To kao Dodik pokušava promovirati jake veze između RS i Srbije ? Ne znam, ali CZ je opet jedan veliki klub, i cast bi svim klubovima iz Ex Yu bila da opet igra sa njima ( barprijateljsku ). Niste trebali bojkotovati, jer ovo meni izgleda kao da je Borac zanemaren, i kao da je cijeli stadion za CZ .delko je napisao/la:da banjaluka ima problem sa beogradjanima - ima mada to i ne cudi jer u BL najmanje ima nas Banjalucana, ali ljudi koji stvarno prate Borac naravno da bojkotuju jer je ovo sve zbog izbora plus RTRS, nikad Borac ne prenose iako dijele dvoriste a sad se odjednom svi sjetili :s treba ih sramota biti :s
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
-
- Kontakt:
-
- Interni moderator
- Kontakt:
meni samo nije jasno sto ko retardirani redate te smajlije....premijesna vam je ta prica da su lesinari uz zvezdu nego eto da se nesto pise i provocira....lesinari su uz hz,stumfete i ultrase konstanta bh tifo scene..odradili su sva gostovanja i to za bh uslove odlicno...mozete se kleberit do sudnjeg dana al tako je to....licno mi puca tuki i za njih i za borac al da ih se ismijava pogotovo od nekih miki muas grupa je ono...hahahahaha

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
staragarda je napisao/la:meni samo nije jasno sto ko retardirani redate te smajlije....premijesna vam je ta prica da su lesinari uz zvezdu nego eto da se nesto pise i provocira....lesinari su uz hz,stumfete i ultrase konstanta bh tifo scene..odradili su sva gostovanja i to za bh uslove odlicno...mozete se kleberit do sudnjeg dana al tako je to....licno mi puca tuki i za njih i za borac al da ih se ismijava pogotovo od nekih miki muas grupa je ono...hahahahaha![]()
![]()

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nek si nam rekao miki mausu haha.staragarda je napisao/la:meni samo nije jasno sto ko retardirani redate te smajlije....premijesna vam je ta prica da su lesinari uz zvezdu nego eto da se nesto pise i provocira....lesinari su uz hz,stumfete i ultrase konstanta bh tifo scene..odradili su sva gostovanja i to za bh uslove odlicno...mozete se kleberit do sudnjeg dana al tako je to....licno mi puca tuki i za njih i za borac al da ih se ismijava pogotovo od nekih miki muas grupa je ono...hahahahaha![]()
![]()
-
- Interni moderator
- Kontakt:
boli vakuf izgleda pa si se nasao prozvan...haj zdraoterabajt je napisao/la:Nek si nam rekao miki mausu haha.staragarda je napisao/la:meni samo nije jasno sto ko retardirani redate te smajlije....premijesna vam je ta prica da su lesinari uz zvezdu nego eto da se nesto pise i provocira....lesinari su uz hz,stumfete i ultrase konstanta bh tifo scene..odradili su sva gostovanja i to za bh uslove odlicno...mozete se kleberit do sudnjeg dana al tako je to....licno mi puca tuki i za njih i za borac al da ih se ismijava pogotovo od nekih miki muas grupa je ono...hahahahaha![]()
![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Evo ljudi malo realno sagledajte situaciju.Pola Banja Luke(možda i više) i dalje navija za Crvenu Zvezdu i draža mu je od Borca sto smo mogli i danas primijetiti jer su neke pjesme pjevali i sa delijama i stalno im pljeskali.Ali nisu ipak svi Banjalučani takvi,ima i tih pravih lešinara koji navijaju za Borac i navijaju samo za njega.
Malo je to čudno sto bas sad bojkotujete ali da se primijetiti da Dodik ima veze sa tim,ali bolji njega ku*** hoće li biti pune tribine ili prazne i zato mi je to čudno.
I sumnjam da je došlo onoliko delija iz Beograda i mislim da je među njima bilo dosta Banjalučana koji kao navijaju za borac,a ustvari to je njima sporedni klub.
To je moje mišljenje i bez provokacija ovo govorim.Ko želi neka shvati kako hoće ali mislim da je ovo trenutno stanje u Banja Luci.
Malo je to čudno sto bas sad bojkotujete ali da se primijetiti da Dodik ima veze sa tim,ali bolji njega ku*** hoće li biti pune tribine ili prazne i zato mi je to čudno.
I sumnjam da je došlo onoliko delija iz Beograda i mislim da je među njima bilo dosta Banjalučana koji kao navijaju za borac,a ustvari to je njima sporedni klub.
To je moje mišljenje i bez provokacija ovo govorim.Ko želi neka shvati kako hoće ali mislim da je ovo trenutno stanje u Banja Luci.
Ima istine.Andrija je napisao/la:Evo ljudi malo realno sagledajte situaciju.Pola Banja Luke(možda i više) i dalje navija za Crvenu Zvezdu i draža mu je od Borca sto smo mogli i danas primijetiti jer su neke pjesme pjevali i sa delijama i stalno im pljeskali.Ali nisu ipak svi Banjalučani takvi,ima i tih pravih lešinara koji navijaju za Borac i navijaju samo za njega.
Idu izbori Dodik doveo Zvjezdu u BL.
Protivkandidat na izborima SDS i ostali naložili Lešinare uz malo para glavnim likovima da bojkotuju,što su ovi jedva dočekali koji ga očima viditi ne mogu poslije onog batinanja njegovih tjelohranitelja u dvorani Borik prije dosta godina.
Jedina i prava istina.

Ma lupas prijatelju,evo ja kao malo stariji cu ti reci kakvo je trenutno stanje u Banja Luci,prvo ko je pjevao sa njima kad na stadionu nije bilo navijaca Borca, bilo je simpatizera ali oni nisu pjevali,Svakako da u Banja Luci ima dosta navijaca Zvezde i Partizana ali to su uglavnom vec ljudi srednjih godina koji su zivjeli u nekim drugim vremenima.Danas na utakmici na onoj tribini nije bilo ni 10% ljudi iz BL,to je uglavnom Prijedor,Prnjavor,Gradiska,Teslic,Brcko i da ne nabrajam vise.Nazalost u RS Banja Luka je jedini grad gdje ne dominiraju grafiti beogradskih klubova,odnosno nema ih uopste,Banja Luka je svakako Borcev grad,nije da nema navijaca Zvezde da napune onu tribinu ali oni jednostavno ne zele da se suprostavljaju Lesinarima odnosno svojoj Banja Luci.Evo ljudi malo realno sagledajte situaciju.Pola Banja Luke(možda i više) i dalje navija za Crvenu Zvezdu i draža mu je od Borca sto smo mogli i danas primijetiti jer su neke pjesme pjevali i sa delijama i stalno im pljeskali.Ali nisu ipak svi Banjalučani takvi,ima i tih pravih lešinara koji navijaju za Borac i navijaju samo za njega.
Lesinari se trude zadnjih 10ak godina,nekada mozda i na neispravan nacin,skidanje dukseva i slicno,ali svakako su uradili dosta i vjerovatno su napravili najveci posao od svih grupa u ex-yu poslije rata,jer kad se vidi kakav je bio grad prije 15 godina i sad to je neuporedivo.
Evo i sama parola Delija na danasnjoj utakmici govori to gdje pise RS je nasa,zasto ne pise Banja Luka je nasa?
E sad sto se tice danasnje utakmice i bojkota tu ih podrzavam u potpunosti,cijela zapadna tribina je bila podijeljena clanovima glavonjine stranke,da su bili tu vjerovatno bi doslo i do sukoba po ulicama sto bi iskoristila opozicija,huskala bi klince i bilo bi krvavih glava.
Puni respekt od mene za grupu i hladne glave i naravno za parole na utakmici sa Zeljom, pisalo je "Predizborne utakmice sto dalje od Platonove ulice" a druga mi je posebno draga "Sjetite se Borca samo kad igra protiv Zvezde, RTRS pusi qurac "
Tenkre tj. fantezvi nije div sa periferije nego Starog Grada, Mostara,kontaš maloumniče provokatorski.FanVitez je napisao/la:haha samo sam cekao kad ce se javiti navijaci mostarskog diva sa periferije gradaa![]()
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Stadion su koliko toliko napunili studenti i seljančurija iz unutrašnjosti. Jako malo Banjalučana. Grad od 250 000 da navija za bilo koga sem Borca tako kako neki govore stadion od 10 000 bi pojeo a ne bi bio poluprazan. Ne zaboravite da Zvezda nije bila 10 godina ali se Banjaluka nije odazvala na utakmicu.

Svakako puni respect Lesinarima na svemu sto su uradili od reaktiviranja pa naovamo. Uz to kad pogledas onu posljednju tekmu ovih istih ekipa razlika je drasticna
i mislim da je po ovom pitanju BL daleko vise odmakla od Novog Sada
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Fin si komentar ostavio, dosta zreo.. pa da se i ja ukljucim u diskusiju.Papalukas je napisao/la:Ma lupas prijatelju,evo ja kao malo stariji cu ti reci kakvo je trenutno stanje u Banja Luci,prvo ko je pjevao sa njima kad na stadionu nije bilo navijaca Borca, bilo je simpatizera ali oni nisu pjevali,Svakako da u Banja Luci ima dosta navijaca Zvezde i Partizana ali to su uglavnom vec ljudi srednjih godina koji su zivjeli u nekim drugim vremenima.Danas na utakmici na onoj tribini nije bilo ni 10% ljudi iz BL,to je uglavnom Prijedor,Prnjavor,Gradiska,Teslic,Brcko i da ne nabrajam vise.Nazalost u RS Banja Luka je jedini grad gdje ne dominiraju grafiti beogradskih klubova,odnosno nema ih uopste,Banja Luka je svakako Borcev grad,nije da nema navijaca Zvezde da napune onu tribinu ali oni jednostavno ne zele da se suprostavljaju Lesinarima odnosno svojoj Banja Luci.Evo ljudi malo realno sagledajte situaciju.Pola Banja Luke(možda i više) i dalje navija za Crvenu Zvezdu i draža mu je od Borca sto smo mogli i danas primijetiti jer su neke pjesme pjevali i sa delijama i stalno im pljeskali.Ali nisu ipak svi Banjalučani takvi,ima i tih pravih lešinara koji navijaju za Borac i navijaju samo za njega.
Lesinari se trude zadnjih 10ak godina,nekada mozda i na neispravan nacin,skidanje dukseva i slicno,ali svakako su uradili dosta i vjerovatno su napravili najveci posao od svih grupa u ex-yu poslije rata,jer kad se vidi kakav je bio grad prije 15 godina i sad to je neuporedivo.
Evo i sama parola Delija na danasnjoj utakmici govori to gdje pise RS je nasa,zasto ne pise Banja Luka je nasa?
E sad sto se tice danasnje utakmice i bojkota tu ih podrzavam u potpunosti,cijela zapadna tribina je bila podijeljena clanovima glavonjine stranke,da su bili tu vjerovatno bi doslo i do sukoba po ulicama sto bi iskoristila opozicija,huskala bi klince i bilo bi krvavih glava.
Puni respekt od mene za grupu i hladne glave i naravno za parole na utakmici sa Zeljom, pisalo je "Predizborne utakmice sto dalje od Platonove ulice" a druga mi je posebno draga "Sjetite se Borca samo kad igra protiv Zvezde, RTRS pusi qurac "
Cinjenica jeste da Zvezda ima dosta navijaca u RS. Tacnije najvise od svih klubova. Banjalucana na utakmice Zvezde, barem koliko sam ja primjetio, zna doci i po 4-5 autobusa. To je naravno na one vaznije, u Evropi. Obicno ih bude barem jedan autobus.
Udaranje bilo koga sa duksom protivnicke ekipe, a narocito udaranje mladjih osoba, momaka sa curama, likova sa djecom.. je totalno neispravan put. Ili ono sto rade braca Lesinara, Firmasi u NS, gdje prave sacekuse i onda napadaju 10 na 2 sa palicama. Umjesto toga bolje bi im bilo da prave mobilizacije, da dovedu publiku na stadion, jer Vosa kao klub to zasluzuje. Lako je biti junacina u grupi, ali nije normalno da se ne smijes prosetati u majici svog kluba, u bilo kojem gradu RS i Srbije.. jer znas da ce mozda biti nekih delikvenata bez pametnijeg posla koji misle da svoju ljubav dokazuju tako sto ispoljavaju mrznju prema navijacima nekog drugog kluba.
Transparent "republika je nasa" je prije svega zbog toga sto ne postoji odredjena grupa navijaca iz BL, nego svi gradovi RS su pod jednom zastavom, KopreNedri.
upravo to, na tadasnjoj utakmici je bilo mnogo naroda a sada smo ipak pokazali da nam predizborne utakmice ne trebaju, Zvezda je veliki klub i ima respect ali da je utakmica dosla u drugom trenutku - bilo bi dosta Borcevih navijaca i simpatizeraDejan, BL je napisao/la:Stadion su koliko toliko napunili studenti i seljančurija iz unutrašnjosti. Jako malo Banjalučana. Grad od 250 000 da navija za bilo koga sem Borca tako kako neki govore stadion od 10 000 bi pojeo a ne bi bio poluprazan. Ne zaboravite da Zvezda nije bila 10 godina ali se Banjaluka nije odazvala na utakmicu.

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Posto si ti iz Banja Luke vjerujem ti ali ipak ima tu i neke mlađe populacije koji navijaju za neke klubove iz Srbije (neki jer im se dopada taj tim,a ima ih koji navijaju iz inata).dscile je napisao/la:Papalukas je napisao/la:Ma lupas prijatelju,evo ja kao malo stariji cu ti reci kakvo je trenutno stanje u Banja Luci,prvo ko je pjevao sa njima kad na stadionu nije bilo navijaca Borca, bilo je simpatizera ali oni nisu pjevali,Svakako da u Banja Luci ima dosta navijaca Zvezde i Partizana ali to su uglavnom vec ljudi srednjih godina koji su zivjeli u nekim drugim vremenima.Danas na utakmici na onoj tribini nije bilo ni 10% ljudi iz BL,to je uglavnom Prijedor,Prnjavor,Gradiska,Teslic,Brcko i da ne nabrajam vise.Nazalost u RS Banja Luka je jedini grad gdje ne dominiraju grafiti beogradskih klubova,odnosno nema ih uopste,Banja Luka je svakako Borcev grad,nije da nema navijaca Zvezde da napune onu tribinu ali oni jednostavno ne zele da se suprostavljaju Lesinarima odnosno svojoj Banja Luci.Evo ljudi malo realno sagledajte situaciju.Pola Banja Luke(možda i više) i dalje navija za Crvenu Zvezdu i draža mu je od Borca sto smo mogli i danas primijetiti jer su neke pjesme pjevali i sa delijama i stalno im pljeskali.Ali nisu ipak svi Banjalučani takvi,ima i tih pravih lešinara koji navijaju za Borac i navijaju samo za njega.
Evo pogledaj prosjek gledalaca i reci mi koji je razlog sto grad i okolica od oko 200 000 stanovnika ne mogu pa makar pola stadiona napunit ili npr protiv želje ih je bilo 3 000,a protiv zvezde se bojkotuje i opet ih ima čak i više.
Znam da trenutno u FK Borcu ne cvjetaju ruže ali ipak bi protiv ovih malo boljih klubova trebalo doći pa najmanje
5 000 ljudi da pogleda tekmu.Evo npr zasto klub Augsburg svaku tekmu gleda 20 000 ljudi,a imaju nesto malo vise stanovnika od Banja Luke,i klub im se stalno bori za opstanak.
Mozda ja grijesim ali zar grad od 200 000 ljudi ne može da napuni stadion od(neznam koliki je kapacitet stadiona) 10 000-15 000 mjesta.To je znači nekih 5%.Samo me to interesuje.
Slazem se sa tobom sto se tice posjete,ispravicu te protiv zelje je bilo preko 4000 al i to je malo i nebitno,ali to nije problem samo Borca,evo ja cu ti postaviti kontra pitanje zasto na Marakani u Beogradu koji ima 2000000 ljudi i Zvezda sirom Srbije i RS ima preko 6000000 navijaca na utakmici bude 15ak hiljada a da ne spominjem Partizan ili Dinamo,razmisli malo prije nego sto nesto napises,spominjes Njemacku a ne zaviris u svoje dvoriste.....Posto si ti iz Banja Luke vjerujem ti ali ipak ima tu i neke mlađe populacije koji navijaju za neke klubove iz Srbije (neki jer im se dopada taj tim,a ima ih koji navijaju iz inata).
Evo pogledaj prosjek gledalaca i reci mi koji je razlog sto grad i okolica od oko 200 000 stanovnika ne mogu pa makar pola stadiona napunit ili npr protiv želje ih je bilo 3 000,a protiv zvezde se bojkotuje i opet ih ima čak i više.
Znam da trenutno u FK Borcu ne cvjetaju ruže ali ipak bi protiv ovih malo boljih klubova trebalo doći pa najmanje
5 000 ljudi da pogleda tekmu.Evo npr zasto klub Augsburg svaku tekmu gleda 20 000 ljudi,a imaju nesto malo vise stanovnika od Banja Luke,i klub im se stalno bori za opstanak.
Mozda ja grijesim ali zar grad od 200 000 ljudi ne može da napuni stadion od(neznam koliki je kapacitet stadiona) 10 000-15 000 mjesta.To je znači nekih 5%.Samo me to interesuje.
Ti si upravu ali ipak marakana je vise puna nego prazna,a jos imaju i te financijske probleme,partizan odavno ima problem sa upravom,i zato im je malo manja posjeta nego prije, a u Dinama znamo svi da čitav grad bojkotuje Mamića,a oni koji ne bojkotuju ne žele otići jer znaju da će reći eno ga Mamićev plaćenik.Papalukas je napisao/la:Slazem se sa tobom sto se tice posjete,ispravicu te protiv zelje je bilo preko 4000 al i to je malo i nebitno,ali to nije problem samo Borca,evo ja cu ti postaviti kontra pitanje zasto na Marakani u Beogradu koji ima 2000000 ljudi i Zvezda sirom Srbije i RS ima preko 6000000 navijaca na utakmici bude 15ak hiljada a da ne spominjem Partizan ili Dinamo,razmisli malo prije nego sto nesto napises,spominjes Njemacku a ne zaviris u svoje dvoriste.....Posto si ti iz Banja Luke vjerujem ti ali ipak ima tu i neke mlađe populacije koji navijaju za neke klubove iz Srbije (neki jer im se dopada taj tim,a ima ih koji navijaju iz inata).
To je moje mišljenje.Želim Borcu u nastavku sezone puno sreće ali neka bude iza Veleža.
Hehe i tebi puno srece,a nisam znao da si navijac Veleza,shvatio sam te da si jedan od ovih sto navija za Zvezdu ili Partizan,a prijatelju pa bar vi ne mozete nikome reci nista za posjetu
,al ajde valjda cemo docekati nekad pune stadione i evropske utakmice....

Prijatelj ne možeš nikako poredit Velež i recimo Borac sa posjetom jer za Velež navija 45 000 ljudi iz Mostara i okolice ,a sa one strane iz Mostara ne smije niko doći da Velež pogleda jer zna da ga čeka degenek ako ode da pogleda svoj klub jer nas oni mrze,a znas da je Velež imao najveću posjetu u drugoj ligi,a i kad je usao u prvu ligu.Evo ti primjer kad je u Hadžićima bilo 500 ljudi iz Mostara pa protiv Sarjeva gotovo 4000 pa protiv želje 3000.Nas je unistio bojkot jer se pola RAje nakon bojkota nikad vise nije pojavilo na stadionu jer nisu vjerovali upravi ali ipak kada se ako Bog da plasiramo u Evropu nećemo svi moći ući na stadion,a nadam se da će brzo doći taj dan.
Pokusava nas država unistit jer ne podrzavamo nijednu stranku.Ima tu jos razloga da ne nabrajam,npr dosta Veležovaca je otislu u inostranstvo,po nekoj procjeni preko 50 000 ljudi u inostranstvu navija za Velež ako ne i više,a haj ti nadji nekog ko ne zivi u nasoj drzavi a da navija za Borac.
Borac je trenutno bolji po posjeti od nas.Nije ga niko pokusao unistiti,a Dodik im je pomogao koliko puta sa financijama.Zato ne može se Velež i Borac nikako poredit.Nadam se da ćeš to shvatit.
Pokusava nas država unistit jer ne podrzavamo nijednu stranku.Ima tu jos razloga da ne nabrajam,npr dosta Veležovaca je otislu u inostranstvo,po nekoj procjeni preko 50 000 ljudi u inostranstvu navija za Velež ako ne i više,a haj ti nadji nekog ko ne zivi u nasoj drzavi a da navija za Borac.
Borac je trenutno bolji po posjeti od nas.Nije ga niko pokusao unistiti,a Dodik im je pomogao koliko puta sa financijama.Zato ne može se Velež i Borac nikako poredit.Nadam se da ćeš to shvatit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.