Safet Sušić - Pape

hogarstrasni

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la hogarstrasni » 09 okt 2014, 18:42

Interesantno je govoriti da Susic treba ili cak mora da ode, a istovremeno prizeljkivati rezultat koji ce ga ostaviti u fotelji ?
Mislim da niko , osim par bolesnika, ne gaji iluzije da ce se ista promijeniti u pogledu Susicevog vodjenja reprezentacije.
Covjek je dokazao da je nepopravljivi kreten i bezobraznik, sto navodi na zakljucak da ce , i u slucaju da iz naredne dvije utakmice izvucemo 2 ili 4 boda, biti pitanje mjeseca, kada ce ponovo prirediti neki idiotizam koji ce nas , i konacno, stajati plasmana.
Prema tome, sto prije ode, vece su sanse za plasman.
Susic sam otici nece, otkaz nece dobiti dok skroz ne z.ajebe stvar.Bolje zrtva sada, nego duplo veca za par mjeseci, a bilo ko novi da dodje, bice bolji selektor, jer gori ne moze biti.
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 09 okt 2014, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 okt 2014, 18:43

Ako izgubimo onda ova ubleha ide a ako pobjedimo dovodimo plasman na EP u pitanje.
Radije 7 tekmi sa 0 bodova sa nekim normalnim nego 7 tekmi sa 3 boda sa ovim ludjakom.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 09 okt 2014, 18:48

Pa mozda misli da je Hadzic novi Mascherano :D

Sent from my Grand X Pro using Tapatalk

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 09 okt 2014, 18:48

Ako ne pobijedimo kriminalcu odmah treba uruciti otkaz i ni po koju cijenu mu ne dozvoliti da vodi utakmicu protiv Belgije,neka je vodi bilo ko.
U toj utakmici onda pokusati napraviti cudo i ostati u igri za plasman.Sa njim nemamo nikakve sanse,bez njega imamo realne.
Znaci poraz od Velsa ili nerijeseno,odmah otkaz kriminalcu jer poslije poraza od Belgije ce vec biti kasno.

On kupuje vrijeme sebi i lupa nebuloze o remiju u Velsu i pobjedi protiv Belgije.
Zadnja izmjena: Rusilac, dana/u 09 okt 2014, 18:51, ukupno mijenjano 2 puta.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 09 okt 2014, 18:48

U zadnjoj liniji igrat će Šunjić i Hadžić i tu se nema šta kriti," kaže Sušić i dodaje:
ma ja to je to.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 09 okt 2014, 18:51

Rusilac je napisao/la:Ako ne pobijedimo kriminalcu odmah treba uruciti otkaz i ni po koju cijenu mu ne dozvoliti da vodi utakmicu protiv Belgije,neka je vodi bilo ko.
U toj utakmici onda pokusati napraviti cudo i ostati u igri za plasman.Sa njim nemamo nikakve sanse,bez njega imamo realne.
Znaci poraz od Velsa ili nerijeseno,odmah otkaz kriminalcu jer poslije poraza od Be lgije ce vec biti kasno.
U slucaju poraza od Velsa, kriminalac protiv Belgije izvodi Vrsajevica, Hadzica , TSS i , mozda Vranjesa,
Svjestan ce biti da je pobjeda SF, pa ce gledati da doda jos jedan nastup svojim pulenima, a reprezentaciju ko j.ebe, to je uradio i protiv Irana, kada je mislio da ide.
Treba ga otjerati odmah , sutra navecer, izgubi li.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 09 okt 2014, 18:55

Bila jednom jedna zlatna generacija Zmajeva ....

A onda je dosao Pape.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 okt 2014, 18:57

Samo kod nas prva pobjeda na Svjetskom Prvenstvu ikada može u isto vrijeme biti i najgora moguća stvar koja se u tom trenutku mogla desiti reprezentaciji.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 09 okt 2014, 19:07

MostaracVelezovac je napisao/la:Bila jednom jedna zlatna generacija Zmajeva ....

A onda je dosao Pape.
To mu se nikada ne smije oprostiti. Oduzeti mu državljanstvo za sva vremena. Ako ga uopće i ima.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 09 okt 2014, 19:11

Ja nisam nigdje u medijima procitao u ovih par dana da je Pape upitan zasto i ovaj put nije zvao Zukanovica, koji je potrebniji reprezentaciji nego ikad do sada. Da ovaj blesan javno rekne zasto ga ne zove, jer nema vise opravdanja kako Zuka ne igra u klubu. Momak unistio Milan u prosloj utakmici.

Susic je izgubio kompas, izgubio je autoritet kod igraca, povjerenje kod navijaca i medija, svaki naredni potez mu je sve nelogicniji i nas sve vise plase njegove takticke vizije, rezultati ocajni, selekcija igraca diskutabilna... ama bas nista mu ne ide u prilog...
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 okt 2014, 19:16

mi ako pobjedimo pape ce opravdati pozive hadzica i tina to ce biti dokaz da zasluzuju da budu medju 23 ,ovo im je sansa da pokazu da li vrijede da budu u reprezentaciji ,to znaci sutra ce se sve znati na terenu nema prevare sutra dobijamo jednu veliku odluku ,ako izgubimo safet ce biti glavni krivac i dobija nogu to sam siguran ili najkasnije poslije belgije .

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 09 okt 2014, 19:20

Aaron Ramsey, Joe Allen, James Collins, Dummett, Evans, Vaughan, Emyr Huws... 7 igrača im je povrijeđeno :kafa: Eh pa etoo,vidjet cemo sta i kako :bih:
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 09 okt 2014, 19:36

Pape konta da ionako ne moze zaustaviti Balea pa ce onda ostaviti slobodan prolaz i tu ce odbrana na celu sa WC stoperima pokazati da vrijedi i skinuti sve sto bi Bale mogao uraditi. :mrgreen:
Celik!3,2,2.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 okt 2014, 19:49

Hadzic je dakle 100% stoper u petak. Svaka cast. Sta ce nam Zukanovic koji igra protiv Milana. Zasto ne ostavimo Dzeku kod kuce, a na njegovo mjesto pozovemo nekog golmana iz Germanije Sportagenture?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 okt 2014, 19:53

Principatus je napisao/la:Hadzic je dakle 100% stoper u petak. Svaka cast. Sta ce nam Zukanovic koji igra protiv Milana. Zasto ne ostavimo Dzeku kod kuce, a na njegovo mjesto pozovemo nekog golmana iz Germanije Sportagenture?
Porastao bi mi za 50% u ocima kad bi ostavio dok propustaca igraca Nigerije kod kuce :bih:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 09 okt 2014, 19:55

Dugo sam razmisljao,vagao i konacno sam donio odluku.
Budu li sutra starteri Vrsajevic,Susic,Hadzic ili samo dvojica od njih trojice,navijam za Vels,potpuno svijetla obraza.
Dosta je bilo ucjenjivanja patriotizmom od strane kriminalaca.

Hadzica cu mu halalit,u znak dobre volje,jos jednog Germana necu sigurno.

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 09 okt 2014, 19:57

Yebote kad me vise fata trema na najavu sastava nego na tekmu. :crazy: :puke:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 okt 2014, 20:02

Rusilac je napisao/la:Dugo sam razmisljao,vagao i konacno sam donio odluku.
Budu li sutra starteri Vrsajevic,Susic,Hadzic ili samo dvojica od njih trojice,navijam za Vels,potpuno svijetla obraza.
Dosta je bilo ucjenjivanja patriotizmom od strane kriminalaca.

Hadzica cu mu halalit,u znak dobre volje,jos jednog Germana necu sigurno.
Pozuri kupi sebi njihovu zastavu, trebace ti. :guz:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 09 okt 2014, 20:03

@Rusilac...ti napisa:
Postao/la Rusilac dana 09 okt 2014, 18:41

Krivo me razumijes ili namjerno podmeces,ne prizeljkujem ja potop repke,nego samo upozoravam,dok jos uvijek ima vremena,da ce se on desiti ako nas ovaj lopov bude vodio i dalje.
Da ponovim,ne prizeljkujem,upozoravam.
A vidi sad :mrgreen:
Postao/la Rusilac dana 09 okt 2014, 19:55

Dugo sam razmisljao,vagao i konacno sam donio odluku.
Vidis li tebra,nista ja ne podmecem :nene: ...ti to sam pises... :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 09 okt 2014, 20:08

Rusilac stari velsanin iz Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­gocha :kafa:

p.s. stvarno postoji ovaj grad :)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.