NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
mene ovaj trenutak ne brinu nacisti ustaše,partizani itd.sve što nije tema o "nk široki brijeg" se uopće ne treba raspravljati ni skim.u ovom trenutku širokom je najveći protivnik gov..r bevanda koji i dalje prodaje utakmice manjim klubovima tipa travnik zvijezda itd.i ko zna kako pere lovu i trpa svoj džep,e to je najveći problem širokog.pa majku mu njegovu kune se da je cilj europa svake godine a i tu je proda i namjestio utakmica (olimpija, sumnjiva je bila i austria beč,što se zna a ko zna koliko toga ima još)a u ovoj ligi da ne govorim.e to je sramota.
i onda mi se divimo svi naši nogometaši su iz domaćeg pogona,te ćemo mi sve osvojit a na kraju bude kur.c pa i želji smo dužni za kup iz 2012 godine i to će trebat vratit. moj stav je ako nije pošteno ne trebamo ni imati klub niti se diviti da smo nekom trn u oku i take budalaštine. ma bolje je igrat i županisku ligu pošteno nego ovu nepošteno,ma ja bi iskreno volio da nas oće UEFA otkrit,nas i ostale "poštene" (čitaj: sarajevo zrinjski,željezničar,borac,velež itd) i poslat nas u 3 ligu pa tamo tutnji a tako će kad tad i bit!!!
i onda mi se divimo svi naši nogometaši su iz domaćeg pogona,te ćemo mi sve osvojit a na kraju bude kur.c pa i želji smo dužni za kup iz 2012 godine i to će trebat vratit. moj stav je ako nije pošteno ne trebamo ni imati klub niti se diviti da smo nekom trn u oku i take budalaštine. ma bolje je igrat i županisku ligu pošteno nego ovu nepošteno,ma ja bi iskreno volio da nas oće UEFA otkrit,nas i ostale "poštene" (čitaj: sarajevo zrinjski,željezničar,borac,velež itd) i poslat nas u 3 ligu pa tamo tutnji a tako će kad tad i bit!!!
brigsiroki je napisao/la:mene ovaj trenutak ne brinu nacisti ustaše,partizani itd.sve što nije tema o "nk široki brijeg" se uopće ne treba raspravljati ni skim.u ovom trenutku širokom je najveći protivnik gov..r bevanda koji i dalje prodaje utakmice manjim klubovima tipa travnik zvijezda itd.i ko zna kako pere lovu i trpa svoj džep,e to je najveći problem širokog.pa majku mu njegovu kune se da je cilj europa svake godine a i tu je proda i namjestio utakmica (olimpija, sumnjiva je bila i austria beč,što se zna a ko zna koliko toga ima još)a u ovoj ligi da ne govorim.e to je sramota.
Ja se u načelu slažem sa dobrim dijelom ovog što si napisao ali mi jedno nije jasno pa ako može objašnjenje.Kako taj Bevanda prodaje utakmice? On ne igra, koliko znam on je neki direktor,predsjednik ili tako nešto u klubu.Na koji način se to odradi?
Nisam sarkastičan ali sumnjam da uđe u svlačionicu i kaže :Ljudi ja sam prodao utakmicu morate je pustiti ili kaže golmanu napravi penal ili pusti gol-dva i sl.Razumijem ako se uđe u suca i on odradi svoje kartonima,nepostojećim penalom i prekršajima itd. ali po meni ako hoćeš prodati tekmu to moraju odraditi bar dva igrača i golman.
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
Ti očito ne razumiješ vrijednost titule Herceg-Bosne, ali dr put kad budeš kanio da omalovažavaš istu znaj da je to titula nasportskijeg dijela BiHsasistika je napisao/la:@Kevin kažeš najveći uspjesi kluba jesu 4 puta prvaci herceg-erceg Bosne,kako ste se zvali tada u to vrijeme Lištica ili Široki b.?Croatia=Dinamo

Šta sve ovaj jadni internet trpi cccbrigsiroki je napisao/la:mene ovaj trenutak ne brinu nacisti ustaše,partizani itd.sve što nije tema o "nk široki brijeg" se uopće ne treba raspravljati ni skim.u ovom trenutku širokom je najveći protivnik gov..r bevanda koji i dalje prodaje utakmice manjim klubovima tipa travnik zvijezda itd.i ko zna kako pere lovu i trpa svoj džep,e to je najveći problem širokog.pa majku mu njegovu kune se da je cilj europa svake godine a i tu je proda i namjestio utakmica (olimpija, sumnjiva je bila i austria beč,što se zna a ko zna koliko toga ima još)a u ovoj ligi da ne govorim.e to je sramota.

-
- Kontakt:
pa normalno da sudjeluju igrači pa i trener,pa branko karačić,sadašnji trener zrinjskog je napustio klub jer bi mu prije svake utakmice u slačionicu stigao od mije papirić sa sastavom ko da igra.čovjek to nije htio trpit i kad ga nije htio poslušat odletio je ko avion iz širokog,a musi je dobro sluša naređenja ali određuje svoju taktiku.mogao biacovic2 je napisao/la:brigsiroki je napisao/la:mene ovaj trenutak ne brinu nacisti ustaše,partizani itd.sve što nije tema o "nk široki brijeg" se uopće ne treba raspravljati ni skim.u ovom trenutku širokom je najveći protivnik gov..r bevanda koji i dalje prodaje utakmice manjim klubovima tipa travnik zvijezda itd.i ko zna kako pere lovu i trpa svoj džep,e to je najveći problem širokog.pa majku mu njegovu kune se da je cilj europa svake godine a i tu je proda i namjestio utakmica (olimpija, sumnjiva je bila i austria beč,što se zna a ko zna koliko toga ima još)a u ovoj ligi da ne govorim.e to je sramota.
Ja se u načelu slažem sa dobrim dijelom ovog što si napisao ali mi jedno nije jasno pa ako može objašnjenje.Kako taj Bevanda prodaje utakmice? On ne igra, koliko znam on je neki direktor,predsjednik ili tako nešto u klubu.Na koji način se to odradi?
Nisam sarkastičan ali sumnjam da uđe u svlačionicu i kaže :Ljudi ja sam prodao utakmicu morate je pustiti ili kaže golmanu napravi penal ili pusti gol-dva i sl.Razumijem ako se uđe u suca i on odradi svoje kartonima,nepostojećim penalom i prekršajima itd. ali po meni ako hoćeš prodati tekmu to moraju odraditi bar dva igrača i golman.
do ujutro pisat svakakve primjere ali to vam je tako pa se vama to svidjelo ili ne
Ma nema se to šta meni svidjeti ili ne ,svi znamo da toga ima svugdje ali sam čisto tražio pojašnjenje.Ja sam također bio sportaš i bavio se aktivno ali i rekreativno sportom.Nema tog trenera, predsjednika ili bilo kog čimbenika koji bi me mogao natjerati da pustim tekmu ili ako primjetim da moj suigrač to radi a da ja ne reagiram.Yebiga, nažalost izgleda ima nas svakakvih.brigsiroki je napisao/la:pa normalno da sudjeluju igrači pa i trener,pa branko karačić,sadašnji trener zrinjskog je napustio klub jer bi mu prije svake utakmice u slačionicu stigao od mije papirić sa sastavom ko da igra.čovjek to nije htio trpit i kad ga nije htio poslušat odletio je ko avion iz širokog,a musi je dobro sluša naređenja ali određuje svoju taktiku.mogao biacovic2 je napisao/la:brigsiroki je napisao/la:mene ovaj trenutak ne brinu nacisti ustaše,partizani itd.sve što nije tema o "nk široki brijeg" se uopće ne treba raspravljati ni skim.u ovom trenutku širokom je najveći protivnik gov..r bevanda koji i dalje prodaje utakmice manjim klubovima tipa travnik zvijezda itd.i ko zna kako pere lovu i trpa svoj džep,e to je najveći problem širokog.pa majku mu njegovu kune se da je cilj europa svake godine a i tu je proda i namjestio utakmica (olimpija, sumnjiva je bila i austria beč,što se zna a ko zna koliko toga ima još)a u ovoj ligi da ne govorim.e to je sramota.
do ujutro pisat svakakve primjere ali to vam je tako pa se vama to svidjelo ili ne
"A tko sluša mene, bezbrižan ostaje i spokojno živi bez straha od zla."
-
- Kontakt:
ma svaka čast tebi ali ima svakakvi sportaša koji su za lovu na sve spremni
pa evo mumlek igrač propalog varteksa koji je osuđen u hrvatskoj ligi za namještanje rezultata itd.
pa evo mumlek igrač propalog varteksa koji je osuđen u hrvatskoj ligi za namještanje rezultata itd.
Ostati će zapanćen po golu pitarima sa pola terena.kksiroki je napisao/la:Luka već u prijateljskim utakmicama igra za 1.ekipu . Inače sin od Nikole Juricica ,legende Botnja i Širokog ,ne tako davno igrao za nas ,ostao zapamćen po izvrsnoj igri glavom s kojom je zabijao 80% svojih golova (ili se meni tako činilosajo10 je napisao/la:Luka Juricic dva gola za U19 protiv Lihtenstajna. Izmjenjen odma posle gola.
Moze li neko reci nesto vise o momku? Racunali se na njega u A-timu polahko?) .
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Re: Odg: NK Široki Brijeg
Ne kontam šta ti pokusavas reći s ovim svojim naklapanjima bez ikakvih dokaza i konkretno primjera . Šta je cilj svega ovoga što ti pišeš ?brigsiroki je napisao/la:ma svaka čast tebi ali ima svakakvi sportaša koji su za lovu na sve spremni
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
-
- Kontakt:
čuj tebe cilj,nije ništa cilj nego pišem o problemima trenutno našeg kluba koji bi se trebao boriti za prvo mjesto jer je sređen klub (financije dobre kamp za treniranje,solidan stadion itd) maznemo sarajevo,želju,velež a onda umjesto da popravimo gol razliku na ove manje klubove mi prodajemo utakmice... E TO MI JE KRIVOkksiroki je napisao/la:Ne kontam šta ti pokusavas reći s ovim svojim naklapanjima bez ikakvih dokaza i konkretno primjera . Šta je cilj svega ovoga što ti pišeš ?brigsiroki je napisao/la:ma svaka čast tebi ali ima svakakvi sportaša koji su za lovu na sve spremni
-
- Kontakt:
Ne prodajete, treba biti realan i reći da Široki ipak nema tako jaku ekipu i da je i pobjeda protiv Sarajeva nezaslužena.
Okej, Pandža je klssa, Wagner takodjer ali je u godinama. Uz njih je tu Zakarić i to bi po meni bilo to.
Kompletan ostatak tima ne impresionira ni najmanje.
Okej, Pandža je klssa, Wagner takodjer ali je u godinama. Uz njih je tu Zakarić i to bi po meni bilo to.
1.Soldo ,domaćibrigsiroki je napisao/la:čuj tebe cilj,nije ništa cilj nego pišem o problemima trenutno našeg kluba koji bi se trebao boriti za prvo mjesto jer je sređen klub (financije dobre kamp za treniranje,solidan stadion itd) maznemo sarajevo,želju,velež a onda umjesto da popravimo gol razliku na ove manje klubove mi prodajemo utakmice... E TO MI JE KRIVOkksiroki je napisao/la:Ne kontam šta ti pokusavas reći s ovim svojim naklapanjima bez ikakvih dokaza i konkretno primjera . Šta je cilj svega ovoga što ti pišeš ?brigsiroki je napisao/la:ma svaka čast tebi ali ima svakakvi sportaša koji su za lovu na sve spremni
2. Pandža , domaći
3. Ćorić ,domaći
4. Marković , domaći
5. Landeka ,Posusje
6. Zakarić ,došao u juniore
7. Kožulj ,domaći
8. Wagner ,skoro domaći

9. Corluka ,domaći
10. Brekalo ,domaći
11. Buhac ,domaći
ovo ti je prvih jedanaest protiv Sarajeva pa ti sine moj razmisli jeli realno da mi pobjeđujemo jer smo kao "sređen klub" , sređen jesmo ali shvati da mi igramo sa 80% ekipe domaćih klinaca i da smo još uvijek nakon 10 odigranih kola 1. ej 1. .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
-
- Kontakt:
široki je zasluženo pobijedio sarajevo,mozda ti je krivo jer vaša momčad vrijedi mnogo više o širokog, ali vi još uvijek niste uigrani a i igrači vam se još uvijek ne trude za svoje plaće kakve imaju,pa evo npr benko koji je odbio hajduk za moguću plaću od 8 do 10 tisuća eura mjesečno jer je mislio da vrijedi više pa je pristao igrat u sarajevu za ko zna koliku plaću.Hordekatedrala je napisao/la:Ne prodajete, treba biti realan i reći da Široki ipak nema tako jaku ekipu i da je i pobjeda protiv Sarajeva nezaslužena.
dok široki ne isplaćuje nikom više od 3 maksimalni 4 tisuće eura mjesečno a ito dobije vjerovatno wagner a ostalim je puno niža plaća.znači to je vama krivo što vas jedan "mali" široki već godinama pobijeđuje,vaši bi trebali bit problemi zašto vam se igrači za toliko visoke plaće dovoljno ne trude a ne nešto pisat protiv širokog i mi imamo problema,ali ne financiskih,nas muči neke "ne"nogometne stvari naše uprave.ali svak svoje dvorište nek uredi pa će svima bit bolje a ne tuđe stalno gledat....
Zasluženo? De pogledaj kratki pregled i statistiku molim te.brigsiroki je napisao/la:široki je zasluženo pobijedio sarajevo,mozda ti je krivo jer vaša momčad vrijedi mnogo više o širokog, ali vi još uvijek niste uigrani a i igrači vam se još uvijek ne trude za svoje plaće kakve imaju,pa evo npr benko koji je odbio hajduk za moguću plaću od 8 do 10 tisuća eura mjesečno jer je mislio da vrijedi više pa je pristao igrat u sarajevu za ko zna koliku plaću.Hordekatedrala je napisao/la:Ne prodajete, treba biti realan i reći da Široki ipak nema tako jaku ekipu i da je i pobjeda protiv Sarajeva nezaslužena.
dok široki ne isplaćuje nikom više od 3 maksimalni 4 tisuće eura mjesečno a ito dobije vjerovatno wagner a ostalim je puno niža plaća.znači to je vama krivo što vas jedan "mali" široki već godinama pobijeđuje,vaši bi trebali bit problemi zašto vam se igrači za toliko visoke plaće dovoljno ne trude a ne nešto pisat protiv širokog i mi imamo problema,ali ne financiskih,nas muči neke "ne"nogometne stvari naše uprave.ali svak svoje dvorište nek uredi pa će svima bit bolje a ne tuđe stalno gledat....

U novi boj ...
Zasluženo nego kako de nas prosvijetli , da se gleda statistika Barcelona ne bi nikada izgubila ali izgubi zar ne .hz033 je napisao/la:Zasluženo? De pogledaj kratki pregled i statistiku molim te.brigsiroki je napisao/la:široki je zasluženo pobijedio sarajevo,mozda ti je krivo jer vaša momčad vrijedi mnogo više o širokog, ali vi još uvijek niste uigrani a i igrači vam se još uvijek ne trude za svoje plaće kakve imaju,pa evo npr benko koji je odbio hajduk za moguću plaću od 8 do 10 tisuća eura mjesečno jer je mislio da vrijedi više pa je pristao igrat u sarajevu za ko zna koliku plaću.Hordekatedrala je napisao/la:Ne prodajete, treba biti realan i reći da Široki ipak nema tako jaku ekipu i da je i pobjeda protiv Sarajeva nezaslužena.
-
- Kontakt:
Ja licno nemogu smisliti sto Siroki saradjuje sa Dinamom i daje najperspektivnije igrace za sitnice. Umjesto da ostanu i razvijaju se igrajuci u domacoj ligi.
Ali sumnjam u ovog brigsirokog, previse mi falsiran da mu povjerujem. Prica o prodaji Travniku bez ikakvog pokrica. Kao prvo odkud pare Travniku? Kao prvo nemaju para da plate par igraca da puste, a kamoli da citavom klubu da da puste!!! Brigsiroki ako si ti vidio hercegovackog kamena, to je bilo na putu za Makarsku rivijeru ljetos.
Ali sumnjam u ovog brigsirokog, previse mi falsiran da mu povjerujem. Prica o prodaji Travniku bez ikakvog pokrica. Kao prvo odkud pare Travniku? Kao prvo nemaju para da plate par igraca da puste, a kamoli da citavom klubu da da puste!!! Brigsiroki ako si ti vidio hercegovackog kamena, to je bilo na putu za Makarsku rivijeru ljetos.
Ne svidja se ni meni suradnja sa Mamicem, ali opet iznosi transfera za ovu ligu su dosta veliki, Maric je otisao za 500 000 eura, Zakaric ako se ne varam za vise od 300 000 eura...A opet, u svakom klubu je tako, nemoguce je zadrzati talentiranog igraca u ovoj ligi...samoposmatram je napisao/la:Ja licno nemogu smisliti sto Siroki saradjuje sa Dinamom i daje najperspektivnije igrace za sitnice. Umjesto da ostanu i razvijaju se igrajuci u domacoj ligi.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- BurningLegion
- Kontakt:
Kakav crni kratki pregled, gledao sam kompletnu utakmicu. Dasta je nego zasluzeno. Sta, to sto je Sarajevo imalo posjed na sredini terena nekakav faktor da se prica o tome? Covjece Sarajevo se vise ni ne sjeca kad su dobili Široki, kamoli na Pecari, a ti o zasluzeno ili ne na osnovu nekakvog kratkog pregleda i statistike. Statistika bi bila 1:0, a ako tebe tjesi da ste imali sredinu terena, onda u redu. Dabogda svaku nezasluzeno tako dobili do kraja, a ne dominirali Borac ili Zeljeznicar u gostima, samo da na kraju nerijesimo.hz033 je napisao/la:Zasluženo? De pogledaj kratki pregled i statistiku molim te.brigsiroki je napisao/la:široki je zasluženo pobijedio sarajevo,mozda ti je krivo jer vaša momčad vrijedi mnogo više o širokog, ali vi još uvijek niste uigrani a i igrači vam se još uvijek ne trude za svoje plaće kakve imaju,pa evo npr benko koji je odbio hajduk za moguću plaću od 8 do 10 tisuća eura mjesečno jer je mislio da vrijedi više pa je pristao igrat u sarajevu za ko zna koliku plaću.Hordekatedrala je napisao/la:Ne prodajete, treba biti realan i reći da Široki ipak nema tako jaku ekipu i da je i pobjeda protiv Sarajeva nezaslužena.
kksiroki ti je vec objasnio cime mi raspolazemo, a ako to nije razlog za divljenje, ne znam sta jest, jedan Široki Brijeg, opcina od 30 000 stanovnika, velikom vecinom domaci igraci, i jos uvijek smo na prvoj poziciji i vec dugi niz godina najkonstantniji clan Premijer Lige.
Malo li je.
-
- Kontakt:
Ma nek si ti iz Ljudevita Gaja. A pricas bezveze u vezi prodaje utakmica.
-
- Kontakt:
bilo kako bilo,mi se moramo okrenit čeliku koji je gladan pobjeda i bez obzira na njihovu krizu nesmijemo ih podcijenit jer još se sjećam ove utakmice :
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: HariTz, MrPink, tutankamon1905 i 25 gostiju.