Docekat ces to u Frankfutu u to se nadaj. Vratice se i ostali tako da cemo biti jos jaci za nekolicinu igraca.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Pa zbog toga da gospodi na tribinama ne bude dosadno.moustapha je napisao/la: Nije mi jasno zasto moraju cekati da prime gol da bi se onda probudili.
Kad vec ne kontas zasto je bayer izrod nemoj ni komentarisati...Wonderkid je napisao/la:Cuj Leverkusen izrod.amerosm je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobjedi. Kada malo bolje razmislim ipak najvise bi volio da vi osvojite titulu. Sretni 04 to nije zasluzio svojim igrama, a Aspirin ne mogu iz razloga zato sto su oni pored Wolfsburga i Hoffenheima izrod u Bundesligi. Nadam se da cemo sutra uspjeti doci do pobjede i vama pomoci da dodjete sto blize osvajanju titule i da mozete pjevati s igracima s Rathausbalkona Stern des Suedens.
On ti je moderator, ako nisi vidioWonderkid je napisao/la:Ko si to ti ovdje da mi to kazesZasto su izrod...
Ne znas koje Sahbaz!Wonderkid je napisao/la:Ko si to ti ovdje da mi to kazesZasto su izrod...
Jest toliko me je strah, ne znam kako cu veceras zaspati. Ja na ovom forumu nikad nisam pisao nikakve nebuloze i to ce ti svako potvrditi na ovom forumu, i za svakog mog posta stoje cinjenice. Idi prati Lyon i kako remiziraju protiv jedne ekipe koja se bori za opstanak, a mozda ces skontati sto su Leverkusen, Wolfsburg i Hoffenheim izrodi. Da ti malo pomognem, jedan je izrod jer ima jedan naziv u imenu koji je 100 % vlasnik kluba, drugi zbog toga sto jedan covijek ubacuje svoje pare u klub, koji nikad tu ne bih bio gdje jeste, a treci zbog sponzora na dresu (koji je takodjer 100 % vlasnik kluba - ima najvise te vrste automobila u BiH).Wonderkid je napisao/la:Pa zar sam nesto skrivio![]()
Samo pitam zbog cega je Leverkusen izrod. Vjerovatno ovog amerosma hastra sutrasnje tekme pa pise neke nebuloze.
-----------------------Butt------------------------omerbavarac je napisao/la:
Edit: Moze li neko napisati sastav koji je istrcao na teren?
Zbog cega bi neko bio izrod sto mu je 100%-tni vlasnik automobilski ili farmaceutski konglomerat, ja ne vidim cega bi se tu neko trebao stiditi. Posebno se to odnosi na Hoffenheim, gdje je covjek koji voli taj klub ulozio silne novce da bi ga gledao u eliti. I nije tacno da treba imati samo novac, a da ce ostalo doci samo od sebe, novac je samo preduslov, a da bi neki tim bio uspjesan mora biti dobro organizovan, gdje ce se osigurati stalni izvori finansiranja, gdje ce se novac trositi racionalno, itd. dakle, ja tebi dadnem 500 miliona i tim u osmom rangu njemackog nogometa i kazem dovedi ga za 10-12 godina u Bundesligu, ja ti tvrdim da ces skrsiti svu lovu i neces vidjeti ni cetvrte lige, a isto tvrdim i za sebe i ravno 100% onih koji fantasticno rasporedjuju tudji novac, a zbog toga sto dobro rasporedjuju svoj nemaju banke u dzepu.amerosm je napisao/la:-----------------------Butt------------------------omerbavarac je napisao/la:
Edit: Moze li neko napisati sastav koji je istrcao na teren?
Lahm-------Daniela-------Badstuder-----Alaba
---Kostolomac------Hrvatski velemajstor-----
Robben------------------------------------Mueller
---------------Klose-----------Olic-----------------
Umjesto Hrvastkog velemajtora u 71.minuti u igru je usao AT44.
@ Wonderkid
napisao si da iznosim nebuloze, a nisi uopste htio provjeriti sto sam napisao. I da Lyon jeste ispred HSV-a trenutno, isto kao sto je HSV prije bio ispred Lyona, no stvari se mjenjaju i sve je moguce u danasnjem fudbalu. Po trenutnim rezultatima Lyon spada u top 10 klubova (s Bayeronm, Barcom, Realom, Milanom itd), a HSV u top 20 klubova sto ce ti potvrditi sve relevantne liste koje se bave tim statistikama.
Ili ovaj sastavamerosm je napisao/la:
-----------------------Butt------------------------
Lahm-------Daniela-------Badstuder-----Alaba
---Kostolomac------Hrvatski velemajstor-----
Robben------------------------------------Mueller
---------------Klose-----------Olic-----------------
Umjesto Hrvastkog velemajtora u 71.minuti u igru je usao AT44.
Nemam ja problema sa tim, to je sastavni dio igre. Čestitke na pobjedi. Schalke ove sezone protiv Freiburga nije uspio doći do preokreta tako da smo mi kod kuće izgubili sa 0:1. S toga ovu pobjedu cijenim jer je jako teško igrati protiv njih kad se zatvore.geronimo je napisao/la: Zdena - vidis kako je kada nema igre, i kod nas dva gola iz prekida.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.