Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Kad ukucam na googlu najveći glupan na svijetu izbaci mi sliku Safeta Sušića. Slučajno ? Ne bih rekao..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Dzeko je MOJ..Vedo je MOJ..Miralem je MOJ...Asmir je MOJ....Toni je MOJ...i svi ostali su MOJI...oni su mi podarili jedne od najljepsih trenutaka u zivotu...PONOS protiv Argentine NIKADA necu zaboraviti...
TAKVI KAO VI,NISTE MOJI,niti cete ikada biti...

TAKVI KAO VI,NISTE MOJI,niti cete ikada biti...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Čovjek je potpuni luđak, on kao da čita naše zaj.ebancije ovdje i provodi ih u djelo. Čovjek se doslovno sprda sa državnom selekcijom.
I.najveću bruku protiv NigerijeJuventinisimo je napisao/la:Dzeko je MOJ..Vedo je MOJ..Miralem je MOJ...Asmir je MOJ....Toni je MOJ...i svi ostali su MOJI...oni su mi podarili jedne od najljepsih trenutaka u zivotu...PONOS protiv Argentine NIKADA necu zaboraviti...
TAKVI KAO VI,NISTE MOJI,niti cete ikada biti...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I ja isto tako ne volim vrijedjati, ali, kao sto rekoh, nisam znao sta drugo da kazem za tvoje komentare, a i nisam bas razmisljao kad sam pisao. Zato se izvinjavam.Juventinisimo je napisao/la:Ja nikad nikoga nisam prijavio niti trazio BAN...pa necu ni za tebe...uostalom..da nema mene GLUPOG nebi ni ti PAMETAN postojao...bvb je napisao/la:Po mom misljenu (ne mora biti tacno naravno), najgluplji si forumas. A konkurencija je JAKA.Juventinisimo je napisao/la:Danas igra MOJA BOSNA...a kad god igra MOJA BOSNA...i euforija je tu.
Jednostavno,glasno i jasno VOLIM TE BOSNO kakva god da si MOJA SI.
![]()
![]()
![]()
![]()
Znam da nije fino reci nekome da je glup, ali citajuci tvoje komentare to je sve sto mogu reci, svaka diskusija je besmislena,![]()
Navikao sam ja na klanove...sve isti ljudi..isto misljenje...i ako se necije misljenje,pogled na svijet,vizija i sve ostalo... ne poklapa sa tom klapom...logicki da su GLUPI ili cak NAJGLUPLJI...kucni odgoj cuda cini a na Balkanu je nekako najizrazeniji...
To sto ti ne mozes prokontati moje komentare i ne poklapaju se sa tvojima...nije do mene...
![]()
![]()
![]()
![]()
Ali malo je reci da pretjerujes u komentarima, posebno onim sa nepotrebnim i cesto nerelevantnim statistikama (i, naravno, s formatiranjem teksta u svakom komentaru).
za 4 dana igramo u Zenici i imam osjecaj da ce tek tad prvi put osjetiti sta raja(zbog koje sutaju loptu) misli o njemu i njegovim taktickim zamislima....
po meni mislim da je greska igrati sa dva napadaca kada pozadi nemas brze i sigurne igrace
po meni mislim da je greska igrati sa dva napadaca kada pozadi nemas brze i sigurne igrace
- Juventinisimo
- Kontakt:
Jednog dana...shvaticete nesto od mene...NAJGLUPLJEG ovdje...imali smo mi i prije selektora..pa ih vise nema...treba li to dodatno pojasnjavati???
Imali smo igrace(valjda znate koje) pa ih vise nema...
BOSNA JE I DALJE TU U MOM SRCU...istjerali ste me iz nje,ali NJU IZ MENE NIKADA...
Naprijed Bosno...danas jace nego ikada...

BOSNA JE I DALJE TU U MOM SRCU...istjerali ste me iz nje,ali NJU IZ MENE NIKADA...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
-
- Kontakt:
Juventinisimo je napisao/la:Dzeko je MOJ..Vedo je MOJ..Miralem je MOJ...Asmir je MOJ....Toni je MOJ...i svi ostali su MOJI...oni su mi podarili jedne od najljepsih trenutaka u zivotu...PONOS protiv Argentine NIKADA necu zaboraviti...
TAKVI KAO VI,NISTE MOJI,niti cete ikada biti...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TAKVI KAO MI je svako ko ima oci i zna makar nesto o ovoj igri, koja nas tako lako baci u trans, i koja nas tako snazno baci u depresiju!!! TAKVI KAO MI volimo bosnu vise nego TAKVI KAO TI, pa stoga i zelimo da govedina odstupi, pa makar cijane toga bila i poraz od walesa!
smiri se malo brate ba sta ti je, ko te istjerao ? cccccJuventinisimo je napisao/la:Jednog dana...shvaticete nesto od mene...NAJGLUPLJEG ovdje...imali smo mi i prije selektora..pa ih vise nema...treba li to dodatno pojasnjavati???
![]()
![]()
![]()
![]()
Naprijed Pape - u inat hejterima! 

- NoName
- Kontakt:
Nabijem te na qrac Safete, i tebe i ovo tvoje nedonošće. Dabogda izgubili
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
HAHAHAHAHA koji ljakse, ne može u odijelu da izdrži 90 minutaIako je došao na stadion u odijelu, utakmicu će pratiti u trenerci, koja mu je kao sportskom radniku službeno odijelo.
Hajde Safete, ako ne zbog nas onda zbog te zene i djece u Parizu

100% sportski i krajnje opušten potpis
8========D
Veceras ce nam tako biti...

Ajde vidi kakve ima karte Barbarez pa nam javi.NoName je napisao/la:Nabijem te na qrac Safete, i tebe i ovo tvoje nedonošće. Dabogda izgubili

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ali koji smo mi qrac od zemlje i fudbalske nacije, osim što nam je na selektorskoj klupi potpuni idiot, u studiju su kao stručni komentatori ljudi koji su bili ispodprosječni igrači (i to im je kompliment), a verbalne sposobnosti su im na nivou šlagirane vidre. Povraća mi se od svega ovoga.
valjda mu lakse u trenerci da skace pored aut linije dok vice na igrace.Ibizevic je napisao/la:HAHAHAHAHA koji ljakse, ne može u odijelu da izdrži 90 minutaIako je došao na stadion u odijelu, utakmicu će pratiti u trenerci, koja mu je kao sportskom radniku službeno odijelo.
Ajde, smanjite tenzije, sad će tekma, hajmo navijat, a ne yebavat mater okolo. Poslije tekme ćemo yebavat 

Re: Odg: Safet Sušić - Pape
NoName je napisao/la:I tebe nabijem na qracElegant je napisao/la:Ajde vidi kakve ima karte Barbarez pa nam javi.NoName je napisao/la:Nabijem te na qrac Safete, i tebe i ovo tvoje nedonošće. Dabogda izgubili

Re: Odg: Safet Sušić - Pape
Istina. Gledaj ovog varesanovica,pa na njemu se vidi da su ga natjerali da dođe,fuj.MoR je napisao/la:Ali koji smo mi qrac od zemlje i fudbalske nacije, osim što nam je na selektorskoj klupi potpuni idiot, u studiju su kao stručni komentatori ljudi koji su bili ispodprosječni igrači (i to im je kompliment), a verbalne sposobnosti su im na nivou šlagirane vidre. Povraća mi se od svega ovoga.
Na lijevoj ruci traka suvereno leži,desnom nogom projektile on lansira ka mreži
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 6 gostiju.