NoName je napisao/la:I tebe nabijem na qracElegant je napisao/la:Ajde vidi kakve ima karte Barbarez pa nam javi.NoName je napisao/la:Nabijem te na qrac Safete, i tebe i ovo tvoje nedonošće. Dabogda izgubili

NoName je napisao/la:I tebe nabijem na qracElegant je napisao/la:Ajde vidi kakve ima karte Barbarez pa nam javi.NoName je napisao/la:Nabijem te na qrac Safete, i tebe i ovo tvoje nedonošće. Dabogda izgubili
MirzaLukavac je napisao/la:Juventinisimo je napisao/la:Dzeko je MOJ..Vedo je MOJ..Miralem je MOJ...Asmir je MOJ....Toni je MOJ...i svi ostali su MOJI...oni su mi podarili jedne od najljepsih trenutaka u zivotu...PONOS protiv Argentine NIKADA necu zaboraviti...
TAKVI KAO VI,NISTE MOJI,niti cete ikada biti...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TAKVI KAO MI je svako ko ima oci i zna makar nesto o ovoj igri, koja nas tako lako baci u trans, i koja nas tako snazno baci u depresiju!!! TAKVI KAO MI volimo bosnu vise nego TAKVI KAO TI, pa stoga i zelimo da govedina odstupi, pa makar cijane toga bila i poraz od walesa!
Najveći thumbup za nogeJuventinisimo je napisao/la:MirzaLukavac je napisao/la:Juventinisimo je napisao/la:Dzeko je MOJ..Vedo je MOJ..Miralem je MOJ...Asmir je MOJ....Toni je MOJ...i svi ostali su MOJI...oni su mi podarili jedne od najljepsih trenutaka u zivotu...PONOS protiv Argentine NIKADA necu zaboraviti...
TAKVI KAO VI,NISTE MOJI,niti cete ikada biti...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TAKVI KAO MI je svako ko ima oci i zna makar nesto o ovoj igri, koja nas tako lako baci u trans, i koja nas tako snazno baci u depresiju!!! TAKVI KAO MI volimo bosnu vise nego TAKVI KAO TI, pa stoga i zelimo da govedina odstupi, pa makar cijane toga bila i poraz od walesa!![]()
![]()
![]()
Logicki...ali ipak 20 godina glasate za jedne te iste ljude koji razvaljuju Bosnu...
@MostaracVelezovac...sveosim da ljudi lome noge..
![]()
MostaracVelezovac je napisao/la:Pape, sjetim ti se familije. Eto tek onako.
Da vidim koliko ce me forumasa podrzat u ovom nakon tekme.
Jedinu podrsku koju ja Safetu mogu uputit nakon Nigerije, Kipra, SADa i Egipta je rektalna podrsa zeni mu, zeni mu od brata ciji puleni igraju umjesto Hajrovica i ostatka familije koji profitiraju od rasturanja repke.r3m1 je napisao/la:Podrska Safetu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.