Nas cilj bi trebao biti da se potrudimo ravnopravno nositi sa upravo tom Belgijom a ne da poklanjamo prvo mjesto i da se fokusiramo od samog pocetka na preostala dva. To je gubitnicki mentalitet onako kako je propisan.Nerminovic je napisao/la:Treci u ovakoj grupi, pa' ko je to bolji od nas osim Belgija?![]()
Haj' na drugu stranu, sve je moguce kad nam se selektor zove Safet Susic.
Safet Sušić - Pape
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- invincible1921
- Kontakt:
na pocektu kvalifikacija sam reko ako u ovoj grupi i sistemu ne mozemo bit bar 3. ....GASI REP. GASI FUDBAL U DRZAVI GASI SVEmirzatele je napisao/la:Sreca pa su ove kvalifikacije za euro po sistemu "tuku ko nece" pa i dalje imamo velike sanse da zavrsimo treci i odemo u baraz,samo da ova ubleha ode,sa njim i par igraca,malo se osvjezi repka, stvori opet ona atmosfera u vakat gospodina Blazevica a onda cemo lako
=\_1921_/=
tvog pracenja reprezentacije, odnosno vaseg bivseg igraca na celu reprezentacije.bordobijeli je napisao/la:cega jos maloMozambik je napisao/la:jos malo bordobijeli
- anelbavarac
- Kontakt:
Ispratimo ublehu dostojanstveno u ponedjeljak navece.
Sve mu je oprosteno, samo neka ide, a u pitanju su sati koje cemo s nestrpljenjem cekati.
Sve mu je oprosteno, samo neka ide, a u pitanju su sati koje cemo s nestrpljenjem cekati.
dotle smo dosli brate, a iz prvog sesira cekali zdrijebNerminovic je napisao/la:Treci u ovakoj grupi, pa' ko je to bolji od nas osim Belgija?![]()
- Nerminovic
- Kontakt:
+ 1DonCorleone je napisao/la:Nas cilj bi trebao biti da se potrudimo ravnopravno nositi sa upravo tom Belgijom a ne da poklanjamo prvo mjesto i da se fokusiramo od samog pocetka na preostala dva. To je gubitnicki mentalitet onako kako je propisan.Nerminovic je napisao/la:Treci u ovakoj grupi, pa' ko je to bolji od nas osim Belgija?![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
- Kontakt:
to neces od mene docekati ,ja sam bio uz ovu reprezentaciju od grcke u kalamati pa i veceras a aBd i u buducnosti i nije mi toliko bitno jeli selektor ciro ,baka,musovic,smajlovic,susic,muzurovic uvijek sam uz reprezentacijuMozambik je napisao/la:tvog pracenja reprezentacije, odnosno vaseg bivseg igraca na celu reprezentacije.bordobijeli je napisao/la:cega jos maloMozambik je napisao/la:jos malo bordobijeli

- invincible1921
- Kontakt:
Jesil jos za ostanak Susica ?
-
- Kontakt:
ja sam od rijetki koji cijeni amara od pitara ,covjek imao rezultat i to je sva prica ,al vjerujem da bi ga ovi moji pljuvali na svakom korakuinvincible1921 je napisao/la:@bordobijeli a priznaj da ne bi tako prico da Amar dodje

- invincible1921
- Kontakt:
e normala ondabordobijeli je napisao/la:ja sam od rijetki koji cijeni amara od pitara ,covjek imao rezultat i to je sva prica ,al vjerujem da bi ga ovi moji pljuvali na svakom korakuinvincible1921 je napisao/la:@bordobijeli a priznaj da ne bi tako prico da Amar dodje

=\_1921_/=
Da si uz reprezentaciju veceras bi napisao da smo igrali protiv samo jednog igraca. Protiv "ekipe" kojoj mihajloviceva Srbija zabije 6 komada, protiv "ekipe" u kojoj samo jedan igrac moze dati gol i da protiv takve "ekipe" nismo stvorili 3 sanse iz igre.
Da nam je takva "ekipa" napravila tri zicera i da bi ga popusili da je Bale sa sobom imao nekoga koji samo zna postavit tintaru na 20 cm od gola.
To bi napisao da si navijac reprezentacije, ali posto si navijac Susica, postavljas
itd... Ne zanima te sramota ove ekipe koja ima 1 yebeni bod protiv velesila Velsa i Kipra, zanima te samo Susic.
Da nam je takva "ekipa" napravila tri zicera i da bi ga popusili da je Bale sa sobom imao nekoga koji samo zna postavit tintaru na 20 cm od gola.
To bi napisao da si navijac reprezentacije, ali posto si navijac Susica, postavljas

Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 11 okt 2014, 02:10, ukupno mijenjano 1 put.
Citam nase medije i njihove izvjestaje i shvatam poentu. Necemo se plasirati na Euro a Susic ce ostat selektor dok god postoje matematicke sanse za plasman.
To je to,o ovome sam pisao jos u mjesecu julu,potpuni krah i raspad.
To je to,o ovome sam pisao jos u mjesecu julu,potpuni krah i raspad.
- Nerminovic
- Kontakt:
mirzatele je napisao/la:dotle smo dosli brate, a iz prvog sesira cekali zdrijebNerminovic je napisao/la:Treci u ovakoj grupi, pa' ko je to bolji od nas osim Belgija?![]()

Ruku na srce, biti u ovakoj grupi i otici u baraz - mene bi bilo stid.
Kao sto je Zukanovic rekao, Belgija nise vise ona reprezentacija koju smo pobjedivali ali imamo kvaliteta da ih malo prepa'nemo tako da cilj ostaje da ganjamo to prvo mjesto i ako sad ne izgleda toliko realistično.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Fakat bruka da im je onakva srbija zabila 6 koamda a mi ne mozemo ni jedan.
Choban ostaje dok **** motka ne proradi...Ali nije on kriv sto ne zna, nema obraza i sto je pohlepan, vec oni koji su mu dali novi ugovor, neprijatelji drzave iz IO.
Njima treba metak u celo.
Choban ostaje dok **** motka ne proradi...Ali nije on kriv sto ne zna, nema obraza i sto je pohlepan, vec oni koji su mu dali novi ugovor, neprijatelji drzave iz IO.
+
Jel u tome fora krUtika i onda kad smo nakon 20 godina ostvarili plasman na veliko prvenstvo.Vjerovatno jest,jer je bilo iz tvog tabora koji su ga kritikovali i prije nego sto je izabran.Ove bivse drugoligase i ne brojim.invincible1921 je napisao/la:@bordobijeli a priznaj da ne bi tako prico da Amar dodje
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 okt 2014, 02:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
mihajloviceva srbija gledala nas kako igramo u brazilu ,samo nemoj price u nas laksa grupa bilabaglama je napisao/la:Fakat bruka da im je onakva srbija zabila 6 koamda a mi ne mozemo ni jedan.
Muzurovic: "Ovaj osvojeni bod ima težinu" 

-
- Kontakt:
sad ni fuko dajdza nevaljamirzatele je napisao/la:Muzurovic: "Ovaj osvojeni bod ima težinu"

Dajdza se prodao za kilu bureka.
Cuj bod ima tezinu

Cuj bod ima tezinu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.