Ne bih se slozio , kada bude klupa BiH slodobna bice tu otimacine i ponuda od najboljih do najlosijih stucnjaka.harishp je napisao/la:Zato i ne pada na pamet ni jednom imalo boljem treneru da preuzme repku.Uvijek bi se nasli suskavci,talovi,kravate.avenija je napisao/la:sta covjek sebi moze dopustiti radi novca i talova , da se cijela nacija sprda sa njim![]()
a kakav je ugled imidz i ime imao ...
Sto bi rekao Osim,ne pada mi na pamet da izgubim sve ono sto sam godinama gradio kao fudbaler I trener,za par mjeseci sjedeci na klupi BIH.Jer takav smo narod,znas ti nas.
Susic je bio svjestan da ce mu se ovo desiti i uopste ga nije bilo briga sto ce ga svako pljuvati .
Da mu je amidjic CR7 nije ga smio povesti u brazil bez ijedne utakmice . Sam je momka doveo u nezgodnu situaciju i sto zna igrat lopte osporavaju mu zbog Susicevog sramonog vodjenja u brazil bez ijedne utakmice .
Onog Hadjica mu oprastam jer je cijela ga javnost trazila kao i Prcica da bude u reprezentaciji .
Ali u jednom se svi slazemo i drago mi je da to niko ne pobija da je Susic takticki neznalica , znaci covjek je ostao u onom vremenu kada je on igrao i tako vodi momcad , bez skautinga bez jasnih zadataka logistike motivacije ..
Sramno je da amateri tj mi svi sa foruma i javnost kada se objavi spisak igraca za tekmu i formacija svi uocimo nevjerovatne greske koje se na kraju pokazu kobne .
Izvodi po prvi put u historiji nogometa formacije 2-6-2 jos nevidjeno .
Za dva iduca meca racuna na dva stopera(jedan nije uopste u takmicarskoj formi) , sta ukoliko neko dobije crveni karton od njih dvojice sto je realno za ocekivati u ovakvoj utakmici ? Da mu nece pjanic dzeko ili neko treci igrati stopera ? O njegovoj mudrosti i sto mu se novinari smiju u facu a on ne konta necemo ni da pricamo . Hvala za Brazil i dovidjena zauvijek !