@gastone, znači već su se upoznali.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
onda i bleacher report ima loš ukus za humor.LFC_YNWA je napisao/la:Vidi vidi topnika forumskog ulizivaca. Kad sam ja upozoraavao na njega,da se samo ulizuje da nas pridobije pa da kasnije moze prosipati ove polusale.
Jest se povrijedio.moj uzor-S.G je napisao/la:Sto je Markec izasao iz igre, da se nije povrijedio ??
Los ti osjecaj.LFC_YNWA je napisao/la:Ma imam osjećaj da će nas Raheem,nažalost napustiti kad napuni 22-23 godine za neku baš finu svotu novca od 50-60 miliona eura.
Realnost je to htjeli mi to priznati ili ne,kad ce decko biti kalibar Luisa Suareza ako ne i veci,a tim igracima je nazalost uvijek zelja da zaigraju u Barci ili Realu,ukoliko se nesta drasticno ne promijeni i Liverpool pocne osvajati sve redom. Nadam se da griješim i da si ti u pravu.Otelo je napisao/la:Los ti osjecaj.LFC_YNWA je napisao/la:Ma imam osjećaj da će nas Raheem,nažalost napustiti kad napuni 22-23 godine za neku baš finu svotu novca od 50-60 miliona eura.
Pa upravu si, Liverpool godinama gubi najbolje igrace jer jbg treba biti realan nismo mi vise taj sami vrh a ni financijski se ne moze parirati sa timovima tima Celzi, City, Barca i sl.LFC_YNWA je napisao/la:Realnost je to htjeli mi to priznati ili ne,kad ce decko biti kalibar Luisa Suareza ako ne i veci,a tim igracima je nazalost uvijek zelja da zaigraju u Barci ili Realu,ukoliko se nesta drasticno ne promijeni i Liverpool pocne osvajati sve redom. Nadam se da griješim i da si ti u pravu.
mene je on do sad razocarao i najvise mozda od svih pojacanja jer sam od njega ocekivao najvise... tako ako povreda lovrena nije neka steta nema razloga ni da se markoviceva drugacije tretira.alan_kardec je napisao/la:Ne treba da brine povreda igrača koji je plaćen 20 miliona funti i koji je doveden kao veliko pojačanje? Čudno rezonovanje.
Uglavnom Marković je do povrede odigrao vrlo dobrih 25 minuta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.