FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Žalosno je da u Prvoj Federalnoj kad je Ćiro tu bude protiv jednog Igmana 9000 ljudi na Tušnju,a sada u PL ,da jedva 3000 dođe.Jel nam toliko bitno ko sjedi na klupi Slobode?
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Jarane, na ovoj temi se više ne može voditi normalna diskusija. 4 kola prije onog u kojem igraju sa nama dolaze da provociraju pitari, manijaci, ultrasi. Ubace se i ranije ponekad. Na polusezoni ima da nam sjebu temu načisto kad vide šta se sprema.Tuzlak04 je napisao/la:pitic je napisao/la:Glupane, jel te k'o šta pit'o !!!GracanicaAA je napisao/la:
Ali izgleda nad maloljetnicima (pioniri, kadeti).

J*** ja sve svoje ako na polusezoni svi gore pomenuti ne budu posjećivali našu temu više od tema svojih klubova, samo da provociraju kada ih Azmir Husić ponovo kolektivno pošalje na aparate.

- tuzlak1987
- Kontakt:
Bitno je sve, Sve se pika...intercontinental je napisao/la:Žalosno je da u Prvoj Federalnoj kad je Ćiro tu bude protiv jednog Igmana 9000 ljudi na Tušnju,a sada u PL ,da jedva 3000 dođe.Jel nam toliko bitno ko sjedi na klupi Slobode?
Pogledaj i ekipe koje bolje stoje na tabeli od Slobode nemaju bolju posjetu ili imaju slabiju posjetu. Ljudi hoce da ima sta da vide, nasa ekipa prvih 8-9 kola nije imala izradjene akcije ako cemo posteno nakon Travnika smo nekom cudnom srecom dobili Celika i Zrinjskog.
@tuzlak1987
Ništa ja nisam upisao upisujem tek poslije tekme
Nego samo kažem po šta se dolazi u Tuzlu. Ali hajde da prvo apsolvirate 11,12,13,14 kolo da vidite da li će Portugalac dobiti prolaznu ocijenu pa čemo onda svi zajedno o 15 kolu. A do tada se malo strpite i skupljate bodove ima još dosta vremena do dolaska velikana s Haseta.
Ništa ja nisam upisao upisujem tek poslije tekme

SRETAN BROJ - 1725
Tokmak, Sarajevo je veliki klub (i mi cijenimo velikane naseg fudbala) i svakom pametnom covjeku je drago gledati velike utakmice velikih rivala, radje nego Vitez, Gosk, Drina ili neki tamo klub da dolazi na Tusanj. Na stranu rivalitet navijanja i netrpeljivost izrazena u posljednje vrijeme. I meni j, iskreno, Sarajevo nekako draze od Selje.pitic je napisao/la:Ne bih se baš složio da su samo pare u pitanju ima tu još nešto neka veća sila, ali pošto ima više sila ne znam kojatuzlak1987 je napisao/la:Pa normalno, nema te tu sta cuditi. Bolje je kad dolazi Sarajevo nego neko drugi..pitic je napisao/la:Ni 11 kolo nije odigrano, a već se FK Sarajevo spominje i željno isčekuje u Tuzli![]()
Pogotovo nama jer su nam bitne pare od ulaznica i tuzlanske pivare.Uglavnom i HZ dolazi, a i FKS po 3 boda u Tuzlu pa se vi skontajte do tada šta i kako jer valja čupati bodove za opstanak i 11,12,13,14 kolo Slobodi. Ipak je Husić najavio borbu za opstanak kao što se rekli.
Eto vam rezervnog![]()
![]()
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nisam nigdje ni sporio da je Sarajevo za granice BIH velikan...pitic je napisao/la:@tuzlak1987
Ništa ja nisam upisao upisujem tek poslije tekmeNego samo kažem po šta se dolazi u Tuzlu. Ali hajde da prvo apsolvirate 11,12,13,14 kolo da vidite da li će Portugalac dobiti prolaznu ocijenu pa čemo onda svi zajedno o 15 kolu. A do tada se malo strpite i skupljate bodove ima još dosta vremena do dolaska velikana s Haseta.
Jedino sto se spori je velicina Slobode od strane navijaca Zelje i Sarajeva, sami znate da je Sloboda uvijek bila i biti ce ispred nekih provincijskih ekipa imala lose rezultate ili dobre i uvijek je privlacno gostovanje za vas...
To ce da se i pokaze na djelu narednih godina kada Sloboda stane na noge jer vise nema parazita..
-
- Moderator
- Kontakt:
Pa takvi navijači i ne trebaju nikome.tuzlak1987 je napisao/la:Bitno je sve, Sve se pika...intercontinental je napisao/la:Žalosno je da u Prvoj Federalnoj kad je Ćiro tu bude protiv jednog Igmana 9000 ljudi na Tušnju,a sada u PL ,da jedva 3000 dođe.Jel nam toliko bitno ko sjedi na klupi Slobode?
Pogledaj i ekipe koje bolje stoje na tabeli od Slobode nemaju bolju posjetu ili imaju slabiju posjetu. Ljudi hoce da ima sta da vide, nasa ekipa prvih 8-9 kola nije imala izradjene akcije ako cemo posteno nakon Travnika smo nekom cudnom srecom dobili Celika i Zrinjskog.
Protiv Igmana znali biće atmosfera dobra stadion na nogama, bakljada, proslava, tamo vamo.
Kad ja mogu doći iz Sr svaku utakmicu, a njima preko puta, dovoljno govori koliko vole Slobodu kad nije sve idealno baš. Nek ostanu u kući onda takvi
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
@batva
ja mislim da si ubo srž, bravo. Samo se nadam finom i korektnom doćeku (ne očekujemo cvijeće, ali barem pljesak s tribina za velikana s Haseta) ipak smo mi stari rivali iz Juge.

SRETAN BROJ - 1725
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne znam ja sta je kome u glavi.. Znam samo da ako dodju da ce dati po 5 maraka, takvi plate kartu uvijek 
Ovu sezonu sumnjam da ce biti nesto vise ljudi do kraja nego sto je do ovog trenutka bilo, mozda nesto vise malo ali narednu treba bolje uci u sezonu, uvezati 4-5 dobrih utakmica i biti ce sigurno..

Ovu sezonu sumnjam da ce biti nesto vise ljudi do kraja nego sto je do ovog trenutka bilo, mozda nesto vise malo ali narednu treba bolje uci u sezonu, uvezati 4-5 dobrih utakmica i biti ce sigurno..
Obzirom da je cilj opstanak i sve uz to sto ide ,posjeta od cca 3000 je ODLICNA.
Pa imamo 3 posjetu u ligi odmah iza Borca i Zeljeznicara ,vise nego recimo Sarajevo koje se nalazi u nikad boljoj situaciji zadnjih 25g a uz to imaju STRASAN marketing pa vi malo promislite.
Pogledajte kako igra Zrinjski i prosjek im je 2000 il evropski Velez sa oko 600 ljudi pa utakmici.
Da ostanemo do kraja izmedju 2-3000 bi bilo beton kad se sve uzme u obzir,krcat Tusanj ocekujte dogodine ili cim uvezu 3,4 pobjede (ako
)eto ti odmah 6000 ljudi ,samo lakapo .
Pa imamo 3 posjetu u ligi odmah iza Borca i Zeljeznicara ,vise nego recimo Sarajevo koje se nalazi u nikad boljoj situaciji zadnjih 25g a uz to imaju STRASAN marketing pa vi malo promislite.
Pogledajte kako igra Zrinjski i prosjek im je 2000 il evropski Velez sa oko 600 ljudi pa utakmici.
Da ostanemo do kraja izmedju 2-3000 bi bilo beton kad se sve uzme u obzir,krcat Tusanj ocekujte dogodine ili cim uvezu 3,4 pobjede (ako

S obzirom na vas trend mijenjanja trenera Kodro nece doziviti susret sa nama.pitic je napisao/la:Ali hajde da prvo apsolvirate 11,12,13,14 kolo da vidite da li će Portugalac dobiti prolaznu ocijenu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda
-
- Interni moderator
- Kontakt:
vidim da mnogi ovdje placu zbog posjete pa da malo o tome prodiskutujemo posto je pauza....znaci
CELIK 5000
SIROKI 3000
ZRINJSKI 3000
SELJO 3500
4 tekme i hajmo rec 14 000 ljudi...ja stvarno ne znam sta vi hocete i koju ligu vi pratite...jel znate sa kakvim odronom od ekipe mi igramo i da se tu bukvalno nema sta za vidjet a da se fudbal zove...dalje....ambicije kluba su za ovu sezonu 0...znaci,slovima NULA...sastavite ovo dvoje iznad i vidjet cete da je ova posjeta PERVERZIJA cista...de neko ne izbaci posjetu sirokog,selje,sarajeva i zrinje....oni igraju dobar fudbal i klubovi su sa visokim ambicijama...ja vam garantujem da nemaju vecu posjetu od Slobode ili je to u 5 deka sa nama....ostale je smijesno i spominjat...evo i protiv zvijezde nece bit ispod 2 500 ljudi...da se kladimo ko god hoce....ambicije kluba i igra UVELIKO igraju ulogu u broju gledalaca na cijelom dunjaluku..to je prosto ko pasulj,ba...tako i u nasoj miki maus ligi koja je uz sve to odoron odrona....kad se budemo borili za NESTO bit ce ponovo 6,7,8,9 milja na Tusnju....ne mogu da vjerujem da imate osjecaj da nas covjek ima toliko izgradzenu svijest da ce doc 7 milja ljudi da pogleda odron od utakmice protiv mrtvog viteza....TOGA NA BALKANU NEMA....uzmite primjer Rijeke koja je imala 1000 ljudi na tekmi protiv recimo lokomotive i sad kad su stali na noge i igraju EL gle cuda pa i protiv te iste lokomotive u ovoj sezoni imaju 4,5 milja...na kraju eto dodzosmo do toga da otkrivamo toplu vodu a sve je tako jednostavno...vidjet cete posjetu iduce sezone aBd
....ja sam s obzirom na desavanja PREZADOVOLJAN posjetom...samo kad bi uspjeli odrzat taj broj od recimo 3 000 ljudi...TO JE TOP TOPOVA 
CELIK 5000
SIROKI 3000
ZRINJSKI 3000
SELJO 3500
4 tekme i hajmo rec 14 000 ljudi...ja stvarno ne znam sta vi hocete i koju ligu vi pratite...jel znate sa kakvim odronom od ekipe mi igramo i da se tu bukvalno nema sta za vidjet a da se fudbal zove...dalje....ambicije kluba su za ovu sezonu 0...znaci,slovima NULA...sastavite ovo dvoje iznad i vidjet cete da je ova posjeta PERVERZIJA cista...de neko ne izbaci posjetu sirokog,selje,sarajeva i zrinje....oni igraju dobar fudbal i klubovi su sa visokim ambicijama...ja vam garantujem da nemaju vecu posjetu od Slobode ili je to u 5 deka sa nama....ostale je smijesno i spominjat...evo i protiv zvijezde nece bit ispod 2 500 ljudi...da se kladimo ko god hoce....ambicije kluba i igra UVELIKO igraju ulogu u broju gledalaca na cijelom dunjaluku..to je prosto ko pasulj,ba...tako i u nasoj miki maus ligi koja je uz sve to odoron odrona....kad se budemo borili za NESTO bit ce ponovo 6,7,8,9 milja na Tusnju....ne mogu da vjerujem da imate osjecaj da nas covjek ima toliko izgradzenu svijest da ce doc 7 milja ljudi da pogleda odron od utakmice protiv mrtvog viteza....TOGA NA BALKANU NEMA....uzmite primjer Rijeke koja je imala 1000 ljudi na tekmi protiv recimo lokomotive i sad kad su stali na noge i igraju EL gle cuda pa i protiv te iste lokomotive u ovoj sezoni imaju 4,5 milja...na kraju eto dodzosmo do toga da otkrivamo toplu vodu a sve je tako jednostavno...vidjet cete posjetu iduce sezone aBd

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- RezervniGolman
- Kontakt:
Brato haj malo cemo realno. Vama su u goste dosli Zeljo Siroki Celik i zrynski a nama Obarska Radnik Travnik Drina i Olimpic. Zar mozes ocekivat neke posjete protiv takvih ekipa. Da su nama dosle te cetri bilo bi isto tri milje u prosjekuZodiac je napisao/la:Obzirom da je cilj opstanak i sve uz to sto ide ,posjeta od cca 3000 je ODLICNA.
Da ostanemo do kraja izmedju 2-3000 bi bilo beton kad se sve uzme u obzir,krcat Tusanj ocekujte dogodine ili cim uvezu 3,4 pobjede (ako)eto ti odmah 6000 ljudi ,samo lakapo .

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
Bez zayebancije, ocekivao sam vise od vas sto se tice posjete,prosle sezone ste imali fine rezultate i ove se eto cekao taj neki iskorak i Evropa ,mislio sam da to nece ici ispod milje pa i protiv Radnika i Mladosti ali eto nama isti dolaze u II polusezoni pa vidjecemo ,zato sam i napisao gore da ocekujem pad sa ove 3 milje na milju i po ili dvije.
- pravnik1981
- Kontakt:
Al ako cemo realno mi smo gostovali u Sarajevu Sirokom Zenici i BB...ne mozes poredit nasu brojku i fukare na gostovanjuRezervniGolman je napisao/la:Brato haj malo cemo realno. Vama su u goste dosli Zeljo Siroki Celik i zrynski a nama Obarska Radnik Travnik Drina i Olimpic. Zar mozes ocekivat neke posjete protiv takvih ekipa. Da su nama dosle te cetri bilo bi isto tri milje u prosjekuZodiac je napisao/la:Obzirom da je cilj opstanak i sve uz to sto ide ,posjeta od cca 3000 je ODLICNA.
Da ostanemo do kraja izmedju 2-3000 bi bilo beton kad se sve uzme u obzir,krcat Tusanj ocekujte dogodine ili cim uvezu 3,4 pobjede (ako)eto ti odmah 6000 ljudi ,samo lakapo .

Posjeta je predobra za sve što se trenutno dešava,jel stvarno neko može očekivat krcat Tušanj protiv bilo koga kad imamo ovakav tim,trenera kojeg svi mrze,vežemo poraze,ambicija opstanak itd.
I nemojte prepirke,bar da do 7 dana prije utakmica sa Veležom/Sarajevom ne budu prepirke na toj relaciji,rano je počet sad s tim.
Dobro nam je došla ova pauza,ako ništa bar da se poboljša fizička sprema igrača,prerano je da crknu već u pedesetoj svaku utakmicu.
I nemojte prepirke,bar da do 7 dana prije utakmica sa Veležom/Sarajevom ne budu prepirke na toj relaciji,rano je počet sad s tim.
Dobro nam je došla ova pauza,ako ništa bar da se poboljša fizička sprema igrača,prerano je da crknu već u pedesetoj svaku utakmicu.
Nad tobom sunce najljepše sja
Zaboravio si zadnje kolo na Hasetu 6000 protiv Slavije. Vas toliko nije bilo protiv Željezničara u toliko najavljivanom derbiju. Također si zaboravio da FKS još nije ugostilo na Hasetu ekipu iz vrha izuzev VeležaZodiac je napisao/la:Obzirom da je cilj opstanak i sve uz to sto ide ,posjeta od cca 3000 je ODLICNA.

SRETAN BROJ - 1725
pitic je napisao/la:@tuzlak1987
Ništa ja nisam upisao upisujem tek poslije tekmeNego samo kažem po šta se dolazi u Tuzlu. Ali hajde da prvo apsolvirate 11,12,13,14 kolo da vidite da li će Portugalac dobiti prolaznu ocijenu pa čemo onda svi zajedno o 15 kolu. A do tada se malo strpite i skupljate bodove ima još dosta vremena do dolaska velikana s Haseta.
Kažeš da nisi, a po priči prije itekako jesi, ti već vidiš 3 boda iz Tuzle, a ne valja tako druže, koliko ste se puta samo ove sezone opekli tako. Nemojte se vi sikirati za Slobodu, gledajte svoje probleme, mislim da je tako najbolje. Pozz

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Jesil´ to upravo uporedio utakmicu zadnje runde kvalifikacija EL protiv Bundesligasa, sa utakmicama protiv bosanskohercegovackih družina
.

-
- Interni moderator
- Kontakt:
dali je u nedelju bio besplatan ulaz na kosevu..koliko je bilo gledalaca protiv travnika a imate dream team,napadate i titulu i kup....kolika je baza navijaca i gledalaca sarajeva a kolika Slobode...po meni vasa je posjeta smijesna...borusiju ne racunam jer se tu digla i kuka i motika da to pogleda i to uglavnom borusiju jer dolazi iz lige petice....za tu tekmu bi bio grijeh ne dovest 30 000 ljudi...to bi moglo bar 5 bh klubovapitic je napisao/la:Zaboravio si zadnje kolo na Hasetu 6000 protiv Slavije. Vas toliko nije bilo protiv Željezničara u toliko najavljivanom derbiju. Također si zaboravio da FKS još nije ugostilo na Hasetu ekipu iz vrha izuzev VeležaZodiac je napisao/la:Obzirom da je cilj opstanak i sve uz to sto ide ,posjeta od cca 3000 je ODLICNA.
Zaboravio si u ovoj sezoni Mgladbah 30 000 realnosti nije na odmet. Naša jedna tekma vaših 10 do 12 tekmi minimalno posjeta. Velež se treba shvatiti i svi trebaju shvatiti kroz šta je Velež prošao to treba imati na umu to i dan danas ima utjecaj na Veležovu posjetu, ali to je većina zaboravila što je žalosno. Ali o posjeti ćemo na kraju sezone kada budemo imali cijelokupnu statistiku.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.