2014-15 NBA Off-Season

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

YaSSaL
Kontakt:

Re: 2014-15 NBA Pre-Season

Post Postao/la YaSSaL » 09 okt 2014, 09:13

Mislim da je sve to povezano i da jedno bez drugog ne moze, ni drugo bez treceg, ni trece bez prvog, itd...

Pratio ja kosarku zbog ljubavi prema istoj ili zbog navijanja samo za jedan tim, opet se na isto svodi. I kad navijam za jedan tim samo, opet volim taj sport generalno...

(To sto pisem u prvom licu jednine, ne znaci da opisujem sebe, nego mi tako lakse objasnjavati...)

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 09 okt 2014, 10:45

upravo tako al hajd ti sad to nekom dokazi
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 09 okt 2014, 10:58

NeverGiveUp je napisao/la:[youtube][/youtube]

Shaq mi je jos vise porastao u ocima 3'11''.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 09 okt 2014, 11:05

Također. Jasno je dokazao na nepravilnosti i nelogičnosti tokom glasanja.
Daleko od toga da se nije moglo pretpostaviti da će on biti Hall Of Fame igrač, ali svaka mu čast na ovom.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 09 okt 2014, 11:16

NeverGiveUp je napisao/la:Također. Jasno je dokazao na nepravilnosti i nelogičnosti tokom glasanja.
Daleko od toga da se nije moglo pretpostaviti da će on biti Hall Of Fame igrač, ali svaka mu čast na ovom.

NBA igraci su, uglavnom, poznati po prevelikom egu. Shaq mi je ovim pokazao koliko je realan i zreo kao osoba. OK, jak sam, dominanat i imam prstenje ali tada te '96-e sam prerano izabran medju 50 najboljih svrih vremena. Jos jednom, Shaq :clap:

Shaq, 16'20'' :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 09 okt 2014, 12:31

NeverGiveUp je napisao/la:Također. Jasno je dokazao na nepravilnosti i nelogičnosti tokom glasanja.
Sta kazes na ovo sto LeBrona ubacise na svoju listu? Ja mislim da je nezasluzeno. :thumbdown:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 okt 2014, 12:47

Webber nema šta tražiti na ovim listama. Ne bi ga ni spomenuli da nije u studiju :mrgreen:

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 09 okt 2014, 14:12

Donnie Darko je napisao/la:Webber nema šta tražiti na ovim listama. Ne bi ga ni spomenuli da nije u studiju :mrgreen:

Slažem se...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 09 okt 2014, 14:46

[youtube][/youtube]
Ma ja, svakodnevnica je da prosjecni euroligas pobijedi NBA prvaka, pa necemo o tom pisat.. Bravo Alba :bow:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 09 okt 2014, 17:14

Naravno da nije svakodnevnica,ali totalno nebitna stvar da bi se tome posvecivalo previse paznje...Predsezona je.Nije prvi put da NBA ekipe gube,taj mit je davno srusen,a mene posebno ne iznenadjuje ,jer kosarka napreduje svugdje u svijetu.U evropskim ekipama najnormalnije igraju amerikanci koji su jako blizu NBA timova,igraju prvenstvo sto znaci da su u takmicarskoj formi,dok NBA timovi dolaze turisticki,igraci vode svoje porodice na put,trening kamp tek poceo,protivnik se ne skautira itd.Uglavnom,previse 'neozbiljnosti' da bi se dobila ekipa koja je poslozena sasvim fino i koja ima najvecu mogucu motivaciju da te dobije.Naravno,sve to nije opravdanje da SA izgubi i ne dobije na 'suhi' kvalitet,ali ljudima se poklopilo puno stvari,odigrali odlicno,pogodili cudesan sut i sta sad!?Svaka im cast,zasluzili su,a Pop dobio 'materijala' za sezonu. ;)

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 09 okt 2014, 19:08

Greivis je napisao/la:
Sta kazes na ovo sto LeBrona ubacise na svoju listu? Ja mislim da je nezasluzeno. :thumbdown:

Zašto bi bilo prerano, čovjek je već dugo u ligi u kojoj dominira i osvojio je prsten. Sasvim dovoljno za ove liste.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 09 okt 2014, 19:14

Ne, on konta mi mislimo da Lebron nije veliki igrac. On je vec sada jedan od elite, top 5 ne ali top 10 sigurno na kraju karijere. Drugo to sto se meni povraca na njegovu licnost i bahatost, ali kad pricamo o igranju kosarke tu naravno skidam kapu. Najvise volim kod Jamesa gledat onaj njegov izgled izgubljene face kad mu ekipa gubi finale.
Idemo sad price kompleksi hhahahaha, uzivajte.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 09 okt 2014, 19:19

BIHfan je napisao/la:Ne, on konta mi mislimo da Lebron nije veliki igrac. On je vec sada jedan od elite, top 5 ne ali top 10 sigurno na kraju karijere. Drugo to sto se meni povraca na njegovu licnost i bahatost, ali kad pricamo o igranju kosarke tu naravno skidam kapu. Najvise volim kod Jamesa gledat onaj njegov izgled izgubljene face kad mu ekipa gubi finale.
Idemo sad price kompleksi hhahahaha, uzivajte.

Vjerovatno je upravo to u pitanju.
Ne smiješ biti protiv nekoga na račun njegovog karaktera.
Ko je ikada normalan osporavao talenat Jamesa, osim što su ga prerano gurali u rang sa najvećim pa se sada kao malo to smirilo. Nema sumnje, budući hall of famer, veliki igrač, a **** karakter.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 09 okt 2014, 20:51

Ma James je **** od karaktera **** ono najvece,nek se ugleda malo na Noaha dusa od covjeka,svaka Mama pozeljela onakvog zeta.Noah je miran i povucen decko,pa samo pogledajte tekme,pa taj kao da ne igra,dusa od covjeka.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 09 okt 2014, 21:41

lumani je napisao/la:Ma James je **** od karaktera **** ono najvece,nek se ugleda malo na Noaha dusa od covjeka,svaka Mama pozeljela onakvog zeta.Noah je miran i povucen decko,pa samo pogledajte tekme,pa taj kao da ne igra,dusa od covjeka.
James proslavlja zakucavanja, glumi nešto, smeće obično :puke:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 09 okt 2014, 21:45

lumani je napisao/la:Ma James je **** od karaktera **** ono najvece,nek se ugleda malo na Noaha dusa od covjeka,svaka Mama pozeljela onakvog zeta.Noah je miran i povucen decko,pa samo pogledajte tekme,pa taj kao da ne igra,dusa od covjeka.
Noah nije jos pljuno u facu svojim saigracima, organizaciji, on makar kad glumi ima stav i drzi se toga. I ne najavljuje 8 titula, ne zove sebe KING. ;)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 09 okt 2014, 21:59

Pusti bolan te djecije price,igraci,organizacija.Danas dan se ne drzimo jedne zene,a treba da se vezemo za jedan Klub cjeli zivot.Imas ugovor ,kada ti istekne,slobodan si :) klubovi kao postuju igrace,pa ih bace tek tako u neki trade,svako gleda svoj interes.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 09 okt 2014, 22:36

lumani je napisao/la:Pusti bolan te djecije price,igraci,organizacija.Danas dan se ne drzimo jedne zene,a treba da se vezemo za jedan Klub cjeli zivot.Imas ugovor ,kada ti istekne,slobodan si :) klubovi kao postuju igrace,pa ih bace tek tako u neki trade,svako gleda svoj interes.
Nemoj pricat neke stvari ako nisu takve, uvijek ce postojati ponos i lojalnost, samo sto su danas takvi rijetki i ja to cijenim najvise. Bullsi su uvijek bili konkretni prema svojim igracima. Ja prvi sam takav covjek koji stoji na jednom stavu i odan sam necem i naravno da cu takve stvari podrzavat, nekom okrenut ledja a do neki dan si kule, vile obecavao. Zato nam je drzava u takvom stanju kakvom jest, jer previse se dicimo tim podmazanim likovima, neki kazu skromnost vrlina glupih ljudi, ja kazem to je vrlina dobrote covjekove. Noah je igrac koji ima cvrst stav, dise za ekipu, radi sve i sigurno ce zavrsiti u Bullsima karijeru. Cak i kucu kupuje u Chicagu, preselit ce se sa Floride.

Uzet cu primjer Wade, koji je po tom kodeksu ponasanja na parketu bahat i odvratan, voli se izrugivat, glumit ali nimalo to meni ne smeta kao sto radi James, jer ovaj makar kad kaze nesto bude tako i nema prljav obraz, za Heat je dao citavu karijeru i dalje daje.

Pogledaj zadnje intervjue Wade-a i Bosha sta kazu za proslu sezonu i inace Jamesa, vidi se da je puklo negdje, nema tog jaranstva, ne mogu ja sad ocjeniti kakav je Lebron kao covjek jer ga licno ne poznajem, ali dovoljno njegovih poteza kroz karijeru mi daje zakljucak da mu je karakter tanak i da se nikad ne bi mogao uzdat u tu osobu. Ja i dalje sumnjam da ce on sledece sezone produzit ugovor, zasto da mu vjerujem?

Opet kazem kao igrac, kosarkas kapa dole, ali neka druga strana njegove karijere me tjera da mu zelim sto vise zdravlja, ali sto vise poraza i neuspjeha.

Valjda sam jasan.
FK DELFIN NEUM

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 09 okt 2014, 22:57

BIHfan je napisao/la:
lumani je napisao/la:Pusti bolan te djecije price,igraci,organizacija.Danas dan se ne drzimo jedne zene,a treba da se vezemo za jedan Klub cjeli zivot.Imas ugovor ,kada ti istekne,slobodan si :) klubovi kao postuju igrace,pa ih bace tek tako u neki trade,svako gleda svoj interes.
Nemoj pricat neke stvari ako nisu takve, uvijek ce postojati ponos i lojalnost, samo sto su danas takvi rijetki i ja to cijenim najvise. Bullsi su uvijek bili konkretni prema svojim igracima. Ja prvi sam takav covjek koji stoji na jednom stavu i odan sam necem i naravno da cu takve stvari podrzavat, nekom okrenut ledja a do neki dan si kule, vile obecavao. Zato nam je drzava u takvom stanju kakvom jest, jer previse se dicimo tim podmazanim likovima, neki kazu skromnost vrlina glupih ljudi, ja kazem to je vrlina dobrote covjekove. Noah je igrac koji ima cvrst stav, dise za ekipu, radi sve i sigurno ce zavrsiti u Bullsima karijeru. Cak i kucu kupuje u Chicagu, preselit ce se sa Floride.

Uzet cu primjer Wade, koji je po tom kodeksu ponasanja na parketu bahat i odvratan, voli se izrugivat, glumit ali nimalo to meni ne smeta kao sto radi James, jer ovaj makar kad kaze nesto bude tako i nema prljav obraz, za Heat je dao citavu karijeru i dalje daje.

Pogledaj zadnje intervjue Wade-a i Bosha sta kazu za proslu sezonu i inace Jamesa, vidi se da je puklo negdje, nema tog jaranstva, ne mogu ja sad ocjeniti kakav je Lebron kao covjek jer ga licno ne poznajem, ali dovoljno njegovih poteza kroz karijeru mi daje zakljucak da mu je karakter tanak i da se nikad ne bi mogao uzdat u tu osobu. Ja i dalje sumnjam da ce on sledece sezone produzit ugovor, zasto da mu vjerujem?

Opet kazem kao igrac, kosarkas kapa dole, ali neka druga strana njegove karijere me tjera da mu zelim sto vise zdravlja, ali sto vise poraza i neuspjeha.

Valjda sam jasan.

To je tvoj stav,postujem ga..koga zanima sta Bosh prica,sto nije osto u Kanadi ;) Ti bi onda Denga trebao staviti prije Jamesa,kada vec imas takav stav..Uvjek ces imati igraca koji ce igrati za jedan tim i koji ne mogu zamisliti drugi tim a bice i igraca poput Jamesa,Howarda,Shaqa,Pierca,Garneta,koji traze izazove,jednostavno su takvog karaktera...

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 09 okt 2014, 23:35

Tesko ce neki igrac ostati ako mu ne mogu formirati dobar tim. Malo ko bi ostao da je bio u LeBronovoj situaciji. Normalno da ce Jordan ostati kad je imao sve. Kobe je bio blizu da napusti Lakerse, dok nije Gasol doveden. Ne vjerujem ni da ce Durant ostati u Oklahomi ukoliko ne uzme titulu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.