Safet Sušić - Pape

avenija
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la avenija » 09 okt 2014, 00:48

harishp je napisao/la:
avenija je napisao/la:sta covjek sebi moze dopustiti radi novca i talova , da se cijela nacija sprda sa njim :oops:
a kakav je ugled imidz i ime imao ...
Zato i ne pada na pamet ni jednom imalo boljem treneru da preuzme repku.Uvijek bi se nasli suskavci,talovi,kravate.
Sto bi rekao Osim,ne pada mi na pamet da izgubim sve ono sto sam godinama gradio kao fudbaler I trener,za par mjeseci sjedeci na klupi BIH.Jer takav smo narod,znas ti nas.
Ne bih se slozio , kada bude klupa BiH slodobna bice tu otimacine i ponuda od najboljih do najlosijih stucnjaka.
Susic je bio svjestan da ce mu se ovo desiti i uopste ga nije bilo briga sto ce ga svako pljuvati .
Da mu je amidjic CR7 nije ga smio povesti u brazil bez ijedne utakmice . Sam je momka doveo u nezgodnu situaciju i sto zna igrat lopte osporavaju mu zbog Susicevog sramonog vodjenja u brazil bez ijedne utakmice .
Onog Hadjica mu oprastam jer je cijela ga javnost trazila kao i Prcica da bude u reprezentaciji .
Ali u jednom se svi slazemo i drago mi je da to niko ne pobija da je Susic takticki neznalica , znaci covjek je ostao u onom vremenu kada je on igrao i tako vodi momcad , bez skautinga bez jasnih zadataka logistike motivacije ..
Sramno je da amateri tj mi svi sa foruma i javnost kada se objavi spisak igraca za tekmu i formacija svi uocimo nevjerovatne greske koje se na kraju pokazu kobne .
Izvodi po prvi put u historiji nogometa formacije 2-6-2 jos nevidjeno .
Za dva iduca meca racuna na dva stopera(jedan nije uopste u takmicarskoj formi) , sta ukoliko neko dobije crveni karton od njih dvojice sto je realno za ocekivati u ovakvoj utakmici ? Da mu nece pjanic dzeko ili neko treci igrati stopera ? O njegovoj mudrosti i sto mu se novinari smiju u facu a on ne konta necemo ni da pricamo . Hvala za Brazil i dovidjena zauvijek !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 09 okt 2014, 04:19

avenija je napisao/la:
harishp je napisao/la:
avenija je napisao/la:sta covjek sebi moze dopustiti radi novca i talova , da se cijela nacija sprda sa njim :oops:
a kakav je ugled imidz i ime imao ...
Zato i ne pada na pamet ni jednom imalo boljem treneru da preuzme repku.Uvijek bi se nasli suskavci,talovi,kravate.
Sto bi rekao Osim,ne pada mi na pamet da izgubim sve ono sto sam godinama gradio kao fudbaler I trener,za par mjeseci sjedeci na klupi BIH.Jer takav smo narod,znas ti nas.
Da mu je amidjic CR7 nije ga smio povesti u brazil bez ijedne utakmice . Sam je momka doveo u nezgodnu situaciju i sto zna igrat lopte osporavaju mu zbog Susicevog sramonog vodjenja u brazil bez ijedne utakmice .
O
Sto ti je reci brdoviti Balkan .

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 09 okt 2014, 08:35

Posto Welsani nisu neki tehnicari, vise fizikalci, ocekujem da Sajo gurne vise igraca u sredinu, da ih ubijemo pasovima, kao sto smo protiv Nigerije, nema potrebe da ubacuje neke igrace koji nisu od pasova i golova, a Bejlija cemo braniti vec provjerenom metodom praznog prostora :salut:
DD

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 okt 2014, 08:48

bordobijeli je napisao/la:danas hadziabdic legenda veleza podrzao safeta prije njeg ivica osim ,bajevic ,hadzibegic svi podrzali safeta i rekli postujte vise safeta , a safeta kritikovali i prozvali ga mimo sahinpasic ,emir hadzihafizbegovic i onaj novinar s tv sa i kome sad tu vjerovati :?:
Kome vjerovati? Upotrebiti sopstvenu tintaru je jos najbolje. ;) Ne moras biti visoko inteligentan ili obrazovan da za 5 minuta onog novog videa sa sourca skontas kakav je to covjek.

Prvi put mu jedan novinar postavlja opasna pitanja i on se izgubi mucanjem, izmicanjem, ociglednim laganjem.
Nije samo stos u tome sto je on glup, nego sto je uz to jos pokvaren lazov. ;)

Ljudi kao Susic su i u privatnom i poslovnom zivotu prava nocna mora, paraziti, a ima ih dovoljno. Docepaju se srecom neke pozicije (koju vecinom i nemogu drzati dugorocno), pa onda pocnu razglabati. Prave greske, ne nauce nikad nesto novo, imaju ogromni ego i nikad nisu krivi cak kada je ocigledno. Iz nase kompanije sam pri dolazku izbacio 2 takva eksemplara i odmah ostali radnici bolje disu, a i atmosfera je pozitivnija. Alergican sam na takve ljude.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 09 okt 2014, 08:52, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 okt 2014, 08:49

Otelo je napisao/la:[youtube][/youtube]

Hvale ga :rol: :rol:
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 09 okt 2014, 08:52

Sejo Sexon u Glasu Slavonije se sjetio Safeta:

Danas kada vidim Safeta na TV-u okruženog krupnim ribama iz FIFA-e i poslovnog svijeta, ne mogu da se ne prisjetim njegovog prvog velikog intervjua za TV Sarajevo. Poslije sulude utakmice s Rumunjskom u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, kada je u utakmici za infarkt Jugoslavija pobijedila sa 6:4, a dotad anonimni Safet Sušić postigao četiri gola, nacija je odmah poludjela i proglasila ga za genija ravnog Leonardu da Vinciju i Tesli. Eksperti su dokazivali njegove nadnaravne moći i performance, savršeno kretanje na terenu i geometrijsku preciznost njegovih udaraca. Tako da se čovjek zapita da li se zapravo uopće radi o ljudskom biću. Intervju je prikazan u udarnom terminu, negdje poslije Dnevnika i cijela nacija je uprla oči u svog novog heroja - Boga, istinsku veličinu, voljeno biće i legendu. A intervju je tekao ovako:
Novinar: Safete, kako protječe vaš radni dan?
Safet: Pa ja, ujutro kada ustanem..., mucajući i oklijevajući poče on, prije treninga popijem jednu kavu..., (pauza), a onda? - pripomogne novinar.
Safet: Onda odem na trening i tamo s mojim prijateljima Pajom (Pašić) i Čalom (Janjoš) igram ševe, "na male" i "rokam slobodnjake". (pauza)
Novinar: A poslije? - opet će novinar.
Safet: Poslije odem u hotel Europu i tamo doručkujem "srneća leđa" (vrsta kolača).
- Doručkujete kolač?, pita novinar.
- Ma joj, jarane, ja sam ti prvo mislio da ti je to neko pečenje od srne, a ono kad je stigao kolač, šta ću, ja pojeo.
- I svidjelo vam se?, pita novinar.
- Ja, ja... svidjelo mi se pravo i od tada stalno naručujem. Onda popodne opet idem na trening, nastavi Safet, i tamo s mojim jaranima, Pajom i Čalom, igram ševe, "na male" i malo izvodimo "slobodnjake".
- A onda opet odem u hotel Europu i tamo naručim jednu patku i kolač...
- Srneća leđa?, bezobrazno upita novinar.
- Ja, ja, srneća leđa, jašta, s osmijehom odgovori Safet ne primijetivši ironiju u novinarovom pitanju.
- A onda je večernji lagani trening, gdje ja i moji jarani, Pajo i Čale, igramo ševe, "na male" i pucamo slobodnjake. A poslije toga ja odem u hotel Europu i tamo popijem jednu kavu.

ZA KNJIGE NEMA VREMENA
- A slobodno vrijeme, Safete?, upita nervozno novinar koji je od "genija" ipak očekivao malo više.
- A navečer..., spremno nastavlja Safet koji se već potpuno oslobodio. Navečer kao i svi mladi ljudi volim izaći u kafić sa mojim jaranima Pajom i Čalom i tamo popijemo po jednu kolu.
- A djevojke, Safete?, uporan je novinar.
- Pa ja i moji jarani, Pajo i Čala, volimo kao i svi mladi ljudi pogledati lijepu djevojku i naručiti joj kolu.
Novinar je već očajan, a Safet se zadovoljno smješka očito zadovoljan svojim medijskim debijem.
Tada novinar baca posljednju kartu ne bi li intervju ipak dobio malo na težini i ekskluzivnosti.
- A reci nam, Safete, pročita li se kada neko lijepo štivo, neka lijepa knjiga?
Safet mirno slegne ramenima i reče:
- Pa vidite i sami, nema se vremena.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2014, 09:20

Davno postavljeno na ovoj temi, 'ogare kasniš, k'o i cijeli ti entitet :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 okt 2014, 09:24

Virtu4l je napisao/la:Davno postavljeno na ovoj temi, 'ogare kasniš, k'o i cijeli ti entitet :kafa:
Dobro jutro, @Virtu4l. :kafa:

BackSpace United

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2014, 09:35

Gdje si Nerminoviću, kralju Rosenborg Slota, Nyhavna, Amagertorv trga i dobrog dijela Christianshavna :tralala:
Voli te tvoje Sarajevo.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 okt 2014, 09:36

Virtu4l je napisao/la:Gdje si Nerminoviću. kralju Rosenborg Slota, Nyhavna, Amagertorv trga i dobrog dijela Christianshavna :tralala:
Oplakah! :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

BackSpace United

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2014, 09:43

Kad budeš tražio dvorsku ludu, javi se, imam par idealnih kandidata, dvor će biti prezadovoljan :kafa:
Voli te tvoje Sarajevo.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 okt 2014, 09:49

Virtu4l je napisao/la:Kad budeš tražio dvorsku ludu, javi se, imam par idealnih kandidata, dvor će biti prezadovoljan :kafa:
Brat. :tokralju: :tokralju:
Samo me zanima, odakle ti znas dobrog dijela Christianshavna. :hmmmmm: :lol:

BackSpace United

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 okt 2014, 09:52

Arnela mi pokazala :kafa:
Voli te tvoje Sarajevo.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 okt 2014, 09:53

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

@Cartmane! :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

BackSpace United

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 09 okt 2014, 10:46

@Virtual
Da tebe nije neko malo do Christiania-e vodio!?
FKS❤️1946

eldo
Kontakt:

Post Postao/la eldo » 09 okt 2014, 10:52

sastav za sutra..........

begovic,
mujdza, hadzic, sunjic, lulic,
besic,susic, medunjanin,
pjanic,
ibisevic, dzeko

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 09 okt 2014, 11:27

Jedna za Saju. :urnebes:

[youtube][/youtube]
1946

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 okt 2014, 12:35

djokica je napisao/la:@Virtual
Jest' neko! :rol:

BackSpace United

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 okt 2014, 13:19

djokica je napisao/la:@Virtual
Ma on zivi u Christianiji. Jedino jos nekad skokne do Amsterdama. :tralala:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

pj88
Kontakt:

Post Postao/la pj88 » 09 okt 2014, 13:22

eldo je napisao/la:sastav za sutra..........

begovic,
mujdza, hadzic, sunjic, lulic,
besic,susic, medunjanin,
pjanic,
ibisevic, dzeko
vjerovatno, samo sto ja ocekujem da ce sajo stavit avdiju na mjesto mujdze :hmmmmm:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.