Nigerija, Kipar, nastavlja se...
Drugar, dobro se ja sjećamdjokica je napisao/la:Trigger je napisao/la:Ja sigurno nisam premlad, a znam da Nermin Šabić nije bio odbrambeni igrač nego klasični vezni igrač, tzv. radilica-vodonoša koji je bio odličan i u defanzivi ali i u ofanzivi.djokica je napisao/la:A sta mislite ako npr. Hadzic odigra vrhunsku utakmicu veceras?
Ovdje se sralo po Safetu i vecini novih igraca koje je pozivao ( Sunjic, TSS,Besic... )pa su uglavnom svi ( osim golmana ), pokazali da ipak treba da budu u reprezentaciji!
Zar to ne govori da selektor ipak razumije i vidi fudbal malo bolje nego mi.
Mi se jos uvijek palimo na to gdje ko igra, a odbrana nam bila najbolja kad su igrali redom:
Besirovic ( Osijek ), Konjic (Zagreb- Cirih ), Hibic ( Hajduk) i Sabic( Dinamo - Zadar ).
Samo su neki ovdje premladi da se toga sjecaju
Beka je mogao igrati samo ako je tadašnjem selektoru bilo to nužno (a Šabić je 'za nuždu' mogao i tu poziciju korektno odigrati, ali...), samo se toga baš ne sjećam...!!!
E pa dobro mozda se ne sjecas, ali prije nego je Music poceo standardno igrati tu poziciju, Sabic je vecinu utakmica u reprezentaciji igrao na beku. ali nije poenta u tome, nego da je to bila dobra odbrana, a sastavljena iz hrvatske lige.
Neko ima manje a neko vise srece u zivotu, pa ne igraju svi u vrhunskim klubovima. ima dobrih igraca i u slabijim ligama.
uzmimo primjer tog Sabica, kad je imao ponudu Benfice, Zadar trazio previse love, na kraju zavrsio u Dinamu kao vrhuncu karijere. A da je otisao u Benficu....
ko je bolan pokazao da treba biti u repci? Sven? Vršajević? Hadžić?djokica je napisao/la:A sta mislite ako npr. Hadzic odigra vrhunsku utakmicu veceras?
Ovdje se sralo po Safetu i vecini novih igraca koje je pozivao ( Sunjic, TSS,Besic... )pa su uglavnom svi ( osim golmana ), pokazali da ipak treba da budu u reprezentaciji!
Zar to ne govori da selektor ipak razumije i vidi fudbal malo bolje nego mi.
Mi se jos uvijek palimo na to gdje ko igra, a odbrana nam bila najbolja kad su igrali redom:
Besirovic ( Osijek ), Konjic (Zagreb- Cirih ), Hibic ( Hajduk) i Sabic( Dinamo - Zadar ).
Samo su neki ovdje premladi da se toga sjecaju
Ma puca me sad .... sav se tresem xD Tako kod mene uvijek. Fol glumim nesto i onda sat pred tekmu ludilo.Juventinisimo je napisao/la:Danas gazimo Wales i onoga akrapa Balea k'o plitak potok...![]()
@normalaba....yebo te...koja smo mi suprotnost....ja danas navijam za Bosnu iz minute u minutu...sve vise i vise...sve jace i jace....adrenalin skace iz sekunde u sekundu....
VOLIM TE BOSNO!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Po mom misljenu (ne mora biti tacno naravno), najgluplji si forumas. A konkurencija je JAKA.Juventinisimo je napisao/la:Danas igra MOJA BOSNA...a kad god igra MOJA BOSNA...i euforija je tu.
Jednostavno,glasno i jasno VOLIM TE BOSNO kakva god da si MOJA SI.
![]()
![]()
![]()
![]()
To je taj sastav, vecina nas ga je znala par dana prije utakmice, e moj Safete..AJMO DOBIT OVOmirzatele je napisao/la:Ajde da probam procitati misli ovog maga sa klupe: desno ce poceti Mujdza, da se javnost malo smiri jer ce kasnije napraviti niz gresaka u sastavu, lijevo ce bit lulic a stoperski par Sunjic-Hadzic. Eh sad u sredinu idu Besic,Pjanic,Medunjanin sto je logicno i Tino Susic kao lijevo krilo..Naprijed Vedo i Edin
I NARAVNO POGODIO SAM SVIH 11rishaaa je napisao/la:Vels ima da propiša majčino mlijeko!Ja sam uvjeren u pobjedu od 2 razlike,iako to znači da ovaj neće baš odmah otići sa klupe,al navijam za momke! Samo nek Avdiju ne ''MEĆE'' na beka!
![]()
Ja nikad nikoga nisam prijavio niti trazio BAN...pa necu ni za tebe...uostalom..da nema mene GLUPOG nebi ni ti PAMETAN postojao...bvb je napisao/la:Po mom misljenu (ne mora biti tacno naravno), najgluplji si forumas. A konkurencija je JAKA.Juventinisimo je napisao/la:Danas igra MOJA BOSNA...a kad god igra MOJA BOSNA...i euforija je tu.
![]()
![]()
![]()
![]()
Znam da nije fino reci nekome da je glup, ali citajuci tvoje komentare to je sve sto mogu reci, svaka diskusija je besmislena,
Juventinisimo je napisao/la:Danas igra MOJA BOSNA...a kad god igra MOJA BOSNA...i euforija je tu.
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.