Takodje..ali bili su nezreli tako da im nije za zamjeriti..anonymousHD je napisao/la:Knjigu psovki od 2011. godine mogu sastaviti. Šta su mi sve pisali, kakvo vređanje, sad hoću izvinjenje.harry_90 je napisao/la:Sta je sad,okrenuli ste pricu protiv Susica dok je nas par bilo protiv njega i ukazivalo na njegovo neznanje sto se tice trenerskog posla..nas ste pljuvali i vrijedjali,a sada i vi podrzavate ono sto je nas par pojedinaca ovdje pisalo vec 2-3 godine...![]()
ODLAZI NESRECO !
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Nerminovic
- Kontakt:
Pape be likeBurundi je napisao/la:Slika vrijedi hiljadu riječi
Sta mu ovo znaci

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Covjek je osvojio bod u utakmicama sa Ciprom i Velsom. Vec veceras je trebao biti bivsi bez ikakvogdaljnjeg objasnjavanja. Da ima i trun morala i postovanja prema momcima koji igraju i navijacima trebao je nocas dati ostavku. Ali avaj nije lako zivjeti bez srnecih ledja. Ne znam ponavljam se i pisem kao i prije SP bojim se totalnog raspada. Hebo Susica ostadosmo bez repke. On ne zna i ima li itko na ovom forumu da nam objasni zasto je zadovoljan sa radom Safeta Sestica. Da razumijemo i mi. Mozda nas preokrene.
Trener versus PlacenikBurundi je napisao/la:Slika vrijedi hiljadu riječi
Nije ni njemu lahko, valja se naljevat za 800.000 godisnje.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Nemoj tako. Znas ti da on ima zenu i djecu i da u francuskoj zivi?baglama je napisao/la:Nije ni njemu lahko, valja se naljevat za 800.000 godisnje.
Niko mu nije kupio kravatu,
Uspio je od tako pozitivne atmosfere i plasmana u Brazil uništiti sve sa par poteza.

Uspio je od tako pozitivne atmosfere i plasmana u Brazil uništiti sve sa par poteza.
- DonCorleone
- Kontakt:
On ovu reprezentaciju unistava od poraza protiv USA.Neutral je napisao/la:Niko mu nije kupio kravatu,![]()
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
“Vels i Izrael su naši konkurenti za drugo mjesto, te ukoliko uzmemo bod i u Izraelu bit ćemo u dobroj situaciji.”
Ma ja, bod po bod - 101 bod

-
- Kontakt:

u Sabica apsolutno svaki komentar pocinje sa "pa dobro...", i Varesanovic koji ne zna izgovoriti tvrda slova pa mu je sve "zh, ch, dj, sh" zvuci kao kakav panj sa ulice. Dodajmo jos Hadzica i amidzica na terenu od pocetka, uz amidzu na klupi i imamo cijeli cirkus - tutto completto. Nedostajao nam je Konjic veceras, kao slag na tortiMoR je napisao/la:Ali koji smo mi qrac od zemlje i fudbalske nacije, osim što nam je na selektorskoj klupi potpuni idiot, u studiju su kao stručni komentatori ljudi koji su bili ispodprosječni igrači (i to im je kompliment), a verbalne sposobnosti su im na nivou šlagirane vidre. Povraća mi se od svega ovoga.
Pa kako necemo? Uzmemo li prvo bod u ZE sad protiv Belgije opet smo u dobroj situaciji, zadrzavamo 5.mjesto u grupi sa 2 od ukupno 9 poena, odnosno 22% uspjeha a 78% propustenog.Mozambik je napisao/la:“Vels i Izrael su naši konkurenti za drugo mjesto, te ukoliko uzmemo bod i u Izraelu bit ćemo u dobroj situaciji.”
Ne gine nam 3.mjesto i baraz protiv Portugala, i oni su dobro krenuli porazom u Lisabonu od velike Albanije

-
- Kontakt:
ako realno pogledamo nerjeseno je najrealnije ,ovaj bod bi bio dobar da smo dobili cipar ovako je
.sto se tice utakmice sasvim ok smo odigrali ali kao sto reko kod nas je ovdje neka negativna atmosfera i tako i gledamo sve u negativi a kad se uzme da su povrjedjeni spahic,kolasinac ,bicakcic,salihovic, i da nemamo pravog brzog igraca prema naprijed veceras je ovo i dobro bilo .sto se tice igre i taktike mozda je ibisevic trebao na klupu a da neko drugi pocne visca ili hajrovic pa da vedo poslije da udje al sve u svemu

jos malo bordobijeli
- invincible1921
- Kontakt:
sjetimo se X u albaniji i dva boda koja su nas kostala prvog mjesta, mislim da bi sada to mogao biti Kipar jer sv bi bilo puno drugacije da smo to pobjedili a morali smo jednostavno......ovaj bod veceras bi bio zadovoljavajuci da imamo ta 3, ali sta bi bilo kad bi bilo
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
cega jos maloMozambik je napisao/la:jos malo bordobijeli

- DonCorleone
- Kontakt:
Naravno, da smo pobijedili Kipar, Safet bi ostao selektor i da izgubimo protiv Belgije uz X danasnji. Medjutim ovako, u ponedeljak letiinvincible1921 je napisao/la:sjetimo se X u albaniji i dva boda koja su nas kostala prvog mjesta, mislim da bi sada to mogao biti Kipar jer sv bi bilo puno drugacije da smo to pobjedili a morali smo jednostavno......ovaj bod veceras bi bio zadovoljavajuci da imamo ta 3, ali sta bi bilo kad bi bilo

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- invincible1921
- Kontakt:
ma on je trebo otkaz poslije irana dobit o kirpu da ne precam,,,,al et ovo sam napiso onako sa sportsko statistickog apsketa kao gledajhuci samo bodoveDonCorleone je napisao/la:Naravno, da smo pobijedili Kipar, Safet bi ostao selektor i da izgubimo protiv Belgije uz X danasnji. Medjutim ovako, u ponedeljak letiinvincible1921 je napisao/la:sjetimo se X u albaniji i dva boda koja su nas kostala prvog mjesta, mislim da bi sada to mogao biti Kipar jer sv bi bilo puno drugacije da smo to pobjedili a morali smo jednostavno......ovaj bod veceras bi bio zadovoljavajuci da imamo ta 3, ali sta bi bilo kad bi bilo.

=\_1921_/=
Sreca pa su ove kvalifikacije za euro po sistemu "tuku ko nece" pa i dalje imamo velike sanse da zavrsimo treci i odemo u baraz,samo da ova ubleha ode,sa njim i par igraca,malo se osvjezi repka, stvori opet ona atmosfera u vakat gospodina Blazevica a onda cemo lako
- Nerminovic
- Kontakt:
Treci u ovakoj grupi, pa' ko je to bolji od nas osim Belgija?
Haj' na drugu stranu, sve je moguce kad nam se selektor zove Safet Susic.

Haj' na drugu stranu, sve je moguce kad nam se selektor zove Safet Susic.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.