DonCorleone je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:
Koliko sam ga samo prizivao u ove dvije godine, i strepio da ce se napokon izvinuti Jagodicu i rijesiti spor. Napokon desilo se u pravi momenat. Ko zna sta bi bilo da nije odigrao na SP.
Ti si ga dosta dugo prizivao, prizivao ga je i
Kimbo, prizivao ga je i
bhsport, i jos dosta njih, ali ima ovde i crnih uljeza koji se sada prvi javljaju na ovoj temi a prvi su branili Safetovo NEpozivanje ovog igraca.
Od mene kao uvijek

, a i prizivao sam ga dobre dvije godine.
Sjecate se momci kako nam je Mume bio neupitan poslije one prve tekme sa Meksimkom.Odigrao je ponajbolje od nasih svih igraca i protiv brzih Meksa spartao terenom. To su bila vremena kada smo muku mucili na sredini terena bez ijednog brzog igraca. Jedan nem je igrac (Portugal) moga nesmetano pretrcai 70 metara izmedju nasih lagani slalom. Dusa je plakala jer smo znali (ne sigurno nego vjerovatno da imamo takvog igraca u Mumetu).
Al ne , neznalica je vec u ono rijem pravio racunice da moze kroz kalifikacije al da progura patrsvojih igraca (On ipak ima familiju u Francuskoj). U ono vrijeme bi Mume bio prepreka Zahirovicu Tako smo kuburili mucili se .. i sta bi ? ...
Na kraju kada se Zahiraga prodao (kako tako) i kada se vjerovatno javio neki pritisak za poziv Besica. Sta bi ? Za budale i masu ispao Susic genijala. Nasao MALOG

...
Bilo je ubleha koje je raja prizivala .. Salatic, Deni Avdic .. A bilo je igraca koji su se morali isprobati. Mali Suljic (iz dana u Sarajevu) sa svojom brzinom i talentom daleko bolje krilo od Avdije. Stanic iz Zelje u vrijme kada je bio u dobroj formi ..
Trenutno bi mi Duljevic bio neupitan za poziv kao krilo cin mi se brzi prodorniji na vecem prostoru i od Hajrovica uz to i Okic kao brzaner za klupe da imas jos jednog brzanera kojo uz to zna i kako i gdje trcati za razliku od Avdije. ...
Uvjek ima foumskih sanera koji ce se ismijati baciti koji ironican vickast komentar sigurno i u vezi gore pomenutih imena .. Al sta je ono bilo do unazad par mjeseci za Besica .. . GULAS LIGA ...
PS.
Onaj video duel pregledano danas 50-ak puta .. nek sam docekao da vidim i onu moc trka jednog Bosnje.. Ono danas ce malom dici cijenu 3 X .. Prosle hefte DiMaria , dans Bale .... sto kaze MERLIN ... FURAJ MALI SAM SREDINOM i nedaj nikome svoje ja ..imas talenat i srce da dostignes sami vrh !!!!! samo pamet u glavu
NIsam nekako ni mlad niti takav da hodam okolo sa necijim imenom na ledjima al da ga sretnem bas bi ga onako ocinski zagrlio..jer je pravo dijete i sportista
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,