Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

HariTz
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la HariTz » 11 okt 2014, 01:06

DonCorleone je napisao/la:
HariTz je napisao/la:Što se tiče Papeta u vezi Mumeta, nema mu se tu šta prigovoriti. Pozvao ga je onda kada je i obećao i zbog tog poziva i igara na SP pravi odličan transfer i dobijamo zvijer.
Bio je odjredjen period kada je Pape forsirao propalog Zahirovica, umjesto da ode i rijesi situaciju sa Besicem, o ovome je nas nekolicina pizdila na forumu mjesecima i trazili smo njegov povratak STO PRIJE, dok su neki branili nepozivanje a sada su prvi koji hvale njegovu igru a to je za povratiti, blago receno.
Sa obzirom da je spor bio sa Jagodićem i da je ispoštovano ono što je i rečeno, nemam primjedbi.
Upravo ti isti sada njega hvale i kuju ga u zvijezde :lol:
Što se tiče Zahirovića, korektno je odradio svoju ulogu u reprezentaciji, i sa onakvim kvalitetom kakvim ima je mnogo značio za našu repku.
Bilo kako bila, hvala Bogu pa smo dobili ovu mašinu. Nevjerovatno kako ne yebe živu silu na terenu i kako ga boli neka stvar protiv koga će igrati :tokralju:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 okt 2014, 01:06

Virtu4l je napisao/la: Kako ćeš ti prizivati nekoga koga nikad nisi gledao, baš zanimljivo. Koliko se sjećam samo smo Gringo i ja ovu temu držali u životu, gledali i komentarisali utakmice Ferencvarosa, uostalom, to se lako da provjeriti.
Uostalom vi prizivate svakog igrača koji je sporan, od Salatića do Prcića :njanjanja: zna se i zašto :zviz:
Sjecas se bogami jako lose jer ima tvojih postova i to na desetine dje si branio njegovo NEpozivanje, zato me i ne cudi sto si se prvi pronasao. Pitam se samo odakle ti moralno pravo da hvalis Besica nakon sto si godinama branio njegovo nepozivanje.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 okt 2014, 01:08

HariTz je napisao/la: Bilo kako bila, hvala Bogu pa smo dobili ovu mašinu. Nevjerovatno kako ne yebe živu silu na terenu i kako ga boli neka stvar protiv koga će igrati :tokralju:
Tuga je velika da se ovakav igrac nije razvijao zadnje dvije godine u reprezentaciji radi tvrdoglavih i nesposobnih lesinara.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 11 okt 2014, 01:11

slika
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 okt 2014, 01:15

Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]

Pregledao sam scenu 20 puta, i 21. put opet imam zelju da pogledam. Savrseno. :thumbup:
:tokralju:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 11 okt 2014, 01:16

Virtu4l je napisao/la:Braća na Grandoldteam,
Been absolutely brilliant first half, been man marking Bale who hasn't had a sniff. Played really really well.
Hes without doubt the best player ive seen.
I'm watching the game.. Mume has done well so far. Definitely keeping Bale under wraps. Putting together quite a resume is Besic. First Messi, now Bale!
Had £96M worth in his back pocket.
FIFA 15: Gareth Bale, 93 Acceleration, 95 Sprint. Muhamed Besic, 68 Acceleration, 69 Sprint.
There's only one Mo Besic! Owned monkey boy all night long.
Kako volim kad citam komentare o nasim igracima sa drugih, stranih foruma, nekako se sav uzivim, ali posto smo mi isto mravi, ja sam ubjedjen da su medju ovih 6 komentara barem dva od nekih bosancerosa, a to mi kvari dozivljaj, al et :D

PS. mecite ova dva klipa na ovaj njihov forum 8-)
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 okt 2014, 01:18

DonCorleone je napisao/la:Pitam se samo odakle ti moralno pravo da hvalis Besica nakon sto si godinama branio njegovo nepozivanje.
I opet sve bi onako kako sam rekao da će biti, to se lako da provjeriti, samo se tema malo prelista unazad. Među prvima sam najavio njegov poziv u Brazil. Njegovo ranije nepozivanje je bilo sasvim opravdano, a zanimljivo je da se zalažeš za moralno pravo, posebno u slučaju Bešić :damn:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 okt 2014, 01:20

Naravno da se covjek zapita, ja nikada nisam branio Safeta u slucaju Besica, jer sam davno! vidio o kakvom potencijalu se radi, dok si se ti cvrsto drzao Safeta, a sada okreces plocu kao da nista nije bilo. Mene bih bilo sramota do kosti.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 11 okt 2014, 01:21

:lol: Ovi Englezi su najjaci.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 okt 2014, 01:23

Ma kakav si ti potencijal vidio, pa nećemo se lagati, i ti i ja znamo da si momka gledao jednom ili ni jednom prije SP.

Dakle moralno pravo, da sumiramo, momak se ne odaziva na pozive za U21 i pri tome laže, dakle moral ravan nuli, a sad se ti zalažeš za moral? Ko je ovdje lud :crazy: Uozbilji se.
Voli te tvoje Sarajevo.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 11 okt 2014, 01:24

Cartman je napisao/la:
:lol: Ovi Englezi su najjaci.
Englezi, Englezi :lol:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 11 okt 2014, 01:27

Virtu4l je napisao/la: Dakle moralno pravo, da sumiramo, momak se ne odaziva na pozive za U21 i pri tome laže, dakle moral ravan nuli, a sad se ti zalažeš za moral? Ko je ovdje lud :crazy: Uozbilji se.
Nisi shvatio :lol: . Tvoje moralno pravo da se javljas nakon sto si godinama branio njegovo nepozivanje i zajedno sa Safetom vodio zimski san dok se ovaj momak mucio po Madjarskoj i probijao sam kako zna i umije. Dakle TVOJE moralno pravo.

Mozda je njegov moral ravan nuli (ma da nisam siguran), ali ja pricam o tvojem :urnebes: .

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 okt 2014, 01:30

DonCorleone je napisao/la:Nisi shvatio :lol: . Tvoje moralno pravo da se javljas nakon sto si godinama branio njegovo nepozivanje i zajedno sa Safetom vodio zimski san dok se ovaj momak mucio po Madjarskoj i probijao sam kao zna i umije. Dakle TVOJE moralno pravo.

Mozda je njegov moral ravan nuli (ma da nisam siguran), ali ja pricam o tvojem :urnebes: .
U našem jeziku imamo naziv i za to što upravo pokušavaš, dvostruki aršin :wave:
Voli te tvoje Sarajevo.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 11 okt 2014, 01:32

Definitivno najbolji potez utakmice Bale u punom trku, Besic vec malo kasni i onda start na loptu za svrsit.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 11 okt 2014, 01:49

Znaci Mume veceras lijepo izbaci Balea iz dzepa da se napravi prostor za Hazarda. Isto ovako i njega sine strpaj. Jos da je momciluk tu :plac: :plac: :plac:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 okt 2014, 02:00

Ovaj momak je veceras zaustavio jedino sto valja kod Velsana,da smo imali krila i pravu taktiku siguran sam da bi dobili bar 2 razlike.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 11 okt 2014, 03:26

Besicu, BOJKOT korumpiranih razbojnika....
Ne igraj za bandite !! :thumbup:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 11 okt 2014, 04:46

Goalgetter je napisao/la: Koliko sam ga samo prizivao u ove dvije godine, i strepio da ce se napokon izvinuti Jagodicu i rijesiti spor. Napokon desilo se u pravi momenat. Ko zna sta bi bilo da nije odigrao na SP.
Ti si ga dosta dugo prizivao, prizivao ga je i Kimbo, prizivao ga je i bhsport, i jos dosta njih, ali ima ovde i crnih uljeza koji se sada prvi javljaju na ovoj temi a prvi su branili Safetovo NEpozivanje ovog igraca.

Od mene kao uvijek :clap:, a i prizivao sam ga dobre dvije godine.
Sjecate se momci kako nam je Mume bio neupitan poslije one prve tekme sa Meksimkom.Odigrao je ponajbolje od nasih svih igraca i protiv brzih Meksa spartao terenom. To su bila vremena kada smo muku mucili na sredini terena bez ijednog brzog igraca. Jedan nem je igrac (Portugal) moga nesmetano pretrcai 70 metara izmedju nasih lagani slalom. Dusa je plakala jer smo znali (ne sigurno nego vjerovatno da imamo takvog igraca u Mumetu).

Al ne , neznalica je vec u ono rijem pravio racunice da moze kroz kalifikacije al da progura patrsvojih igraca (On ipak ima familiju u Francuskoj). U ono vrijeme bi Mume bio prepreka Zahirovicu Tako smo kuburili mucili se .. i sta bi ? ...

Na kraju kada se Zahiraga prodao (kako tako) i kada se vjerovatno javio neki pritisak za poziv Besica. Sta bi ? Za budale i masu ispao Susic genijala. Nasao MALOG :oops: ...

Bilo je ubleha koje je raja prizivala .. Salatic, Deni Avdic .. A bilo je igraca koji su se morali isprobati. Mali Suljic (iz dana u Sarajevu) sa svojom brzinom i talentom daleko bolje krilo od Avdije. Stanic iz Zelje u vrijme kada je bio u dobroj formi .. Trenutno bi mi Duljevic bio neupitan za poziv kao krilo cin mi se brzi prodorniji na vecem prostoru i od Hajrovica uz to i Okic kao brzaner za klupe da imas jos jednog brzanera kojo uz to zna i kako i gdje trcati za razliku od Avdije. ...

Uvjek ima foumskih sanera koji ce se ismijati baciti koji ironican vickast komentar sigurno i u vezi gore pomenutih imena .. Al sta je ono bilo do unazad par mjeseci za Besica .. . GULAS LIGA ... :tokralju:

PS.

Onaj video duel pregledano danas 50-ak puta .. nek sam docekao da vidim i onu moc trka jednog Bosnje.. Ono danas ce malom dici cijenu 3 X .. Prosle hefte DiMaria , dans Bale .... sto kaze MERLIN ... FURAJ MALI SAM SREDINOM i nedaj nikome svoje ja ..imas talenat i srce da dostignes sami vrh !!!!! samo pamet u glavu :bih:

NIsam nekako ni mlad niti takav da hodam okolo sa necijim imenom na ledjima al da ga sretnem bas bi ga onako ocinski zagrlio..jer je pravo dijete i sportista
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 11 okt 2014, 05:02

kimbo je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la: Koliko sam ga samo prizivao u ove dvije godine, i strepio da ce se napokon izvinuti Jagodicu i rijesiti spor. Napokon desilo se u pravi momenat. Ko zna sta bi bilo da nije odigrao na SP.
Ti si ga dosta dugo prizivao, prizivao ga je i Kimbo, prizivao ga je i bhsport, i jos dosta njih, ali ima ovde i crnih uljeza koji se sada prvi javljaju na ovoj temi a prvi su branili Safetovo NEpozivanje ovog igraca.

Od mene kao uvijek :clap:, a i prizivao sam ga dobre dvije godine.
Sjecate se momci kako nam je Mume bio neupitan poslije one prve tekme sa Meksimkom.Odigrao je ponajbolje od nasih svih igraca i protiv brzih Meksa spartao terenom. To su bila vremena kada smo muku mucili na sredini terena bez ijednog brzog igraca. Jedan nem je igrac (Portugal) moga nesmetano pretrcai 70 metara izmedju nasih lagani slalom. Dusa je plakala jer smo znali (ne sigurno nego vjerovatno da imamo takvog igraca u Mumetu).

Al ne , neznalica je vec u ono rijem pravio racunice da moze kroz kalifikacije al da progura patrsvojih igraca (On ipak ima familiju u Francuskoj). U ono vrijeme bi Mume bio prepreka Zahirovicu Tako smo kuburili mucili se .. i sta bi ? ...

Na kraju kada se Zahiraga prodao (kako tako) i kada se vjerovatno javio neki pritisak za poziv Besica. Sta bi ? Za budale i masu ispao Susic genijala. Nasao MALOG :oops: ...

Bilo je ubleha koje je raja prizivala .. Salatic, Deni Avdic .. A bilo je igraca koji su se morali isprobati. Mali Suljic (iz dana u Sarajevu) sa svojom brzinom i talentom daleko bolje krilo od Avdije. Stanic iz Zelje u vrijme kada je bio u dobroj formi .. Trenutno bi mi Duljevic bio neupitan za poziv kao krilo cin mi se brzi prodorniji na vecem prostoru i od Hajrovica uz to i Okic kao brzaner za klupe da imas jos jednog brzanera kojo uz to zna i kako i gdje trcati za razliku od Avdije. ...

Uvjek ima foumskih sanera koji ce se ismijati baciti koji ironican vickast komentar sigurno i u vezi gore pomenutih imena .. Al sta je ono bilo do unazad par mjeseci za Besica .. . GULAS LIGA ... :tokralju:

PS.

Onaj video duel pregledano danas 50-ak puta .. nek sam docekao da vidim i onu moc trka jedno Bosnje.. Ono danas ce malo dici cijenu 3 X .. Prosle hefte DiMaria , dans Bale .... sto kaze MERLIN ... FURAJ MALI SAM SREDINOM i nedaj nikome svoje ja ..imas talenat i srce da dostignes sami vrh !!!!! samo pamet u glavu :bih:

NIsam nekako ni mlad niti takav da hodam okolo sa necijim imenom na ledjima al da ga sretnem bas bi ga onako ocinski zagrlio..jer je pravo dijete i sportista
ovo je ono kad pocnes citat komentar i izgubis se vec u prvoj recenici.

i onda uocis ovo Boldovano hahahah a sta vazno je da ON ima svoje ON :lol:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 11 okt 2014, 05:06

@harixs
32 posta , tko zna koji stari nik iza ovog stoji. Uglavnom meni irelevantan nepoznat lik. A ocito da smo vrlo razliciti. Samo produzis dalje !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.