Moram sam sebe citirtatiBLUTUD je napisao/la:C E S C4 nemoj da se tripuješSve ima gore od goreg.Ako nije Vojvoda a jest sa kantona kao što Z00M piše onda je SMAJLI ili nedaj bože FUDO GRBEŠIĆ

Moderator/ica: GracanicaAA
Moram sam sebe citirtatiBLUTUD je napisao/la:C E S C4 nemoj da se tripuješSve ima gore od goreg.Ako nije Vojvoda a jest sa kantona kao što Z00M piše onda je SMAJLI ili nedaj bože FUDO GRBEŠIĆ
Čekamo Denisa ko novu tranšu MMF-astaragarda je napisao/la:sta je ovo...jos vam se denis nije vratio...kolko sam upratio tesko ce te do PL sa ovom klocinom na klupi
Tesko drug da mozemo do bodova gore sa ovim treneromstaragarda je napisao/la:tesko da ce vam ova pobjeda valjat komsije....pirovo ce to na kraju balade bit...mnogo srece u nastavku sezone i da iduce kolo uzmete ove iz predgradza Tuzle..ono,lagano 0 1![]()
jel dž ili je đ? dzaba vam silne skole po tz kad ste nepismenistaragarda je napisao/la: predgradza Tuzle.
faketowsky je napisao/la:jel dž ili je đ? dzaba vam silne skole po tz kad ste nepismenistaragarda je napisao/la: predgradza Tuzle.
lukavac_21 je napisao/la:faketowsky je napisao/la:jel dž ili je đ? dzaba vam silne skole po tz kad ste nepismenistaragarda je napisao/la: predgradza Tuzle.![]()
![]()
zaboravljas da oni imaju svoj pravopis, svoju drzavu, svijet za sebe jer oni su tuzlaci nebeski grad nesto poput nasih istocnih susjeda
uf,da mi nisi sugradzanin svasta bih ti nesto rekaofaketowsky je napisao/la:jel dž ili je đ? dzaba vam silne skole po tz kad ste nepismenistaragarda je napisao/la: predgradza Tuzle.
Bas kao i tiZoom088 je napisao/la:@staragarda je Mostarac, samo da se zna![]()
znas kako se kaze...odakle ti je zena,odatle siZoom088 je napisao/la:@staragarda je Mostarac, samo da se zna![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.