Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

eldo
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la eldo » 09 okt 2014, 10:49

svi pisete i ocekujete vranjesa kao stopera,a na njegovom mejestu u prvih 11 ce da igra A.Hadzic.....

begovic,
mujdza, hadzic, sunjic, lulic,
besic,
susic, medunjanin,
pjanic,
ibisevic, dzeko

mozda ne ovaj raspored igraca, ali ovi igraci sutra 98% su u prvih 11.....

P.S.
dzeko takodjer ima problema sa ledjima, a nemojte igrati da on daje gol..... :D :D :D
Zadnja izmjena: eldo, dana/u 09 okt 2014, 10:51, ukupno mijenjano 1 put.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 okt 2014, 10:50

mi bismo trebali dobit' Wales uprkos izostancima Sea, Seje, Solomona, jer smo i tako kvalitetnija ekipa! međutim, kad znam da nam je selektor konjina, onda nisam siguran u pobjedu protiv fuckin' Walesa, pa evo strepim :roll: čisto primjera radi, Štimčeva očajna Hrvatska je ako se ne varam slavila protiv njih u Osijeku 2-0, a u gostima je bilo 1-1 ili 1-2, ne sjećam se :D ako ne pobjedimo Wales, ili još gore, ako izgubimo, Pape :salut:

Hombre
Kontakt:

Post Postao/la Hombre » 09 okt 2014, 10:55

Pusha u obje utakmice i konacni krah manipulatora i neznalice na klupi.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 09 okt 2014, 10:56

Chinaglia je napisao/la:mi bismo trebali dobit' Wales uprkos izostancima Sea, Seje, Solomona, jer smo i tako kvalitetnija ekipa! međutim, kad znam da nam je selektor konjina, onda nisam siguran u pobjedu protiv fuckin' Walesa, pa evo strepim :roll: čisto primjera radi, Štimčeva očajna Hrvatska je ako se ne varam slavila protiv njih u Osijeku 2-0, a u gostima je bilo 1-1 ili 1-2, ne sjećam se :D ako ne pobjedimo Wales, ili još gore, ako izgubimo, Pape :salut:
Pricas o Wellsu kao da je Kipar u pitanju.
Haj lagano uporedi njihove i nase igrace jednog po jednog i doci ces do zakljucka da to nije neka razlika, ako je u opste ima, a ponajmanje je takva da bi mi njih MORALI dobiti.

A sto se tice Stimceve Hrvatske, budimo realni, ta je ekipa tri puta jaca od ove BiH sada koja ce igrati protiv Wellsa.
Pape jest ubleha od selektora, ali nije on kriv sto mi u ovom trenutku nemamo tako jaku reprezentaciju kao sto neki misle da imamo.

Mujdza-Vranjes, Sunjic- Lulic

Vidis li ti iti jednog ozbiljnog igraca u nasoj zadnjoj liniji?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 okt 2014, 11:01

Štimčeva Hrvatska je bila qrčina od ekipe, što su i pokazali, a Štimac je qrac od trenera, zato su ga ljudi nogirali prije baraža, jer su postojale realne šanse da ih izbaci fuckin' Island, ako bi on ostao trener! e sad kad vidiš da je takva Hrvatska bila bolja od Walesa, dovoljno ti govori :D Wales je qrac od ekipe, 100% ovisni o Baleu i ja ovdje očekujem pobjedu i sve osim pobjede je neuspijeh za mene! a što se tiče naše odbrane, pravi trener bi to znao posložit', a ne pozivat' igrača iz penzije, što pokazuje kolika je on neznalica i koliko nas je učinio jadnim :cry:

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 09 okt 2014, 11:02

Ja sutra ocekujem da ce krenuti ova postava:

Begovic-Mujdza, Sunjic, Besic, Lulic-Medunjanin, Susic, Pjanic, Hajrovic-Dzeko, Ibisevic

U kojoj formacije, e to nisam bas siguran :D
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 09 okt 2014, 11:05

Chinaglia je napisao/la:Štimčeva Hrvatska je bila qrčina od ekipe, što su i pokazali, a Štimac je qrac od trenera, zato su ga ljudi nogirali prije baraža, jer su postojale realne šanse da ih izbaci fuckin' Island, ako bi on ostao trener! e sad kad vidiš da je takva Hrvatska bila bolja od Walesa, dovoljno ti govori :D Wales je qrac od ekipe, 100% ovisni o Baleu i ja ovdje očekujem pobjedu i sve osim pobjede je neuspijeh za mene! a što se tiče naše odbrane, pravi trener bi to znao posložit', a ne pozivat' igrača iz penzije, što pokazuje kolika je on neznalica i koliko nas je učinio jadnim :cry:
Ti pricas o nekim drugim da su za kyrca losi, a mi smo kao nesto extra dobri bili unazad dvije godine?

USA, dva puta Slovacka, onda one LI/LA reprezentacije gdje smo puno teze nego ranije izlazili na kraj sa njima, paonda Egipat, pa Nigeria, pa sad Kipar.
Je li to dobra reprezentacija?
Stimceva Hrvatska bi glat u gendikepu dobila ovu nasu reprezentaciju sad.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 okt 2014, 11:08

Prvi put ne očekujem ništa, nema euforije. Nisam optimističan, više sam optimizma imao kad je Damir igrao protiv Ferrera :lol:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 okt 2014, 11:10

Wales je qrac od ekipe jer su qrac od ekipe, mi smo qrac od ekipe jer nas je konjina od selektora učinila takvim :cry: pa oni bolan ni Andoru ne bi dobili da nije bilo Balea :lol: strašni Wales, Pape nas je doveo do toga da strahujemo od fuckin' Walesa :bow:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 09 okt 2014, 11:12

Šta se žalite što nema euforije? i bolje što je nema. Zna se šta će se desiti ako izgubimo bodove u ove 2 utakmice, tako da.. Manji je pritisak na igračima ovako.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 okt 2014, 11:19

Kada je riječ o povredi Spahića, Sušić napominje kako ekipa u ovoj utakmici na njega neće moći računati.

"Spahić se sinoć javio doktoru i za ovu utakmicu protiv Velsa ne možemo računati na njega. Alternativa je vjerovatno Hadžić na tom mjestu. Nisam imao puno izbora tu. Bio je u kombinaciji i Vranješ međutim on nije odigrao nijednu utakmicu ove sezone a Hadžić stalno igra", kazao je Sušić koji je također dodao kako je nakon jučerašnjeg treninga zaključio kako bi Hadžić mogao odgovoriti na ono što se od njega očekuje.

slika
1946

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 09 okt 2014, 11:22

Chinaglia je napisao/la:mi bismo trebali dobit' Wales uprkos izostancima Sea, Seje, Solomona, jer smo i tako kvalitetnija ekipa! međutim, kad znam da nam je selektor konjina, onda nisam siguran u pobjedu protiv fuckin' Walesa, pa evo strepim :roll: čisto primjera radi, Štimčeva očajna Hrvatska je ako se ne varam slavila protiv njih u Osijeku 2-0, a u gostima je bilo 1-1 ili 1-2, ne sjećam se :D ako ne pobjedimo Wales, ili još gore, ako izgubimo, Pape :salut:
Štimčeva Hrvatska je odigrala najbolju tekmu protiv Walesa u Osijeku i nakon toga ništa. U gostima Wales je vodio prvo poluvrijeme i mutavi Štimac radi potez karijere i mijenja formaciju u 3-5-2 i preokreće rezultat. Iz te dvije utakmice mi je ostalo da Bale nisu mogla zaustaviti dvojica nekad čak i trojica igrača. Po meni treba Bešića staviti na njega i ako ga zaustavi neće biti problem.
audere est facere!

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 09 okt 2014, 11:25

Ne zaboravite,i dva neriješena rezultata su bolja od jedne pobijede i jednog poraza. :kafa: Sajo

Amarinho
Kontakt:

Post Postao/la Amarinho » 09 okt 2014, 11:25

Susic je JEDINI trener u historij fudbala odnosno bilo kojeg sporta, koji PRIJE utakmice vec igra s otvorenim kartama.

"Hadzic ce igrat"
"Igramo sa dva spica, Ibisevic i Dzeko"
"Balea nece niko posebno cuvat"

.... JEB* TE TAJ KOJI TE NAPRAVI RETARDU JEDAN PA ZASTO TO RADIS????

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 09 okt 2014, 11:27

Head je napisao/la:Kada je riječ o povredi Spahića, Sušić napominje kako ekipa u ovoj utakmici na njega neće moći računati.

"Spahić se sinoć javio doktoru i za ovu utakmicu protiv Velsa ne možemo računati na njega. Alternativa je vjerovatno Hadžić na tom mjestu. Nisam imao puno izbora tu. Bio je u kombinaciji i Vranješ međutim on nije odigrao nijednu utakmicu ove sezone a Hadžić stalno igra", kazao je Sušić koji je također dodao kako je nakon jučerašnjeg treninga zaključio kako bi Hadžić mogao odgovoriti na ono što se od njega očekuje.

slika
:puke:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

zicer
Kontakt:

Post Postao/la zicer » 09 okt 2014, 11:32

arelinho je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:slika
gledaj lopovske face :oops:
kad se ne udavi bombonom :lol: :lol: :lol: :lol:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 okt 2014, 11:33

07.10.2006. - Moldavija - BiH 2:2
11.10.2006. - BiH - Grcka 0:4

samo da se ovo ne ponovi, a dobre su sanse da hoce :(

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 09 okt 2014, 11:35

Head je napisao/la:"Spahić se sinoć javio doktoru i za ovu utakmicu protiv Velsa ne možemo računati na njega. Alternativa je vjerovatno Hadžić na tom mjestu. Nisam imao puno izbora tu. Bio je u kombinaciji i Vranješ međutim on nije odigrao nijednu utakmicu ove sezone a Hadžić stalno igra", kazao je Sušić koji je također dodao kako je nakon jučerašnjeg treninga zaključio kako bi Hadžić mogao odgovoriti na ono što se od njega očekuje.
čuj konjine :lol: jeb'o ti pas mater, pa da si pozvao Zukanovića, imao bi izbora teleće glavo! pa čak je i Vranješ bez tekmi bolja opcija na stoperu jer je stoper logično, od Hadžića koji niti je stoper, niti je brz, niti je visok, niti koji qrac :cry: katastrofa u najavi :cry: vidio je da da bi Hadžić mogao odgovoriti na ono što se od njega očekuje, isto kao što je vidio da Tinki Vinki može odgovorit' na poziciji DM protiv Egipta :urnebes:
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 09 okt 2014, 11:36, ukupno mijenjano 1 put.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 09 okt 2014, 11:35

lulic - hadzic-sunjic- avdija
:urnebes:
Djeca nam se sad smiju ....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 09 okt 2014, 11:38

phily je napisao/la:lulic - hadzic-sunjic- avdija
:urnebes:
Djeca nam se sad smiju ....
Ne do Bog.. :crazy:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nemanja99 i 25 gostiju.