo Sloboda
Fukare nek mi neko rekne ko vam je ovaj Owen Howell prvi put za njega čujem.(nisam pratio slobodu godinama pa zato pitam) 

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Owen Howell je covjek iz Velike Britanije i veliki navijac Tottenhema, ima neku svoju firmu tamo i trenutno je u upravi kluba, ja ga nisam duze vrijeme vidio tako da ne znam ni sta radiBuzdovan je napisao/la:Fukare nek mi neko rekne ko vam je ovaj Owen Howell prvi put za njega čujem.(nisam pratio slobodu godinama pa zato pitam)

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
jesam pobjedili smo Slaven Zivinice 4-0 sljedecu subotu nam dolazi Gradina Srebrenikmerak je napisao/la:Jesil igrao danas ?tinaslafkr je napisao/la:ozbiljno jer sam ja junior i treniram sa njimaTuzlak04 je napisao/la:Čuj 50 KM. Odavde se vidi da ne vrijedi te pare (materijal).
Šta ste se ušutili ? nije više izborna šutnja
jedan Tuzlak tebi sada pjevaaa

jedan Tuzlak tebi sada pjevaaa

jebt, Kemo rotira igrače momački, traži prave pozicije, pravi strategiju, ovo ono, baš se vidi pravi trener koji zapravo zna nešto o ovoj igri
kako li su izgledali treninzi kod Denisa
ali ne samo Denisa, kod svih ostalih, osim Ćire
mogla bi Zvijezda najebat' dobro 

Bitno je da on njima već diže formu da imaju snage za cijeli meč, i još malo tehničke uigranosti, biće bodova do kraja polusezone. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.