Donnie Darko je napisao/la:Ispravio sam ti post.phily je napisao/la:Vels: Hennessey; Gunter, Williams, Chester, Davies, Taylor; Ledley, King; Robson-Kanu, Church, Bejli, Hadzic.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Donnie Darko je napisao/la:Ispravio sam ti post.phily je napisao/la:Vels: Hennessey; Gunter, Williams, Chester, Davies, Taylor; Ledley, King; Robson-Kanu, Church, Bejli, Hadzic.

Nista cudno za navijaca SarajevaHead je napisao/la:http://sportsport.ba/tifo/navijaci-bih- ... gol/142541
Aferim za momcinu od 0,35.
Priziva Cimirota.

Ma, oni znaju... Safet ne znaGoalgetter je napisao/la:Samo nek ne dodaju u prvim minutama loptu Anelu, mozda Velsani ne znaju da je kloc.

Zna i Safet.. al ga boli qrac.Consigliere je napisao/la:Ma, oni znaju... Safet ne znaGoalgetter je napisao/la:Samo nek ne dodaju u prvim minutama loptu Anelu, mozda Velsani ne znaju da je kloc.

Djeca nam se smiju,al jedva cekam prvi dio propasti surogata od trenera!
 Djeca nam se smiju,al jedva cekam prvi dio propasti surogata od trenera! 
otkud znas, mozda stavi begovica u spic ipak je dao go za stokevivaILchelik je napisao/la:Kod nas je samo dvoje sigurno, da ce Dzeko igrati na poziciji napadaca i Begovic na poziciji golmana. Ostalo Bog i Safet znaju (vjerujem da sam sebe iznenadi kad ekipa istrci na teren kad vidi kako je postavio igru)

Vceras mozemo jedino pobjediti da ih stisnemo da ne mogu oka otvorit da se sj.ebu totalno da sutamo sto vise iz svih mogucih pozicja jer ako bude ko do sad petaljaj na sredini , bunar lopte na dzeku to ce saom rezultirat nekom njihovom kontrom i pomoc Baleu da pristigne Rasa.
  Vceras mozemo jedino pobjediti da ih stisnemo da ne mogu oka otvorit da se sj.ebu totalno da sutamo sto vise iz svih mogucih pozicja jer ako bude ko do sad petaljaj na sredini , bunar lopte na dzeku to ce saom rezultirat nekom njihovom kontrom i pomoc Baleu da pristigne Rasa.
momčino, još uvijek čekamChinaglia je napisao/la:momčino, priloži dokaz za svoje tvrdnje, dakle Ljiljanku na prozoru/balkonuGoalgetter je napisao/la:Navijam za repku, a ne za seljaktora, njemu zelim sve najgore, i da leti vec nakon ove dvije tekme.
Naprijed ljiljani!

Evo je momcino:Chinaglia je napisao/la:momčino, još uvijek čekamChinaglia je napisao/la:momčino, priloži dokaz za svoje tvrdnje, dakle Ljiljanku na prozoru/balkonuGoalgetter je napisao/la:Navijam za repku, a ne za seljaktora, njemu zelim sve najgore, i da leti vec nakon ove dvije tekme.
Naprijed ljiljani!

ne ide, vec iz DVOJKE u DVOJKU!!!!!! 100%AlQammar je napisao/la:Raja jel ovo ide iz keca u kec ?Djeca nam se smiju,al jedva cekam prvi dio propasti surogata od trenera!

nije valjdaGoalgetter je napisao/la:Kec odigran na kladionici.

Sto ne, primamljiva kvota, a nije nemoguce da zijanimo zbog seljaktora. Ukoliko pobjedimo, meni isto dobro.mirzatele je napisao/la:nije valjdaGoalgetter je napisao/la:Kec odigran na kladionici.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.