FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Adviser
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Adviser » 10 okt 2014, 13:04

Je li Stanić stvarno povrijeđen (je li neko vidio taj trenutak kad´se povrijedio), pa "neće igrati do proljeća" (navodno meniskus) ili je u pitanju ona standardna Amarova "ko neće da produži ugovor završi na tribinama" obzirom da sam vidio (ako je mjerodavno) na Transfermarkt-u da mu ugovor ističe 30.06.2015. :?:

Slično je sa Bekrićem bilo, "povrijeđen", "povrijeđen" ... pa na kraju zdra´o đaci!
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 okt 2014, 13:47

stanić je sam potvrdio da jeste meniskus i da ide kod nemeca u rijeku na pregled. a ima li još nešto, haj' ga znaj.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 10 okt 2014, 13:47

Adviser je napisao/la:Je li Stanić stvarno povrijeđen (je li neko vidio taj trenutak kad´se povrijedio), pa "neće igrati do proljeća" (navodno meniskus) ili je u pitanju ona standardna Amarova "ko neće da produži ugovor završi na tribinama" obzirom da sam vidio (ako je mjerodavno) na Transfermarkt-u da mu ugovor ističe 30.06.2015. :?:

Slično je sa Bekrićem bilo, "povrijeđen", "povrijeđen" ... pa na kraju zdra´o đaci!
Stanic inace ima problema sa koljenom, prije par godina je imao operaciju, sad da li je opet ta povreda ili nesto drugo, ne znam
FKŽ !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 okt 2014, 14:16

Što mahalate odmah :crazy:
DRUG NEBI TI PUNCA

Western
Kontakt:

Post Postao/la Western » 10 okt 2014, 16:04

Stanic je davno trebao operisati koljeno. Dugo vuce ovu povredu. Sad ga malo vise boli. Ali posto je plan da na ljeto napusti Zeljeznicar ova povreda se mora sanirati. Stanic je u par navrata odbio otici iz Zelje ali plan je ako bude zdrav na proljece i odigra kako treba da napusti Zeljeznicar na kraju sezone. Vi koji ste upuceni bolje znate je li ima ugovor ili ide dzabe ja to ne znam.

Hordekatedrala
Kontakt:

Post Postao/la Hordekatedrala » 10 okt 2014, 16:48

ChWilla je napisao/la:stanić je sam potvrdio da jeste meniskus i da ide kod nemeca u rijeku na pregled. a ima li još nešto, haj' ga znaj.
Stanić je zvao Nemeca, medjutim ovaj je prepun, tako da će morati negdje drugo sanirati povredu, a da je povrijedjen, jeste.

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 10 okt 2014, 17:55

Moze li mi neko na pp reci gdje kupiti najepnice sa Zeljinim i TM motivima ?
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 10 okt 2014, 18:03

Hordekatedrala je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:stanić je sam potvrdio da jeste meniskus i da ide kod nemeca u rijeku na pregled. a ima li još nešto, haj' ga znaj.
Stanić je zvao Nemeca, medjutim ovaj je prepun, tako da će morati negdje drugo sanirati povredu, a da je povrijedjen, jeste.
ti znas da ga je zvao... da imalo znas kako fercera kod nemeca nebi pricao tako...

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 10 okt 2014, 18:37

plavalokomotiva je napisao/la:Moze li mi neko na pp reci gdje kupiti najepnice sa Zeljinim i TM motivima ?
ma skines sebi na usb slike, odneses u kopirnicu i kazes da hoces stikere/naljepnice ... :)

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 10 okt 2014, 19:50

Memija, Hiroš i Beganović ubilježili nastup za reprezentaciju

http://fkzeljeznicar.ba/memija-hiros-i- ... iju/12032/" onclick="window.open(this.href);return false;

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 10 okt 2014, 20:07

slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 okt 2014, 21:43

Hordekatedrala je napisao/la:
Neko te dobro slagao Nemec ce ga operisati u toku iduce sedmice! Nako cisto istine radi :wave:
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 10 okt 2014, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 10 okt 2014, 21:48

nemojte mi statutarnog :lol:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 10 okt 2014, 22:06

ChWilla je napisao/la:nemojte mi statutarnog :lol:
Sveznalice :urnebes:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 10 okt 2014, 23:02

Elmin Ogorinac ,rodjen u Bihacu velika je nada bosanskodubickog nogometa.Ovaj ljepuskasti Krajisnik igra nogomet od svoje cetvrte godine.Igra na poziciji lijevog krila,brzina jak i precizan udarac,osjecaj za postizanje zgoditaka i borbenost su odlike ovog mladog dubicanca koji nastupa u U-14 selekciji fk radnik.Elmin je veliki zaljubljenik u sport,nogomet je njegova najveca ljubav,ali voli i ostale sportove.Prati sva zbivanja u bh.nogometu ,veliki je fan momcadi sarajevskog ZELJE .Svojim sjajnim igrama,efektnim potezima ,brzinom nova dubicka nada Elvin Ogorinac postao je ljubimac navijaca radnika ali i ljubitelja nogometa u gradu na Uni.Trener mladog Elmina Hamdija Sinanagic pun je hvale i lijepih rijeci na raskosan talenat svog pulena i tvrdi da ce Ogorinac ukoliko nastavi vrijedno trenirati napraviti veliku karijeru.Elmin Ogorinac nada se pozivu Zorana Erbeza u selekciju U-15 BiH.San svakog mladog igraca je da brani boje svoje zemlje.Ja sanjam dres BH U-15selekcije i poziv Zorana Erbeza.Vjerujem da bi opravdao poziv selektora i licno mislim da mlade talente u Krajinimalo ko od "lovaca"na talente i nogomoetnih strucnjaka prati-rijeci su mladog Ogorinca.
Treba ga dovesti kod nas :)

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 11 okt 2014, 03:31

[quote="adi93"]Elmin Ogorinac ,rodjen u Bihacu velika je nada bosanskodubickog nogometa.Ovaj ljepuskasti Krajisnik igra nogomet od svoje cetvrte godine.Igra na poziciji lijevog krila,brzina jak i precizan udarac,osjecaj za postizanje zgoditaka i borbenost su odlike ovog mladog dubicanca koji nastupa u U-14 selekciji fk radnik.Elmin je veliki zaljubljenik u sport,nogomet je njegova najveca ljubav,ali voli i ostale sportove.Prati sva zbivanja u bh.nogometu ,veliki je fan momcadi sarajevskog ZELJE .Svojim sjajnim igrama,efektnim potezima ,brzinom nova dubicka nada Elvin Ogorinac postao je ljubimac navijaca radnika ali i ljubitelja nogometa u gradu na Uni.Trener mladog Elmina Hamdija Sinanagic pun je hvale i lijepih rijeci na raskosan talenat svog pulena i tvrdi da ce Ogorinac ukoliko nastavi vrijedno trenirati napraviti veliku karijeru.Elmin Ogorinac nada se pozivu Zorana Erbeza u selekciju U-15 BiH.San svakog mladog igraca je da brani boje svoje zemlje.Ja sanjam dres BH U-15selekcije i poziv Zorana Erbeza.Vjerujem da bi opravdao poziv selektora i licno mislim da mlade talente u Krajinimalo ko od "lovaca"na talente i nogomoetnih strucnjaka prati-rijeci su mladog Ogorinca.
Treba ga dovesti kod nas :)[/quote

Ovakvih placenih clanaka o tamo nekoj super talentovanoj djeci iz raznih krajeva BiH nacitao sam se u Avazovom Sportu od 1996. do danas milion :D

P.S. Samo pretopostvaljam da je Sport u pitanju, po nacinu pisanja, jer vec odavno ne citam to smece u kojem ce novinar za 50KM i za mene sa 34 godine reci da sam nova nada BH fudbala.

Inace, nista protiv djetea koje si naveo, malom puno srece u karijeri i da zavrsu bar u Arsenalu :D
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

VigorMostarac
Kontakt:

Post Postao/la VigorMostarac » 11 okt 2014, 10:32

U koliko sati je tekma na Grbavici Željo-Velež

hvala
VFC THE RELIGION

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 okt 2014, 11:14

ne vjerujem da će ti danas iko moći odgovoriti tačno :mrgreen:

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 11 okt 2014, 12:20

VigorMostarac je napisao/la:U koliko sati je tekma na Grbavici Željo-Velež

hvala
sve je moguce... ja ocekujem popodnevni termin
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 11 okt 2014, 14:53

Srđan Stanić, kapiten Željezničara propustiće ostatak polusezone, zbog povrede meniskusa.

Kapiten Plavih će u narednoj sedmici biti podvrgnut operativnom zahvatu, a prema procjenama neće moći nastupati do kraja polusezone. Sasvim sigurno vijest koja ne može obradovati navijače i trenera Plavih, Admira Adžema.

Sreća u nesreći, ako je uopšte ima, je činjenica da Željezničar na toj poziciji ima nekoliko igrača koji mogu kvalitetno odgovoriti zadatku. Prije svega Benjamin Čolić, koji je i počeo sezonu na toj poziciji, potom Mladen Zeljković, koji igra na poziciji stopera ove sezone, a po potrebi na tom mjestu mogu igrati i mladi Kerim Memija te Sead Bučan.

Znali neko sta je sa Asanovicem,da li ce potpisati ugovor??vec odredjeni period je kod nas pa mi cudno da nisu odlucili sta ce sa njim...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, avalPacidoroP, Blank123, ExBlueone, Kabinet1987, Riziko i 75 gostiju.