Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
'ogare, kakva je situacija u manjem entitetu, hoće li biti organizovano gledanje utakmice? Šta gledate, Vels ili Armeniju? 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nadam se da ovu ublehu necemo vise nikada gledati na klupi reprezentaciji nakon Walesa i Belgije.
Pod cjenu i da halalimo kavalifikacije ?Goalgetter je napisao/la:Nadam se da ovu ublehu necemo vise nikada gledati na klupi reprezentaciji nakon Walesa i Belgije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
sto pape kontrira forumasima
al realno gledajuci ovo je papetu il bos ili hadzija .safet use i u svoje kljuse
vidjecemo sutra u 22-45 h sta i kako a mislim da ni on sam ne zna sta ga ceka .uglavnom nek nam je Bog na pomoci i njemu i nama

- Goalgetter
- Kontakt:
Navijam naravno za pobjedu u oba meca, sve i da pobjedimo, ali ne zelim ga vise gledati na klupi, toliko mi covjek cupa vise svaki zivac svojim (ne)znanjem. Ovo su ocajnicki i moronski potezi sto on radi u zadnje vrijeme. Poraz im ne zelim, da ne dodje do zabune, da mogu birati na EURO sa Safetom, ili da kod kuce ostajemo a dodje novi trener, izabrao bih ovo prvo.Elegant je napisao/la:Pod cjenu i da halalimo kavalifikacije ?Goalgetter je napisao/la:Nadam se da ovu ublehu necemo vise nikada gledati na klupi reprezentaciji nakon Walesa i Belgije.
Meni je ova prica oko selektora dosadila, mi ako ove dvije izgubimo apsolutno me ne zanima ko ce doci jer su kvalfikacije zavrsene tj. izgubljene, a taj novi ce proci isto sto prolazi Safet.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Goalgetter je napisao/la:da mogu birati na EURO sa Safetom, ili da kod kuce ostajemo a dodje novi trener, izabrao bih ovo prvo.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A znamo sta bi ti izabrao da biras izmedju EP-a sa Spahom ili propale kvalifikacije bez njega.Virtu4l je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:da mogu birati na EURO sa Safetom, ili da kod kuce ostajemo a dodje novi trener, izabrao bih ovo prvo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kvalifikacije nisu izgubljene, s njim ili bez njega BiH će završiti sigurno kao druga ako Bog da.
Problem u svemu tome je što smo mogli i trebali imati već tri boda, tako da bi nam ova pobjeda u Velsu mnogo značila, no mi strepimo protiv prosječne reprezentacije nakon katastrofe u drugom poluvremenu u Zenici.
Glavni krivac je Pape, isključivo je trener kriv jer BiH kao reprezentacija posjeduje veliki kvalitet. Svaki normalni trener i čovjek bi do sada dao otkaz ali ovaj se ne da izbaciti iz fotelje, tipični Bošnjo.
Problem u svemu tome je što smo mogli i trebali imati već tri boda, tako da bi nam ova pobjeda u Velsu mnogo značila, no mi strepimo protiv prosječne reprezentacije nakon katastrofe u drugom poluvremenu u Zenici.
Glavni krivac je Pape, isključivo je trener kriv jer BiH kao reprezentacija posjeduje veliki kvalitet. Svaki normalni trener i čovjek bi do sada dao otkaz ali ovaj se ne da izbaciti iz fotelje, tipični Bošnjo.
To si napisao vec 150 ako ne 200 puta na ovom forumu i to nije tacno. Ako selektor bude imao dobre rezultate bice obozavan ako bude imao jedva prolazne kritikovati ce ga se prema zaslugama ( odnosno greskama, rezultatima ). A ako bude pravio velike greske odnosno vise njih onda ce ga se mozda kritikovati na nacin kao sto se Safeta. A za nesto takvo ce morati praviti duzi period vremena greske u nizu.Elegant je napisao/la:Meni je ova prica oko selektora dosadila, mi ako ove dvije izgubimo apsolutno me ne zanima ko ce doci jer su kvalfikacije zavrsene tj. izgubljene, a taj novi ce proci isto sto prolazi Safet.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 09 okt 2014, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
AHMO vrati se i popij jednu kafu sve ti je oprosteno!

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- velez_mostar
- Kontakt:
Upravo na Aldžaziri gledam kratku izjavu Susica u kojoj najavljuje Hadzica na poziciji stopera!
Da li je ovo moguce???
Pa ima li iko da sprijeci ovu budalu da radi ovo od reprezentacije!!??
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da li je ovo moguce???
Ima odmostarac velezovac, moze ga sprijeciti 12 podignutih ruku na sjednici IO 

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nema.velez_mostar je napisao/la:Upravo na Aldžaziri gledam kratku izjavu Susica u kojoj najavljuje Hadzica na poziciji stopera!
Da li je ovo moguce???
Ja kontam sprda se raja na forumu sa tim da Hadzic igra na stoperu , kad na videu pape stvarno to najavio , uneku
Ja kontam sprda se raja na forumu sa tim da Hadzic igra na stoperu , kad na videu pape stvarno to najavio , uneku ruku bi i bilo dobro da taj kloc odigra na stoperu , da primimo 4-5 golova i da levat - pape zauvjek ode iz svetinje.
- DonCorleone
- Kontakt:
Bravo, na ovo neces ni dobiti odgovor.Cartman je napisao/la:A znamo sta bi ti izabrao da biras izmedju EP-a sa Spahom ili propale kvalifikacije bez njega.Virtu4l je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:da mogu birati na EURO sa Safetom, ili da kod kuce ostajemo a dodje novi trener, izabrao bih ovo prvo.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Znaci Tino i Hadzic samo starteri. Avdija ipak na klupi. Ko ce sad Bejlija zaustaviti. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Da smo mi pametan narod bi mi ga sad u Zenici odmah popljuvali i skandirali mu da ode, napravili transparente itd,i otjerali ga bez obzira na rezultat utakmice u Velsu ali zato što smo glupi Pape ce dobiti ovacije i ostat ce na poziciji selektora i nastavit sa uništavanjem reprezentacije i pravljenjem od nekad ugledne reprezentacije privatnu prciju gdje ce igrati oni iz germanije ..velez_mostar je napisao/la:Upravo na Aldžaziri gledam kratku izjavu Susica u kojoj najavljuje Hadzica na poziciji stopera!
Da li je ovo moguce???
Ponekad se zapitam zašto sam se Bože rodio na Balkanu gdje su ljudi glupi, primitivni i zaostali. Zašto se nisam rodio u Austriji ili nekoj drugoj normalnoj državi, gdje bi selektor za ovakav odnos prema reprezentaciji bio uhapšen i protjeran iz zemlje za sva vremena.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Vels ima da propiša majčino mlijeko!
Ja sam uvjeren u pobjedu od 2 razlike,iako to znači da ovaj neće baš odmah otići sa klupe,al navijam za momke! Samo nek Avdiju ne ''MEĆE'' na beka!

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!