Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Levski protiv Mega Vizure izgleda k'o dream team, ipak sam ja igrao 2/2 

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Forster je napisao/la:Levski protiv Mega Vizure izgleda k'o dream team, ipak sam ja igrao 2/2
Mega je **** od ekipe,a Levski pogadja sve zivo. Mega ove sezone ne valja nista. Uvjerit cemo se

zato sam ja igrao vise koseva,,i ide to laganosekretar je napisao/la:Forster je napisao/la:Levski protiv Mega Vizure izgleda k'o dream team, ipak sam ja igrao 2/2
Mega je **** od ekipe,a Levski pogadja sve zivo. Mega ove sezone ne valja nista. Uvjerit cemo se

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Sta je sa utakmicom Fenerbahce-Karsyaka?... neki prekidi u 4. cetvrtini, hoce li se nastavljati? prati li mozda neko..
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Ev cekam ja Fenera igraju ko bejzbol 3 sata tekmubulbasor je napisao/la:Sta je sa utakmicom Fenerbahce-Karsyaka?... neki prekidi u 4. cetvrtini, hoce li se nastavljati? prati li mozda neko..
Neki prekidi stalno......
I na kraju me obore bas kao i galata juce....jbm turke cccccadis30 je napisao/la:Ev cekam ja Fenera igraju ko bejzbol 3 sata tekmubulbasor je napisao/la:Sta je sa utakmicom Fenerbahce-Karsyaka?... neki prekidi u 4. cetvrtini, hoce li se nastavljati? prati li mozda neko..
Padam na Feneru 3.put u mjesec dana. Izgubili od CSKA, i jos nekoga na onom turniru i sada protiv Karsyake. Turci vole namjestiti tekmu, to je cudo nevidjeno..adis30 je napisao/la:I na kraju me obore bas kao i galata juce....jbm turke cccccadis30 je napisao/la:Ev cekam ja Fenera igraju ko bejzbol 3 sata tekmubulbasor je napisao/la:Sta je sa utakmicom Fenerbahce-Karsyaka?... neki prekidi u 4. cetvrtini, hoce li se nastavljati? prati li mozda neko..
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- masteRofPoker
- Kontakt:
E dragi Fordinjo gdje nade ove zene odbojku. Dva puta vode pred kraj seta po 2 razlike ali ne mogu da zavrse set. Jos nisam ni znao da je Italija domacin, atmosfera ko kada repka igra na Bilinom Polju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Kako je Defoe glup pa nedo Bog da se ovo nastavi razmnozavat 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ljudi da vas pitam, dobilo se nešto para na ovom ruletu na wwinu. Povuko jutros na karticu, ima li ko iskustvo za koliko dana legne keš sa wwina na visa karticu?
ja sam cekao 5 dana..wanakis je napisao/la:Ljudi da vas pitam, dobilo se nešto para na ovom ruletu na wwinu. Povuko jutros na karticu, ima li ko iskustvo za koliko dana legne keš sa wwina na visa karticu?
hocel vise gol na ovoj tekmi mladih Litva-Skotska 

Arisu **** mater u usta a UNICSu u šupak
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Imal gdje streama za Panathinaikos Olympiakos, igrao sam kontrahendikep na veci ulog, a nije mi to to kad pratim preko rezultata, pa ako neko nadje, nek samo stavi ovdje.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
gdje mogu pratit Brest - Kiel strijelce, igrao sam Duvnjaka više 

evo pa brojijohnnyyK je napisao/la:gdje mogu pratit Brest - Kiel strijelce, igrao sam Duvnjaka više

http://www.hahabar.com/20141008/v--9122 ... 92340.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Arenasport 1?zgmiky je napisao/la:evo pa brojijohnnyyK je napisao/la:gdje mogu pratit Brest - Kiel strijelce, igrao sam Duvnjaka više![]()
http://www.hahabar.com/20141008/v--9122 ... 92340.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kad Liga prvaka nema live score

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
http://magicgoals.com/panathinaikos-oly ... ng-basket/" onclick="window.open(this.href);return false;asunsao je napisao/la:Imal gdje streama za Panathinaikos Olympiakos, igrao sam kontrahendikep na veci ulog, a nije mi to to kad pratim preko rezultata, pa ako neko nadje, nek samo stavi ovdje.
sretno lave
- Ljiljani87
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
Ajde nek neko stavi streamove za crnogorce i makedonce 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.