Na zalost ISTINA...Virtu4l je napisao/la:
Da budem još jednostavniji i banalniji: jedini igrač bez kojeg trenutno ne možemo je Muhamed Bešić
Mr Dominacija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Na zalost ISTINA...Virtu4l je napisao/la:
Da budem još jednostavniji i banalniji: jedini igrač bez kojeg trenutno ne možemo je Muhamed Bešić
Prijatno.mirzatele je napisao/la:Za razliku od tebe ja uvijek imam stavove pa moram lizati ono sto sam posrao ( Susic,Pjanic,Vrsajevic itd itd itd )
Dovoljno,za narucen ti dobar tek.mirzatele je napisao/la:![]()
nice try
nekad si to bolje radio
dapacemirzatele je napisao/la:ma nije ti nesto,al hajd,dobar si momak
Virtu4l je napisao/la:Koja je to pozicija? Zar ga Miske nije gušio godinama? Zar nije bilo 'kad debeli ode iz reprezentacije, vidjećete pravog Pjanića'Clutch je napisao/la:Pjanić kad bude igrao na svojoj poziciji, tad možemo pričati, dotad.
Nikakav pritisak. Kad je Bešić izgladio stvari sa Jagodićem, Pape ga je odmah pozvao, kao što je i obećao nakon Litvanije.AllGunsBlazing je napisao/la:I onda pod pritiskom daje sansu Besicu.
naravno da nije jer teoretski to nije ni moguce s obzirom na cinjenicu da besic igra zadnjeg veznog u taktickom sistemu gdje samo on i jos dva stopera drze odbranu pa je sasvim logicno da ce dolaziti do izrazaja vise od pjanica, medunjanina, susica ili bilo koga na terenu kad smo vec kod toga. da umjesto besica igra zahirovic i on bi bio vazniji igrac od poluspica koji to zapravo nije jer igra na poziciji gdje nosi teret cijele formacije na svojim ledjima.Virtu4l je napisao/la:Hajmo znalci, izađite iz rupa.Virtu4l je napisao/la:Je li još uvijek korisniji od Bešića
Sabinho je napisao/la:Miralemenapokon prilicno zadovoljan sa tobom. Nudio se, ginuo, gurao, trudio, bio opasan, to je to! Hajde u iducoj pogodi napokon a ne da ti uvijek malo nedostaje.
Ovo valjda zna svaki forumas,ali dzaba nam kad Safet vidi nesto u formaciji sa 4 centralna vezna igraca..jasmin10 je napisao/la:pa koju je poziciju pjanić igrao sinoć ?
često se izvlačio na desno krilo, vjerovatno je to bila zamisao teletine.
pjanić, besic i medunjanin trebaju činiti taj trokut u veznoj liniji. sa izetom i senadom na krilima, to bi bila perfekcija.
Nas selektor samo gleda PSG ,kasni na AVION I iznenadjen je brzinom Nigerijaca a igra Kipra ga ne zanima jer je bitno kako mi igramo !AllAbout je napisao/la:Dr. Miralem Pjanic je u reprezentaciji za razliku od Rome samo zrtva pogresne / lose taktike i pozicije na terenu. On je stoverna deep lying playmaker-a, odnosno da igra tik uz Besica. Iza spica to vec teze ide. To sto Gosp. Selektor nije pogledao nikad neku utakmicu Rome, to je druga stvar. Mozda bi i naucio nesto malo o trenerskom poslu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.