FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sarajlija89
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sarajlija89 » 14 mar 2010, 14:02

http://www.****/sport/fudbal/g ... /komentari

:| :| :|

I oni se ne mogu dogovorit :?: :?: :?: a sve jasno ko dan
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 mar 2010, 14:08

sarajlija89 je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/g ... /komentari

ja vece gluposti nisam procitao :D cuj ici na prevaru,i ne cudi me kad avaz pise
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 mar 2010, 14:11

harry_90 je napisao/la:

ja vece gluposti nisam procitao :D cuj ici na prevaru,i ne cudi me kad avaz pise
ma nema veze svakako cemo vas dobit al brate sramota je ovo..za drzavu,za savez..sve je jasno 0-3 i vozdra al ocigledno visi interesi su u pitanju nego postovanje fudbalskih pravila...jbo to...da se ne lazemo gavaric je znao za kartone i ovo nije izmisljeno i sami znate..uostalom zasto ga niko nije salusao,za sve ovo vrijeme nije uopste izjave dao
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 mar 2010, 14:15

sarajlija89 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:

ma nema veze svakako cemo vas dobit al brate sramota je ovo..za drzavu,za savez..sve je jasno 0-3 i vozdra al ocigledno visi interesi su u pitanju nego postovanje fudbalskih pravila...jbo to...da se ne lazemo gavaric je znao za kartone i ovo nije izmisljeno i sami znate..uostalom zasto ga niko nije salusao,za sve ovo vrijeme nije uopste izjave dao
ovdje svaki novinar moze pisat sta hoce,jedni govore sloboda znala drugi da nisu znali,i zaboli me vise vjeruj mi za njim jel imao ili nije,nemam nikakve koristi od njega,i nek dobijete 3 boda nema to veze,izacete igrat europu,veselit se 1-2 tekme i opet po starom,uprave kradu sebi,vidis da su Skoru prodali za mizeran novac,da je iz Dinama otisao prodo bi ga Mamic za 6-7 miliona,nase uprave nemaju mozga,a novinari samo sluze da nekog zavade.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 mar 2010, 14:17

sve je to tako...jbg.....al sta se moze....primorani smo gledat to i trpit...mi pravi navijaci a ti koji vode klub ili klubove imaju samo licne interese...... :arrow: :arrow:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 mar 2010, 14:22

sarajlija89 je napisao/la:sve je to tako...jbg.....al sta se moze....primorani smo gledat to i trpit...mi pravi navijaci a ti koji vode klub ili klubove imaju samo licne interese...... :arrow: :arrow:
djaba da se snekim ovdje svadjam radi nekog igraca ne bih vise,ako se dokaze da su znali treba ih istjerat iz kluba,boli uprave briga za klubom,njima je veci interes uzeti novac iz kluba,nego nesto dobro za taj klub napravit,jedino sto pamtim uprava Slobode je dobro uradila kad je prodala Huseinovic za nekoliko miliona,a gdje su sad te pare ??? Isto uprava Sarajeva ce prodat Skoru ,a izmedju sebe ce podijelit pare od transfera,lopovi su to sve .

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 14 mar 2010, 16:00

...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

shakal
Kontakt:

Post Postao/la shakal » 14 mar 2010, 17:36

like ;)
Do zadnjeg dana zivota mog samo SARAJV'O!!!

THERE IS NOTHING BETTER IN LIFE THAN BEING A GOONER!!!

samo rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la samo rajvosa » 14 mar 2010, 17:36

Sta sa ovim,moze svako ,nacrtati grafit kakav hoce,cisto sumnjam da je ovo neko bratstvo sa njima1!

denza_hordas
Kontakt:

Post Postao/la denza_hordas » 14 mar 2010, 18:08

samo rajvosa je napisao/la:
Sta sa ovim,moze svako ,nacrtati grafit kakav hoce,cisto sumnjam da je ovo neko bratstvo sa njima1!
nije bratstvo vec se sa njima najbolje slazemo u bih ti kao jedna hordas bi trebao to da znas
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]

Brothers 4 ever!!

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 14 mar 2010, 19:10

Ma kakvo bratstvo qme, nego jednostavno jos jedan dokaz da smo sa njima u dobrim odnosima !
Ne bratskim kao sa UD neg jednostavno da smo u dobrim odnosima !
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 14 mar 2010, 19:29

Jesu ovi Pitari druzeljubivi, sa svima hoce da se pobrate, te Dresden, sad Velež, koji je sljedeci...
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

BICE GUSTO
Kontakt:

Post Postao/la BICE GUSTO » 14 mar 2010, 19:33

Wert je napisao/la:Jesu ovi Pitari druzeljubivi, sa svima hoce da se pobrate, te Dresden, sad Velež, koji je sljedeci...
Krenulo ih ! :mrgreen:
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 14 mar 2010, 19:46

Sto se mene tice, drago mi je :lol: Samo bih vise volio da klubovi krenu ovim stopama, pa da za koju godinu razmisljamo o Udruzenju Premijerligasa :D
Support Velez, It's logical! ★

denza_hordas
Kontakt:

Post Postao/la denza_hordas » 14 mar 2010, 19:50

Mont0 je napisao/la:Sto se mene tice, drago mi je :lol: Samo bih vise volio da klubovi krenu ovim stopama, pa da za koju godinu razmisljamo o Udruzenju Premijerligasa :D
hahah dabogda to udruzenje da ikad docekam
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]

Brothers 4 ever!!

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 14 mar 2010, 20:04

Wert je napisao/la:Jesu ovi Pitari druzeljubivi, sa svima hoce da se pobrate, te Dresden, sad Velež, koji je sljedeci...
Vi sigurno niste, tako da se nemaš za šta brinuti i možeš fino odlepršati na svoju temu ! ;)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

denza_hordas
Kontakt:

Post Postao/la denza_hordas » 14 mar 2010, 20:10

mi bar imamo sa kim a neznam da maniajic imaju nekoga :D

Brothers 4 ever!!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 14 mar 2010, 20:12

Koliko znam mi smo odvano u dobri odnosima sa njima. A inače šta ima loše u tome što smo druželjubivi !?!?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 14 mar 2010, 20:20

Zavist je cudo i sve dok nam zavide zanecmo da smo najveci i kao klub i navijaci!

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 14 mar 2010, 20:30

Pazite sta ćete pisati vezano za ovo,jer za nas je RA puno uradio kada nam je bilo najteže.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mnon46 i 260 gostiju.