Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

Minjore
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la Minjore » 09 okt 2014, 00:45

Ne mozemo mi primiti, kolko mozemo zabiti ! Taj moto u petak,svi u napad uz poruku : nemamo slogane,imamo Avdiju !!
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 09 okt 2014, 00:53

.............Dujković.............
Vršajević...Vranješ....Šunjić...Kvesić
...........Hadžić....Medunjanin........
Hajrović.......Pjanić.......Sušić...........
...............VIŠĆA...........................

Idemo SAFETE,iznenadi svjetsku javnost i protivnike :mrgreen: :bih:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 09 okt 2014, 01:15

jos 43 sata :opaopa:

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 09 okt 2014, 02:08

Consigliere je napisao/la:slika

Iako bi mozda na prvu pomislili da se kuje plan sta i kako u petak, ovdje ustvari Pape prica vic svojim igracima
Pita ih Sajo"Ima li neko od vas da misli da nije polivalentan igrac?" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Besic ocigledno misli da nije,a naravno da jest,jer da nije ne bi bio pozvan :kafa:

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 09 okt 2014, 02:42

Dado je napisao/la:Neznam sta ljudi realno mogu ocekivati protiv Velsa i Belgije. Nama fale 4 glavna defanzivca: Spahic, Kolasinac, Salihovic, Bicakcic. Realno gubimo obje utakmice 1:2 i 0:1
Ne slazem se. Velsanima fale Aaron Ramsey i Joe Allen.. To su im 2 od ukupno 3 vrhunska igraca koje imaju. Ponekad je moguce da Bale sam dobije utakmicu, ali to bas i nije realno..

Belgija je druga prica, oni su favorit u svakoj utakmici grupe.

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 09 okt 2014, 03:37

WALES SQAUD

Goalkeepers: Wayne Hennessey (Crystal Palace), Kyle Letheren (Dundee), Owain Fon Williams (Tranmere Rovers).
Defenders: James Chester (Hull City), James Collins (West Ham), Paul Dummett (Newcastle), Ben Davies (Tottenham), Danny Gabbidon (Cardiff City), Chris Gunter (Reading), Samuel Ricketts (Wolves), Neil Taylor (Swansea City), Rhoys Wiggins (Charlton), Ashley Williams (Swansea City).
Midfielders: David Cotterill (Birmingham City), Dave Edwards (Wolves), Lee Evans (Wolves), Emyr Huws (Wigan), Andy King (Leicester City), Joe Ledley (Crystal Palace).
Forwards: Gareth Bale (Real Madrid), Simon Church (Charlton), Tom Lawrence (Man Utd), Hal Robson-Kanu (Reading), Jake Taylor (Reading), George Williams (Fulham), Jonathan Williams (Crystal Palace).

Boldani bi po meni mogli startati.

slika

Najjaci su po bocnim pozicijama, s jedne strane Bale,
s druge Davies i Taylor. Mozda bi se u ekipi umjesto Daviesa mogao naci Dummett koji je standardan u Newcastleu na poziciji lijevog beka.

Najslabiji su na poziciji klasicnog napadaca.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 09 okt 2014, 08:31

Bale na desnoj strani. Umjesto da ga branimo sa dva igrača mi ćemo ga braniti praznim prostorom... Kako ce nas sam Bale natrpati!!!

Sent from Angelina's bed

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 okt 2014, 08:34

Naravno da će nas natrpati ako Pape bude i dalje izmišljao novu poziciju zvanu krilni bek.

damirdamic72
Kontakt:

Post Postao/la damirdamic72 » 09 okt 2014, 08:38

DOK JE NAMA PAPETA ŽIVOGA ,ZDRAVOGA REPREZENTACIJA SE USREČITI NEĆE :) :) :)

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 09 okt 2014, 09:34

Kad gledaš gdje igraju njihovi igrači nisu loši toliko kako se predstavlja.Kad smo sa Kiprom imali velike probleme i protiv Velsa bez prave formacije nemamo šanse.Ne znam sta bi vise volio pobjedu ili poraz i otkaz sušiću pa da dodje normalan trener da iskupi najbolje igrače i napravi formaciju kako bog zapovjeda.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 okt 2014, 09:38

Nikad manja euforija. Broj stranica napisanih na ovoj temi ide i u prilog tome. Mjesec dana teme i samo 85 stranica, slabo, moj Pape, šta nam uradi.

Povrijeđeni igrači, Emir Spahić, Ermin Bičakčić, Sead Kolašinac, Sejad Salihović, Goran Zakarić.

Od stopera su tu samo Ognjen Vranješ i Toni Šunjić, Muhamed Bešić može igrati stoper, no igrač kao što je on neophodan nam je u veznom redu. Bekovi Mensur Mujdža i najvjerovatnije Senad Lulić.

Vedad Ibišević u Stuttgart od heroja do igrača koji provodi više vremena na klupi nego u igri, što je šokantno. I sama ta činjenica govori o kakvom se klubu radi.

Nismo odavno djelovali slabije, no momci će sigurno dati sve od sebe, ne smijemo izgubiti od Velsa ni pod razno.

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 09 okt 2014, 09:44

Neutral je napisao/la:Nikad manja euforija. Broj stranica napisanih na ovoj temi ide i u prilog tome. Mjesec dana teme i samo 85 stranica, slabo, moj Pape, šta nam uradi.

Povrijeđeni igrači, Emir Spahić, Ermin Bičakčić, Sead Kolašinac, Sejad Salihović, Goran Zakarić.

Od stopera su tu samo Ognjen Vranješ i Toni Šunjić, Muhamed Bešić može igrati stoper, no igrač kao što je on neophodan nam je u veznom redu. Bekovi Mensur Mujdža i najvjerovatnije Senad Lulić.

Vedad Ibišević u Stuttgart od heroja do igrača koji provodi više vremena na klupi nego u igri, što je šokantno. I sama ta činjenica govori o kakvom se klubu radi.

Nismo odavno djelovali slabije, no momci će sigurno dati sve od sebe, ne smijemo izgubiti od Velsa ni pod razno.
Da ti pojacam PDF realno iz ova dva susreta ocekujem 0 bodova a o utakmicama rep nikad nisam manje razmišljao.
Dabogda me demantovo za 7 dana :kafa:
Arsenal All The Way !

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 09 okt 2014, 09:52

Očekujem da ćemo bolje igrati protiv Belgije, čak mislim da ćemo 3 boda maznut' :D

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 okt 2014, 09:57

slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 09 okt 2014, 09:58

Nerminovic je napisao/la:slika
gledaj lopovske face :oops:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 okt 2014, 10:00

arelinho je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:slika
gledaj lopovske face :oops:
:lol: :lol:

Prvo @Virtu4l me nasmijao i sad ti. :rol:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 09 okt 2014, 10:10

Neutral je napisao/la:Nikad manja euforija. Broj stranica napisanih na ovoj temi ide i u prilog tome. Mjesec dana teme i samo 85 stranica, slabo, moj Pape, šta nam uradi.
s obzirom na cinjenicu da kolektivno nerijetko grijesimo sa prognozama pa od euforije predjemo na razocarenje u 90 minuta igre, ovo zatisje pred kljucne utakmice bi trebali shvatiti kao dobar znak tj predznak nekog pozitivnog rezultata. budi optimistican neutralni prijatelju :thumbup:

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 09 okt 2014, 10:41

slika

Ovo Safet izvodi 99%.
At the end of the storm there's a golden sky..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2014, 10:45

Aha, bas ce Medunjanina ostaviti na klupi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

spursman
Kontakt:

Post Postao/la spursman » 09 okt 2014, 10:46

Razbojnik je napisao/la:
Dado je napisao/la:Neznam sta ljudi realno mogu ocekivati protiv Velsa i Belgije. Nama fale 4 glavna defanzivca: Spahic, Kolasinac, Salihovic, Bicakcic. Realno gubimo obje utakmice 1:2 i 0:1
Ne slazem se. Velsanima fale Aaron Ramsey i Joe Allen.. To su im 2 od ukupno 3 vrhunska igraca koje imaju. Ponekad je moguce da Bale sam dobije utakmicu, ali to bas i nije realno..

Belgija je druga prica, oni su favorit u svakoj utakmici grupe.
Ben Davies je odličan nogometaš i velika perspektiva, također imaju još par dobrih pojedinaca kao golmana Henesseya, braniča Williamsa, mladog Huwsa neće biti lako sigurno.
audere est facere!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Confiance, emir79, Google [Bot], jasmin10, lol89, Proximic i 37 gostiju.