Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

BIHfan
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la BIHfan » 09 okt 2014, 11:39

Bolje da je stavio Dzeku na libera nego da Hadzic igra stopera. Slijedi nam potop. :plac:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 09 okt 2014, 11:39

Zadnja linija bi nam fasovala i od premijerligaških timova (bosanskih naravno) :mrgreen:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 okt 2014, 11:42

Frajer zove stopera bez ekipe maltene, i bez utakmice u nogama unazad par mjeseci, a ne racuna uopste na njega, ono samo nek je tu. A ne zove lika koji igra u Seriji A. I onda se vadi da nema izbora. Pa kako neko moze ovako bezobrazan bit :puke:

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 09 okt 2014, 11:46

Donnie Darko je napisao/la:Frajer zove stopera bez ekipe maltene, i bez utakmice u nogama unazad par mjeseci, a ne racuna uopste na njega, ono samo nek je tu. A ne zove lika koji igra u Seriji A. I onda se vadi da nema izbora. Pa kako neko moze ovako bezobrazan bit :puke:
Zukanović nije standardan u Chievu, Pape said :mrgreen:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 09 okt 2014, 11:50

Moj pape klocu jedan u sta ti nas uvaljujes ! :|
04.10.2009 !!

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 09 okt 2014, 11:51

Evo im rostera, znaci hajmo jedan po jedan polako.

Wayne Hennessey (Crystal Palace) vs. Asmir Begovic (Stoke City)

- Asmir dosta bolji, ma da kod golmana je i vazna forma koju taj dan ima. Hoce li mu prvi sut, centarsut, korner itd odmah za rukom - hoce li parirat 2-3 suta pa se bacit u euforiju, skidat nemoguce itd... al uglavnom bolji Asmir.

BiH 1-0 Wales
Chris Gunter (Reading) vs. Mensur Mujdza (SC Freiburg)

Ovaj Gunter je kapiten ekipe u Championshipu - i to jedne bolje ekipe, igrao je momak cak i za Tottenham, ima u nogama preko 300 utakmica u Barclay Premiershipu i Championshipu... jeb.i to to. Ovaj naj u zadnje 2-3 godine kamo srece da odigra 2 susreta za redom u ekipi koja se bori za goli opstanak u Bundesligi.

BiH 1-1 Wales
Ashley Williams (Swansea City) vs. Anel Hadzic (Sturm Graz)

da ne bih' smo gubili vrjieme dzabe... jedan od glavnih igraca jedne ekipe engleskog Premiershipa, ekipe koja redovno igra u Euro kupovima (Euro-League) - protiv lika koji se nudi zadnjoplasiranoj ekipi te iste lige, koji ce igrat na ne prirodnoj pozicij.

BiH 1-2 Wales

James Chester (Hull City) vs. Toni Sunjic (Kuban Krasnodar)

ovaj Chester standardan u Hull City-u, Toni do nedavno igrao na livadama po Ukraini... Chester je Manchester-ova skola, Toni je skola Zrjinskog... al eto, nekako mi su po kvalitetu blizu pa cu rec X.

BiH 2-3 Wales

Ben Davies (Tottenham) vs. Senad Lulic (SS Lazio Roma)

dobro mislim nije da je Lulic ikad odigrao dobru tekmu u dresu reprezentacije, haj nek je sad odigra ako ikako moze, ovaj Davies i nije bas standardan u Tottenhamu - tako da bi - iako ne prirodna pozicija, prepisao taj poen Senadu.

BiH 3-3 Wales

Emyr Huws (Wigan) vs. Muhamed Besic (Everton FC)

Ma da je i Besic tek na pocetku - ovaj Huws po meni i sad za nijansu losij od Muhameda. Pisemo bodove Besicu.

BiH 4-3 Wales

Andy King (Leicester City) vs. Miralem Pjanic (AS Roma)

dobro... fizicki je ovaj King vjerovatno jaci al...budimo realni.

BiH 5-3 Wales

Joe Ledley (Crystal Palace) vs. Haris Medunjanin (Deportivo La Coruna)

Joe Ledley ima 400 utakmica u Premiershipu i Championshipu - odnosno pravi iskusan a i ne tako star. Haris tek nedavno poceo igrat ozbiljno, prije toga po turskoj iznajmio lezaljke... po meni bodovi idu Ledleyu.

BiH 5-4 Wales

Gareth Bale (Real Madrid) vs. Tino-Sven Susic (Hajduk Split)

eh...lahko ti je u Madridu protiv Barce i u Finalu Lige prvaka zabijat... Haj protiv Iskre i Lokomotive zabijaj.

haj Tinko prosetaj.

BiH 5-5 Wales

Jake Taylor (Reading) vs. Vedad Ibisevic (VfB Stuttgart)

iako ovaj nas je u ocajnoj formi. ovaj Jake je jos mlad, na pocetku - znaci Vedo ga na iskustvo...

BiH 6-5 Wales

Simon Church (Charlton) vs. Edin Silajdzic (Manchester City)

bolji nas.

BiH 7-5 Wales

Znaci po meni smo u pet deka s njima. to sam nas mozda u ovoj procjieni dosta subjektivno "poguro"...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 okt 2014, 11:51

jos su gori ovi sto ga brane, i to argumentom da zukanovic ne bi nista promjenio jer eto on nije maldini. eto vam hadzic, pa uzivajte :clap:

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 09 okt 2014, 12:02

cuj Hadzic je cesto igrao za svoj klub na poziciji stopera :nene:

ove sezone u 10 utakmica nijednom nije igrao na stoperu....
prosle sezone u 35 utakmica, 3 igrao kao stoper...
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 09 okt 2014, 12:04

Koliko je visok ovaj Hadzic?
A Pape kad napusti klupu reprezentacije, ocekujem da se na iducim izborima 2018 kandiduje za bosnjackog predsjednika kao kandidat stranke za dijasporu :-D
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 09 okt 2014, 12:04

Amarinho je napisao/la:Evo im rostera, znaci hajmo jedan po jedan polako.

Wayne Hennessey (Crystal Palace) vs. Asmir Begovic (Stoke City)

- Asmir dosta bolji, ma da kod golmana je i vazna forma koju taj dan ima. Hoce li mu prvi sut, centarsut, korner itd odmah za rukom - hoce li parirat 2-3 suta pa se bacit u euforiju, skidat nemoguce itd... al uglavnom bolji Asmir.

BiH 1-0 Wales
Chris Gunter (Reading) vs. Mensur Mujdza (SC Freiburg)

Ovaj Gunter je kapiten ekipe u Championshipu - i to jedne bolje ekipe, igrao je momak cak i za Tottenham, ima u nogama preko 300 utakmica u Barclay Premiershipu i Championshipu... jeb.i to to. Ovaj naj u zadnje 2-3 godine kamo srece da odigra 2 susreta za redom u ekipi koja se bori za goli opstanak u Bundesligi.

BiH 1-1 Wales
Ashley Williams (Swansea City) vs. Anel Hadzic (Sturm Graz)

da ne bih' smo gubili vrjieme dzabe... jedan od glavnih igraca jedne ekipe engleskog Premiershipa, ekipe koja redovno igra u Euro kupovima (Euro-League) - protiv lika koji se nudi zadnjoplasiranoj ekipi te iste lige, koji ce igrat na ne prirodnoj pozicij.

BiH 1-2 Wales

James Chester (Hull City) vs. Toni Sunjic (Kuban Krasnodar)

ovaj Chester standardan u Hull City-u, Toni do nedavno igrao na livadama po Ukraini... Chester je Manchester-ova skola, Toni je skola Zrjinskog... al eto, nekako mi su po kvalitetu blizu pa cu rec X.

BiH 2-3 Wales

Ben Davies (Tottenham) vs. Senad Lulic (SS Lazio Roma)

dobro mislim nije da je Lulic ikad odigrao dobru tekmu u dresu reprezentacije, haj nek je sad odigra ako ikako moze, ovaj Davies i nije bas standardan u Tottenhamu - tako da bi - iako ne prirodna pozicija, prepisao taj poen Senadu.

BiH 3-3 Wales

Emyr Huws (Wigan) vs. Muhamed Besic (Everton FC)

Ma da je i Besic tek na pocetku - ovaj Huws po meni i sad za nijansu losij od Muhameda. Pisemo bodove Besicu.

BiH 4-3 Wales

Andy King (Leicester City) vs. Miralem Pjanic (AS Roma)

dobro... fizicki je ovaj King vjerovatno jaci al...budimo realni.

BiH 5-3 Wales

Joe Ledley (Crystal Palace) vs. Haris Medunjanin (Deportivo La Coruna)

Joe Ledley ima 400 utakmica u Premiershipu i Championshipu - odnosno pravi iskusan a i ne tako star. Haris tek nedavno poceo igrat ozbiljno, prije toga po turskoj iznajmio lezaljke... po meni bodovi idu Ledleyu.

BiH 5-4 Wales

Gareth Bale (Real Madrid) vs. Tino-Sven Susic (Hajduk Split)

eh...lahko ti je u Madridu protiv Barce i u Finalu Lige prvaka zabijat... Haj protiv Iskre i Lokomotive zabijaj.

haj Tinko prosetaj.

BiH 5-5 Wales

Jake Taylor (Reading) vs. Vedad Ibisevic (VfB Stuttgart)

iako ovaj nas je u ocajnoj formi. ovaj Jake je jos mlad, na pocetku - znaci Vedo ga na iskustvo...

BiH 6-5 Wales

Simon Church (Charlton) vs. Edin Silajdzic (Manchester City)

bolji nas.

BiH 7-5 Wales

Znaci po meni smo u pet deka s njima. to sam nas mozda u ovoj procjieni dosta subjektivno "poguro"...
Fina i korektna analiza. Manje, vise se slazem.
Samo jos jeda dokaz da mi za taj Wells nismo nikakva supersila, cak sta vise.
Bolji jesmo, ali ne toliko da bi rekli kako dole MORAMO pobijediti.

Sreca nasa pa im dva ponajbolja igraca ne igraju, mada smo i mi znatno oslabljeni ponajprije neigranjem Kolasinca.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 okt 2014, 12:05

majko mila, zamislite da nam desnu stranu drže Vršo i Hadžič :o hahahahah, šta čovjek napravi od repke **** ga u teleću glavu

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 09 okt 2014, 12:06

Nerminovic je napisao/la:slika
Pogledajte praznog prostora izmedju Lulica i Ibisevica,opet cemo igrati bez lijevog krila :facepalm:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 okt 2014, 12:35

Batko je napisao/la:Bale na desnoj strani. Umjesto da ga branimo sa dva igrača mi ćemo ga braniti praznim prostorom... Kako ce nas sam Bale natrpati!!!
:kafa: :kafa:
Chinaglia je napisao/la: čisto primjera radi, Štimčeva očajna Hrvatska je ako se ne varam slavila protiv njih u Osijeku 2-0, a u gostima je bilo 1-1 ili 1-2, ne sjećam se :D ako ne pobjedimo Wales, ili još gore, ako izgubimo, Pape :salut:
Stimceva ocajna Hrvatska je imala u zadnjoj liniji cetvoricu igraca gdje svaki vrijedi bar duplo a neki i po 20x vise od nasih "trenutnih" igraca u zadnjoj liniji. Pa uporedi Avdija - Srna, Sunjic - Corluka, Vranjes - Lovren, Kvesic - Strinic. Sve sam Safete :salut:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 okt 2014, 12:44

Head je napisao/la:Kada je riječ o povredi Spahića, Sušić napominje kako ekipa u ovoj utakmici na njega neće moći računati.

"Spahić se sinoć javio doktoru i za ovu utakmicu protiv Velsa ne možemo računati na njega. Alternativa je vjerovatno Hadžić na tom mjestu. Nisam imao puno izbora tu. Bio je u kombinaciji i Vranješ međutim on nije odigrao nijednu utakmicu ove sezone a Hadžić stalno igra", kazao je Sušić koji je također dodao kako je nakon jučerašnjeg treninga zaključio kako bi Hadžić mogao odgovoriti na ono što se od njega očekuje.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 09 okt 2014, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 09 okt 2014, 12:47

Schwarz je napisao/la:Koliko je visok ovaj Hadzic?
Visok je onoliko koliko Safet procijeni da treba biti... :mrgreen: Može biti veći od Džeke,a manji od Avdije,sve po potrebi!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 okt 2014, 12:48

Hadzic stopera. :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Ne mogu cekati. :salut:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 09 okt 2014, 12:49

Visok negdje ko Spahic.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 okt 2014, 12:52

Greivis je napisao/la:Visok negdje ko Spahic.
Dobro je onda valja :salut:

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 09 okt 2014, 12:54

Evo jedna s posvetom :mrgreen:
[youtube][/youtube]
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 09 okt 2014, 12:59

Hadzic STOPER? :urnebes: .

Nema od ove reprezentacije vise nista, raspad sistema je nikakva definicija ovog cirkusa.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, Proximic i 48 gostiju.