Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Naravno da čekate ipak se radi o najvecem,najtrofejnijem klubu u drzavi.Hordekatedrala je napisao/la:Tu smo, tu smo, nestrpljivo čekamo rezultate razgovora pinkijeve delegacije
Nadam se da će biti još bolji i zabiti dosta glova u dresu plavihtplink je napisao/la:http://www.clarin.com/deportes/futbol-i ... 77894.html
evo hvale Vareu po Argentini, što znači dobra reklama za klub
bistrikboy je napisao/la:Kad vidim Casillasa,Antolovic mi se vise ne cini tako losim...
hahahha nama trebaju 4 štopera i 2 golmana a i onda ne znamAdviser je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Kad vidim Casillasa,Antolovic mi se vise ne cini tako losim...![]()
Sa našom "odbranom" ni Buffon ne bi bolje prošao ... kuknjava
BiH - Makedonija 10. 10. 2014., Trening centar FFM Skoplje u 15:00ChWilla je napisao/la:gdje se igra ovo danas bih - makedonija u19?
Ovo je ironicno, ali je donekle tacno.ManijakUSA je napisao/la:hahahha nama trebaju 4 štopera i 2 golmana a i onda ne znamAdviser je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Kad vidim Casillasa,Antolovic mi se vise ne cini tako losim...![]()
Sa našom "odbranom" ni Buffon ne bi bolje prošao ... kuknjavaprimili bi garant jedna gol
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 94 gosta.