Ne. Nego kažem kada se spominje ova sezona BH klubova da je i ta tekma s Njemcima bila u ovoj sezoni i to je bila posjeta FK Sarajevo ove sezone.,, a Atromitos i Haugesund također tekme koje su igrane ove sezone nećemo spominjati. Pričekajte da dođu ekipe iz vrha na AFH pa onda komentrašite posjetu na AFH pošteno?. Ali svakako ćemo vidjeti podatke na kraju sezone po čemo to sve fino obračunati.Zodiac je napisao/la:Jesil´ to upravo uporedio utakmicu zadnje runde kvalifikacija EL protiv Bundesligasa, sa utakmicama protiv bosanskohercegovackih družina.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Druze budi malo realan.protiv haugesunda i atromitosa imala bi i sloboda deset milja.a borusia..da imamo taj kapacitet bilo bi i 30.pricamo o premjer ligi...da vam nije dosao kodro imali bi nekidan dvije milje max.mnogo toga utice na posjetu.a u pl imate prosjek 2000.za klub takve jacine i baze navijaca malo brate
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Jel samo nas zapadnu ovakvi likovi ili ih ima na svim temama 
Posjeta je fenomenalna kakva je igra bila u prvih 9 kola

tuzlanska Sloboda
- SiggySinatra
- Kontakt:
Ja konto ovo neka jaka ekipa 

-
- Kontakt:
Sabura sve ide polako na zimskoj pauzi ima da dusmani puknu kad AZMIR dovede pojacanja
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma brate ne samo to pogledaj samo nase ciljeve ove sezone, a pogledaj Veleza i Sandzaklija. Mi smo imali prosle sezone jasan cilj i svi smo vukli kao jedan. Da imamo iole slican onom proslogodisnjeg bila bi cista perverzija za nase uslove.zlajci je napisao/la:Jel samo nas zapadnu ovakvi likovi ili ih ima na svim temama
Pa Sarajevo jurisa na svim frontovima, imaju najjaci tim na papiru i uprkos cinjenici da im ljudi dzabe dozvole ulaz ne moze se skupiti vise od 6000 u gradu od 500.000.
Mi smo prosle sezone na trening utakmici protiv Banovica na pomocnom imali 1000 posjetilaca al to ti je kad jurisas na naveci plasman.
samo Sloboda
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ma ovaj novi sad je buranija mrtva...nije ovo mjerilo nicega....jedino dobro je to da se malo podigne samopouzdanje ekipe...kako god...samo da se niko nije povrijedio....i kad ce vise mehanovic i taj famozni trbusni zidSiggySinatra je napisao/la:Ja konto ovo neka jaka ekipa

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Samo se nadam da će Alfredo ostaviti Mehanovića da se oporavi u potpunosti, očigledno je obnovio povredu više puta, dok je igrao one dvije utakmice.
Nek priča ko šta hoće, posjeta nam je odlična s obzirom na sve okolnosti u kojima smo do sada bili. Ako Alfredo uspije šta posložit može se samo povećati do 5-6 hiljada protiv Sarajeva. Ako se poboljšaju rezultati naravno.
Nek priča ko šta hoće, posjeta nam je odlična s obzirom na sve okolnosti u kojima smo do sada bili. Ako Alfredo uspije šta posložit može se samo povećati do 5-6 hiljada protiv Sarajeva. Ako se poboljšaju rezultati naravno.
Dva koja neće ući u konkurenciju za neku od narednih sezona. Pored silnih obaveza, već sam uspio spremiti dosta materijala, tako da ću vjerovatno opet konkurisati kada budu planirali raditi nove. 

- tuzlak1987
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zanimljiv nadimak za Radovanovica.tuzlak1987 je napisao/la:Bitno je sve, Sve se pika...intercontinental je napisao/la:Žalosno je da u Prvoj Federalnoj kad je Ćiro tu bude protiv jednog Igmana 9000 ljudi na Tušnju,a sada u PL ,da jedva 3000 dođe.Jel nam toliko bitno ko sjedi na klupi Slobode?
Pogledaj i ekipe koje bolje stoje na tabeli od Slobode nemaju bolju posjetu ili imaju slabiju posjetu. Ljudi hoce da ima sta da vide, nasa ekipa prvih 8-9 kola nije imala izradjene akcije ako cemo posteno nakon Travnika smo nekom cudnom srecom dobili Celika i Zrinjskog.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bilo je 1997 godine I zijanili smo 0-2 ..nije Skoro makazicama dao nego onako na volej mu sjela a prvi gol smo primili indirekt sviro Zrnic idiot kao Mitrovic cuvao loptu dugo u svom posjedu .ebiga sa naseg peterca izveli su loptu I Smjecanin ga je zabio za 1:0...za nas Mirza Mesic dobio crveni karton bezveze..desilo se to na nasoj strani prema istoku gdje su Fukare bile..lik udara Mirzu po ledjima mislim Ihtijarevic I mirza a dobije karton jer je zamahno rukom...ma Zrnic je krivac svega toga..crveni I indirektan udarac napravilo ludu atmosveru na Tusnjumarseille_unique je napisao/la:Ja se sjecam Beslije dok je kos igrobu Bosni iz visokog, sa stojanja sam ga tad prvi put vidio, oravi ljajse bio nesto nam je dobacivo na istoku, papak pravi, i utakmice sa Sarajevom kad nam Skoro zabi makazicama za 1:2, tad su bili oni neredi iz cega se takoder sjecam ko da ga sad gledam, Cipu kako skace po sudijinom autu, unistio ga je, a zatim i kako je kamenovo autobus njihovih igraca, sta sam ja tad bio nekih 10 godina, kna tu svasta, al te noci orotiv Sarajeva bilo je svasta, sam da mi he znati koje godine to bi...
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 09 okt 2014, 08:23, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- marseille_unique
- Kontakt:
A salty sta je sa cipom zasto ne vodi navijanje viseSaltCityAttack je napisao/la:Bilo je 1997 godine I zijanili smo 0-2 ..nije Skoro makazicama dao nego onako na volej mu sjela a prvi gol smo primili ondirekt sviro Zrnic idiot kao Mitrovic cuvao loptu dugo u svom posjedu .ebiga sa naseg peterca izveli su loptu I Smjecanin ga je zabio za 1:0...za nas Mirza Mesic dobio crveni karton bezveze..desilo se to na nasoj strani prema istoku gdje su Fukare bile..lik udara Mirzu po ledjima mislim Ihtijarevic I mirza a dobije karton jer je zamahno rukom...ma Zrnic je krivac svega toga..crveni I indirektan udarac napravilo ludu atmosveru na Tusnjumarseille_unique je napisao/la:Ja se sjecam Beslije dok je kos igrobu Bosni iz visokog, sa stojanja sam ga tad prvi put vidio, oravi ljajse bio nesto nam je dobacivo na istoku, papak pravi, i utakmice sa Sarajevom kad nam Skoro zabi makazicama za 1:2, tad su bili oni neredi iz cega se takoder sjecam ko da ga sad gledam, Cipu kako skace po sudijinom autu, unistio ga je, a zatim i kako je kamenovo autobus njihovih igraca, sta sam ja tad bio nekih 10 godina, kna tu svasta, al te noci orotiv Sarajeva bilo je svasta, sam da mi he znati koje godine to bi...
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- SiggySinatra
- Kontakt:
Konflikti ..marseille_unique je napisao/la:A salty sta je sa cipom zasto ne vodi navijanje viseSaltCityAttack je napisao/la:Bilo je 1997 godine I zijanili smo 0-2 ..nije Skoro makazicama dao nego onako na volej mu sjela a prvi gol smo primili ondirekt sviro Zrnic idiot kao Mitrovic cuvao loptu dugo u svom posjedu .ebiga sa naseg peterca izveli su loptu I Smjecanin ga je zabio za 1:0...za nas Mirza Mesic dobio crveni karton bezveze..desilo se to na nasoj strani prema istoku gdje su Fukare bile..lik udara Mirzu po ledjima mislim Ihtijarevic I mirza a dobije karton jer je zamahno rukom...ma Zrnic je krivac svega toga..crveni I indirektan udarac napravilo ludu atmosveru na Tusnjumarseille_unique je napisao/la:Ja se sjecam Beslije dok je kos igrobu Bosni iz visokog, sa stojanja sam ga tad prvi put vidio, oravi ljajse bio nesto nam je dobacivo na istoku, papak pravi, i utakmice sa Sarajevom kad nam Skoro zabi makazicama za 1:2, tad su bili oni neredi iz cega se takoder sjecam ko da ga sad gledam, Cipu kako skace po sudijinom autu, unistio ga je, a zatim i kako je kamenovo autobus njihovih igraca, sta sam ja tad bio nekih 10 godina, kna tu svasta, al te noci orotiv Sarajeva bilo je svasta, sam da mi he znati koje godine to bi...
- marseille_unique
- Kontakt:
Koje to seronje imaju njemu sta da prigovore, cojk je legenda, pravi autenticni zivot jednog navijaca je zivio uvijek, sad nam neke bale kroje tribinu, haman da je takoSiggySinatra je napisao/la:Konflikti ..marseille_unique je napisao/la:A salty sta je sa cipom zasto ne vodi navijanje viseSaltCityAttack je napisao/la: Bilo je 1997 godine I zijanili smo 0-2 ..nije Skoro makazicama dao nego onako na volej mu sjela a prvi gol smo primili ondirekt sviro Zrnic idiot kao Mitrovic cuvao loptu dugo u svom posjedu .ebiga sa naseg peterca izveli su loptu I Smjecanin ga je zabio za 1:0...za nas Mirza Mesic dobio crveni karton bezveze..desilo se to na nasoj strani prema istoku gdje su Fukare bile..lik udara Mirzu po ledjima mislim Ihtijarevic I mirza a dobije karton jer je zamahno rukom...ma Zrnic je krivac svega toga..crveni I indirektan udarac napravilo ludu atmosveru na Tusnju
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa nemozes ocekivat da tribinu vode odrasli ljudi..naravno da ce mladji ko je spreman sve ucinit za grupu , ko ce riskirat sve..nece niko familijaran slabo ko brate..Cipa je bio ok, ali I on se promjenio ..imas tu stvari puno neki ti ljudi to mogu bolje reci..ali nije ovo ni mjesto gdje se o tome prica...na mladjim ostaje tribina..isto kao sto si ti I ja otisli dalje u USA za boljim zivotom da imas za sebe I porodicu tako I oni stari dole razmisljaju, dok mladji vode tribinu ...nemoj podcje jivat ove mladje dobro su momci..Bajra je odlicno vodio tribinu steta sto je otisao eto I on je primjer ode covjek vani ****
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Vjerovatno da si dobacio do Sicke petlje.RezervniGolman je napisao/la:Pa bola ja pravo popularan na vasoj temi. Dovodite me u neke nedoumice. Bio sam u Tuzli par puta prije i poslje rata ali sam koristio zaštitu![]()
![]()
![]()
![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Ma dobacim ja dobro,nekad i prebacim pa me zato nedoumice peruProbisvjet je napisao/la:Vjerovatno da si dobacio do Sicke petlje.RezervniGolman je napisao/la:Pa bola ja pravo popularan na vasoj temi. Dovodite me u neke nedoumice. Bio sam u Tuzli par puta prije i poslje rata ali sam koristio zaštitu![]()
![]()
![]()
![]()

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
sto se tribine tice najbolje bi bilo da pisete na PP , jer momci fakat ne vole da se bilo sta o fukarama pise na ovom forumu .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.