begovic,
mujdza, hadzic, sunjic, lulic,
besic,
susic, medunjanin,
pjanic,
ibisevic, dzeko
mozda ne ovaj raspored igraca, ali ovi igraci sutra 98% su u prvih 11.....
P.S.
dzeko takodjer ima problema sa ledjima, a nemojte igrati da on daje gol.....

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pricas o Wellsu kao da je Kipar u pitanju.Chinaglia je napisao/la:mi bismo trebali dobit' Wales uprkos izostancima Sea, Seje, Solomona, jer smo i tako kvalitetnija ekipa! međutim, kad znam da nam je selektor konjina, onda nisam siguran u pobjedu protiv fuckin' Walesa, pa evo strepimčisto primjera radi, Štimčeva očajna Hrvatska je ako se ne varam slavila protiv njih u Osijeku 2-0, a u gostima je bilo 1-1 ili 1-2, ne sjećam se
ako ne pobjedimo Wales, ili još gore, ako izgubimo, Pape
Ti pricas o nekim drugim da su za kyrca losi, a mi smo kao nesto extra dobri bili unazad dvije godine?Chinaglia je napisao/la:Štimčeva Hrvatska je bila qrčina od ekipe, što su i pokazali, a Štimac je qrac od trenera, zato su ga ljudi nogirali prije baraža, jer su postojale realne šanse da ih izbaci fuckin' Island, ako bi on ostao trener! e sad kad vidiš da je takva Hrvatska bila bolja od Walesa, dovoljno ti govoriWales je qrac od ekipe, 100% ovisni o Baleu i ja ovdje očekujem pobjedu i sve osim pobjede je neuspijeh za mene! a što se tiče naše odbrane, pravi trener bi to znao posložit', a ne pozivat' igrača iz penzije, što pokazuje kolika je on neznalica i koliko nas je učinio jadnim
Štimčeva Hrvatska je odigrala najbolju tekmu protiv Walesa u Osijeku i nakon toga ništa. U gostima Wales je vodio prvo poluvrijeme i mutavi Štimac radi potez karijere i mijenja formaciju u 3-5-2 i preokreće rezultat. Iz te dvije utakmice mi je ostalo da Bale nisu mogla zaustaviti dvojica nekad čak i trojica igrača. Po meni treba Bešića staviti na njega i ako ga zaustavi neće biti problem.Chinaglia je napisao/la:mi bismo trebali dobit' Wales uprkos izostancima Sea, Seje, Solomona, jer smo i tako kvalitetnija ekipa! međutim, kad znam da nam je selektor konjina, onda nisam siguran u pobjedu protiv fuckin' Walesa, pa evo strepimčisto primjera radi, Štimčeva očajna Hrvatska je ako se ne varam slavila protiv njih u Osijeku 2-0, a u gostima je bilo 1-1 ili 1-2, ne sjećam se
ako ne pobjedimo Wales, ili još gore, ako izgubimo, Pape
Head je napisao/la:Kada je riječ o povredi Spahića, Sušić napominje kako ekipa u ovoj utakmici na njega neće moći računati.
"Spahić se sinoć javio doktoru i za ovu utakmicu protiv Velsa ne možemo računati na njega. Alternativa je vjerovatno Hadžić na tom mjestu. Nisam imao puno izbora tu. Bio je u kombinaciji i Vranješ međutim on nije odigrao nijednu utakmicu ove sezone a Hadžić stalno igra", kazao je Sušić koji je također dodao kako je nakon jučerašnjeg treninga zaključio kako bi Hadžić mogao odgovoriti na ono što se od njega očekuje.
kad se ne udavi bombonomarelinho je napisao/la:gledaj lopovske faceNerminovic je napisao/la:
čuj konjineHead je napisao/la:"Spahić se sinoć javio doktoru i za ovu utakmicu protiv Velsa ne možemo računati na njega. Alternativa je vjerovatno Hadžić na tom mjestu. Nisam imao puno izbora tu. Bio je u kombinaciji i Vranješ međutim on nije odigrao nijednu utakmicu ove sezone a Hadžić stalno igra", kazao je Sušić koji je također dodao kako je nakon jučerašnjeg treninga zaključio kako bi Hadžić mogao odgovoriti na ono što se od njega očekuje.
Ne do Bog..phily je napisao/la:lulic - hadzic-sunjic- avdija
![]()
Djeca nam se sad smiju ....