Slično je sa Bekrićem bilo, "povrijeđen", "povrijeđen" ... pa na kraju zdra´o đaci!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Stanic inace ima problema sa koljenom, prije par godina je imao operaciju, sad da li je opet ta povreda ili nesto drugo, ne znamAdviser je napisao/la:Je li Stanić stvarno povrijeđen (je li neko vidio taj trenutak kad´se povrijedio), pa "neće igrati do proljeća" (navodno meniskus) ili je u pitanju ona standardna Amarova "ko neće da produži ugovor završi na tribinama" obzirom da sam vidio (ako je mjerodavno) na Transfermarkt-u da mu ugovor ističe 30.06.2015.
Slično je sa Bekrićem bilo, "povrijeđen", "povrijeđen" ... pa na kraju zdra´o đaci!
Stanić je zvao Nemeca, medjutim ovaj je prepun, tako da će morati negdje drugo sanirati povredu, a da je povrijedjen, jeste.ChWilla je napisao/la:stanić je sam potvrdio da jeste meniskus i da ide kod nemeca u rijeku na pregled. a ima li još nešto, haj' ga znaj.
ti znas da ga je zvao... da imalo znas kako fercera kod nemeca nebi pricao tako...Hordekatedrala je napisao/la:Stanić je zvao Nemeca, medjutim ovaj je prepun, tako da će morati negdje drugo sanirati povredu, a da je povrijedjen, jeste.ChWilla je napisao/la:stanić je sam potvrdio da jeste meniskus i da ide kod nemeca u rijeku na pregled. a ima li još nešto, haj' ga znaj.
ma skines sebi na usb slike, odneses u kopirnicu i kazes da hoces stikere/naljepnice ...plavalokomotiva je napisao/la:Moze li mi neko na pp reci gdje kupiti najepnice sa Zeljinim i TM motivima ?
Neko te dobro slagao Nemec ce ga operisati u toku iduce sedmice! Nako cisto istine radiHordekatedrala je napisao/la:Stanić je zvao Nemeca, medjutim ovaj je prepun, tako da će morati negdje drugo sanirati povredu, a da je povrijedjen, jeste.ChWilla je napisao/la:stanić je sam potvrdio da jeste meniskus i da ide kod nemeca u rijeku na pregled. a ima li još nešto, haj' ga znaj.
SveznaliceChWilla je napisao/la:nemojte mi statutarnog
sve je moguce... ja ocekujem popodnevni terminVigorMostarac je napisao/la:U koliko sati je tekma na Grbavici Željo-Velež
hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.