Safet Sušić - Pape
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Ovo treba za injekciju sintetizirati...DonCorleone je napisao/la:Nas cilj bi trebao biti da se potrudimo ravnopravno nositi sa upravo tom Belgijom a ne da poklanjamo prvo mjesto i da se fokusiramo od samog pocetka na preostala dva. To je gubitnicki mentalitet onako kako je propisan.Nerminovic je napisao/la:Treci u ovakoj grupi, pa' ko je to bolji od nas osim Belgija?![]()
Haj' na drugu stranu, sve je moguce kad nam se selektor zove Safet Susic.

Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
- invincible1921
- Kontakt:
ne kontam sta si htio recharishp je napisao/la:+Jel u tome fora krUtika i onda kad smo nakon 20 godina ostvarili plasman na veliko prvenstvo.Vjerovatno jest,jer je bilo iz tvog tabora koji su ga kritikovali i prije nego sto je izabran.Ove bivse drugoligase i ne brojim.invincible1921 je napisao/la:@bordobijeli a priznaj da ne bi tako prico da Amar dodje

=\_1921_/=
- hogarstrasni
Nitkov sprema teren da kaze da je bod uspjeh, poslije tri utakmice !
Samo ga pratite , djubre bez casti i obraza

Samo ga pratite , djubre bez casti i obraza
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Ako nas Belgija dobije on leti pa moze bit zadovoljan koliko hoce
Ne konta ni tebe @bordobijeli,pa ti opet ne zanovjeta.invincible1921 je napisao/la:ne kontam sta si htio recharishp je napisao/la:+Jel u tome fora krUtika i onda kad smo nakon 20 godina ostvarili plasman na veliko prvenstvo.Vjerovatno jest,jer je bilo iz tvog tabora koji su ga kritikovali i prije nego sto je izabran.Ove bivse drugoligase i ne brojim.invincible1921 je napisao/la:@bordobijeli a priznaj da ne bi tako prico da Amar dodjeko je koga kritikovo
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
nadam se da u svakom slucaju leti, cak i da nekom srecom i bodove protiv Belgije izvucemo.mirzatele je napisao/la:Ako nas Belgija dobije on leti pa moze bit zadovoljan koliko hoce
- Juventinisimo
- Kontakt:
Koliko vidim...operacija Belgija je pocela...sretno vam Belgijanci,da Bog da u bunaru zavrsili... 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- hogarstrasni
Davno smo shvatili , dzukela nece otici bez g.ovnjive motke.
Smece , djubrad selektor i njegovi slijedbenici

Smece , djubrad selektor i njegovi slijedbenici

SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Koliko samo dusmana i neprijatelja Bosna ima, pa to ni jedna druga zemlja na svijetu nema. Da se tako raduju svakoj blamazi koju nam Safet Susia aka seljaktor aka teleca glava nanese protiv reprezentacija poput Kipra i Velsa stvarno nemogu da vjerujem. Jos dolaze ovdije i rugaju se i zahvaljuju Susicu sto nam ovo radi. Podrzavaju covjeka koji svaki put kad usta otvori i izjavu da, ili slaze ili dokaze koliko inteligencije mu nedostaje. Sramota
e nek ti inteligencije - imasDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Koliko samo dusmana i neprijatelja Bosna ima, pa to ni jedna druga zemlja na svijetu nema. Da se tako raduju svakoj blamazi koju nam Safet Susia aka seljaktor aka teleca glava nanese protiv reprezentacija poput Kipra i Velsa stvarno nemogu da vjerujem. Jos dolaze ovdije i rugaju se i zahvaljuju Susicu sto nam ovo radi. Podrzavaju covjeka koji svaki put kad usta otvori i izjavu da, ili slaze ili dokaze koliko inteligencije mu nedostaje. Sramota
dusmani i neprijatelji navijaju za svoju zemlju... koji

- Juventinisimo
- Kontakt:
Bilo je selektora prije Susica a bice ih i poslije Susica.
Bilo je igraca prije ovih sto imamo,a bice ih i poslije njih.
Treba da navijam za Wales,Belgiju,Kipar...da bi nekoga otjerao???....
Pa nisam navijao protiv Bosne kada su oni lopovi sjedili u savezu...jeste li vi normalni??
Na Balkanu logika prestaje,prije nego i pocne...
Koji je selektor u historiji sporta postojao da su ga svi podrzavali?? Dajte mi barem jedno ime..
Sada da vam prevedem...ko god da dodje nekome nece pasati..i imacemo istu situaciju
Spustite se malo na zemlju...mi i nismo neka velesila u fudbalu...
Kada Pape ode...ukazati ce se vama neko drugi...ja znam dobro Balkance...spreman sam poloziti svoj zivot da ce tako biti...ko je od vas spreman poloziti svoj,da nece tako biti??
Da vas vidim Belgijanciluci...
Vi tvrdite da volite Bosnu,vise nego mi.. 
Bilo je igraca prije ovih sto imamo,a bice ih i poslije njih.
Treba da navijam za Wales,Belgiju,Kipar...da bi nekoga otjerao???....

Pa nisam navijao protiv Bosne kada su oni lopovi sjedili u savezu...jeste li vi normalni??
Na Balkanu logika prestaje,prije nego i pocne...

Koji je selektor u historiji sporta postojao da su ga svi podrzavali?? Dajte mi barem jedno ime..
Sada da vam prevedem...ko god da dodje nekome nece pasati..i imacemo istu situaciju

Spustite se malo na zemlju...mi i nismo neka velesila u fudbalu...

Kada Pape ode...ukazati ce se vama neko drugi...ja znam dobro Balkance...spreman sam poloziti svoj zivot da ce tako biti...ko je od vas spreman poloziti svoj,da nece tako biti??
Da vas vidim Belgijanciluci...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- Principatus
- Kontakt:
Samo veliki neprijatelji reprezentacije, likovi sa luzerskim mentalitetom i retardirani ljudi mogu podrzavati Susica.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- savatihotece
- Kontakt:
SUŠIĆU ODLAZI.
Samo mala napomena Sušićevim dupeliscima. Kada se kontalo ko bi mogao doći na klupu Sarajeva, ja sam im predlagao da dovedu svog Papeta. Bio sam popljuvan i ja i on, a ovamo ga podržavaju da ostane selektor. Ebeš takve i ljudi navijače.
Samo mala napomena Sušićevim dupeliscima. Kada se kontalo ko bi mogao doći na klupu Sarajeva, ja sam im predlagao da dovedu svog Papeta. Bio sam popljuvan i ja i on, a ovamo ga podržavaju da ostane selektor. Ebeš takve i ljudi navijače.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ni ja se ne slažem sa Sušićevom politikom i kritikujem neka poteze ali priželjkivati da izgubimo da bi neko otišao sa bilo koje pozicije pa i selektorske je ogavno. Dno dna od licemjerstva.
I onda pričaju o patriotizmu. Nabijem ja taj ''patriotizam na racku.
Ako griješi i ko god da pravi greške, neće da ih prizna treba kritikovati i ukazivati na ono što ne valja, očito je da Safet još ''luta'' ali prizivati poraz reprezentacije za koju bi ''život dali'' je ružno.
Nisu se meni ni Ajnadžić ni Delić u ratu sviđali (salonci, ublehaši, partijski miševi) pa sam trebao priželjkivati da naši borci izgube Podsjelovo ili Đokin toranj (uz ljudske žrtve) pa da ih generalštab smijeni?
I onda pričaju o patriotizmu. Nabijem ja taj ''patriotizam na racku.
Ako griješi i ko god da pravi greške, neće da ih prizna treba kritikovati i ukazivati na ono što ne valja, očito je da Safet još ''luta'' ali prizivati poraz reprezentacije za koju bi ''život dali'' je ružno.
Nisu se meni ni Ajnadžić ni Delić u ratu sviđali (salonci, ublehaši, partijski miševi) pa sam trebao priželjkivati da naši borci izgube Podsjelovo ili Đokin toranj (uz ljudske žrtve) pa da ih generalštab smijeni?
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Danas popodne treba očekivati Sušićeve plaćenike u akciji kodnog naziva "Uspjeh", da nas ubjeđuju kako je sve super i kako treba biti zadovoljan s 1(jednim) bodom iz utakmica protiv Cipra i Walesa.

ODLAZI !!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Papetovci na aparatima, 1 bod iz dva meca, kakve li sad argumente imate. 
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Nisam od tih Belgijanaca ali ako protiv njih postavi igru kao sinoć, ne gine nam poniženje. Čitam malo portale i gadi mi se što se jedan bod iz dvije utakmice protiv autsajdera diže u nebesa kao neki uspjeh a ustvari je kolosalna katastrofa. Pet bodova iz ove dvije utakmice će nas dobro ujesti na kraju kvalifikacija, baš kao što nas je bod iz Grčke u prošlim kvalifikacijama spašavao.Juventinisimo je napisao/la:Koliko vidim...operacija Belgija je pocela...sretno vam Belgijanci,da Bog da u bunaru zavrsili...
Nadam se pobjedi protiv Belgije, ali realistično gledajući nisam ni najmanje optimističan da će se to i dogoditi. Safet će ostati na kormilu reprezentacije i ako iz ove utakmice izvuče bod, što bi bila najgora moguća solucija. Imali bi dva boda iz tri susreta, on bi ostao da nas i dalje uništava sa svojim akrobacijama, a mi bi bili osuđeni da se grčevito borimo čak i za treće mjesto. Unatoč svemu, jurišnici brane sinočnji rezultat.

Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.