I oni se ne mogu dogovorit

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ja vece gluposti nisam procitaosarajlija89 je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/g ... /komentari
![]()
![]()
![]()
I oni se ne mogu dogovorit![]()
![]()
a sve jasno ko dan
ma nema veze svakako cemo vas dobit al brate sramota je ovo..za drzavu,za savez..sve je jasno 0-3 i vozdra al ocigledno visi interesi su u pitanju nego postovanje fudbalskih pravila...jbo to...da se ne lazemo gavaric je znao za kartone i ovo nije izmisljeno i sami znate..uostalom zasto ga niko nije salusao,za sve ovo vrijeme nije uopste izjave daoharry_90 je napisao/la:ja vece gluposti nisam procitaosarajlija89 je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/g ... /komentari
![]()
![]()
![]()
![]()
a sve jasno ko dan
cuj ici na prevaru,i ne cudi me kad avaz pise
ovdje svaki novinar moze pisat sta hoce,jedni govore sloboda znala drugi da nisu znali,i zaboli me vise vjeruj mi za njim jel imao ili nije,nemam nikakve koristi od njega,i nek dobijete 3 boda nema to veze,izacete igrat europu,veselit se 1-2 tekme i opet po starom,uprave kradu sebi,vidis da su Skoru prodali za mizeran novac,da je iz Dinama otisao prodo bi ga Mamic za 6-7 miliona,nase uprave nemaju mozga,a novinari samo sluze da nekog zavade.sarajlija89 je napisao/la:ma nema veze svakako cemo vas dobit al brate sramota je ovo..za drzavu,za savez..sve je jasno 0-3 i vozdra al ocigledno visi interesi su u pitanju nego postovanje fudbalskih pravila...jbo to...da se ne lazemo gavaric je znao za kartone i ovo nije izmisljeno i sami znate..uostalom zasto ga niko nije salusao,za sve ovo vrijeme nije uopste izjave daoharry_90 je napisao/la:ja vece gluposti nisam procitaosarajlija89 je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/g ... /komentari
![]()
![]()
![]()
![]()
a sve jasno ko dan
cuj ici na prevaru,i ne cudi me kad avaz pise
djaba da se snekim ovdje svadjam radi nekog igraca ne bih vise,ako se dokaze da su znali treba ih istjerat iz kluba,boli uprave briga za klubom,njima je veci interes uzeti novac iz kluba,nego nesto dobro za taj klub napravit,jedino sto pamtim uprava Slobode je dobro uradila kad je prodala Huseinovic za nekoliko miliona,a gdje su sad te pare ??? Isto uprava Sarajeva ce prodat Skoru ,a izmedju sebe ce podijelit pare od transfera,lopovi su to sve .sarajlija89 je napisao/la:sve je to tako...jbg.....al sta se moze....primorani smo gledat to i trpit...mi pravi navijaci a ti koji vode klub ili klubove imaju samo licne interese......![]()
like
Sta sa ovim,moze svako ,nacrtati grafit kakav hoce,cisto sumnjam da je ovo neko bratstvo sa njima1!
nije bratstvo vec se sa njima najbolje slazemo u bih ti kao jedna hordas bi trebao to da znassamo rajvosa je napisao/la:Sta sa ovim,moze svako ,nacrtati grafit kakav hoce,cisto sumnjam da je ovo neko bratstvo sa njima1!
Ma kakvo bratstvo qme, nego jednostavno jos jedan dokaz da smo sa njima u dobrim odnosima !samo rajvosa je napisao/la:Sta sa ovim,moze svako ,nacrtati grafit kakav hoce,cisto sumnjam da je ovo neko bratstvo sa njima1!
Krenulo ih !Wert je napisao/la:Jesu ovi Pitari druzeljubivi, sa svima hoce da se pobrate, te Dresden, sad Velež, koji je sljedeci...
hahah dabogda to udruzenje da ikad docekamMont0 je napisao/la:Sto se mene tice, drago mi jeSamo bih vise volio da klubovi krenu ovim stopama, pa da za koju godinu razmisljamo o Udruzenju Premijerligasa
Vi sigurno niste, tako da se nemaš za šta brinuti i možeš fino odlepršati na svoju temu !Wert je napisao/la:Jesu ovi Pitari druzeljubivi, sa svima hoce da se pobrate, te Dresden, sad Velež, koji je sljedeci...
Koliko znam mi smo odvano u dobri odnosima sa njima. A inače šta ima loše u tome što smo druželjubivi !?!?Wert je napisao/la:Jesu ovi Pitari druzeljubivi, sa svima hoce da se pobrate, te Dresden, sad Velež, koji je sljedeci...
Pazite sta ćete pisati vezano za ovo,jer za nas je RA puno uradio kada nam je bilo najteže.samo rajvosa je napisao/la:Sta sa ovim,moze svako ,nacrtati grafit kakav hoce,cisto sumnjam da je ovo neko bratstvo sa njima1!
Trenutno korisnika/ca: juka55, kogmagie46, napoleon72, riki46, zagorski i 58 gostiju.