Tu smo, na prvoj crti da ga branimo od Bikova i ostalih neprijateljaNeverGiveUp je napisao/la:James samo na ovom forumu ima više advokata nego što je Seve Nazionale primila ćuna.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Tu smo, na prvoj crti da ga branimo od Bikova i ostalih neprijateljaNeverGiveUp je napisao/la:James samo na ovom forumu ima više advokata nego što je Seve Nazionale primila ćuna.
Lillard je napisao/la:A sta je to njegov post neki zakon pa mora da je to bas tako.
Ajde bolan, svaki drugi post ti je o Jamesu, a nesto pricas o neobjektivnosti i tim glupostima.
Clutch je napisao/la:Nema potrebe da ga se brani od Bikova, kad on sam redovno piša po njima.
Odakle ovo boldovano? Ako moze neki link ili objasnjenje.NeverGiveUp je napisao/la:Forumaš NEZALAGANJE vam je lijepo i čitko objasnio zbog čega se isti ne poštuje kod ovih što im moral nije pichkin dim. I da, još jednom ponavljam. To nema apsolutno nikakve veze sa njegovim vanserijskim igračkim kvalitetama. Znam da je to suludim zaljubljenicima u jednog igrača teško prevaliti pogotovo kad ih opisuje ta nezgodna mana neobjektivnosti i realnog sagledanja stvari bez obzira o kome se radi.
I to o Bullsima vam je ocrtana priča i uvijek se time služite kada treba stati u odbranu moralne kite od čovjeka i izvanrednog flopera a evo saznašmo i lošeg prijatelja u svlačionici ili ti ga saigrača.
A da, nezalaganje je također Bullsovac![]()
Finito.
AlfredBorden je napisao/la:Clutch je napisao/la:Nema potrebe da ga se brani od Bikova, kad on sam redovno piša po njima.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
k'o Hamilton u MalezijiClutch je napisao/la:![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.