Safet Sušić - Pape

bordobijeli
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bordobijeli » 08 okt 2014, 14:07

DonCorleone je napisao/la:
sarajlija je napisao/la:Sve su nam sanse ove godine da ne odemo na euro mozda grijesim.
Ma kakvi, nase kvalifikacije pocinju nakon Belgije a do tada smo kao mnoge ekipe kod kojih je doslo do zasicenja u teskom rasulu. Nama podhitno treba nova pozitivna energija, jer se trenutno nalazimo u dubokom sivilu. Ja sam najavljivao nakon SP-a ovakav scenario, jer je vidno doslo do zasicenja na svim frontovima. Rezultat svega toga gledamo danas, ali i najkasnije do utakmice sa Belgijom.

Ne znam, jesam li napisao vec :rol: :

Safet Susic - EX- 75 :opaopa: .
ovdje se apsolutno slazem da je nakon SP trebalo doci do promjene :!: al ako vec safet mora da ide da bi se atmosfera vratila oko reprezentacije daj onda da bar uzmemo 3 boda iz ove dvije utakmice da ne izgubimo bas sve sanse .posto tesko da ce iko ozbiljan preuzeti reprezentaciju ako budemo imali 0 bodova iz tri tekme

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 okt 2014, 14:09

Ma majstor ce opet da izvede vanzemaljsku formaciju, i kada nas klepe po usima reci ce da nije imao dovoljno široku klupu kako to obično biva.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
naprijed rejal

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 okt 2014, 14:24

[youtube][/youtube]

Ovako ce jedan od zadnjih sljedbenika Safeta da prica za 5 dana :mrgreen:

Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la Krivaja » 08 okt 2014, 14:38

Definitivni kraj Papeta na selektorskoj klupi. Koga god stavi u odbranu nema šanse da sačuva Bejla. Neka se pripremi novi selektor koji bi već protiv Belgije mogao voditi repku. Najviše bih volio da to bude Meša ili Princ sa Neretve kad već Vaha nije u konkurenciji!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 okt 2014, 14:40

Sveti je napisao/la:Ma majstor ce opet da izvede vanzemaljsku formaciju, i kada nas klepe po usima reci ce da nije imao dovoljno široku klupu kako to obično biva.
Ovaj put ga i najbolja formacija jedva spasava i nas sa njim. Jer mu fali minimalno jedan stoper odnosno defanzivno jak lijevi bek. Sve iskusne selekcije ce to iskoristiti kao sto je Nigerija uradila. A tek Bale koji je jedan od trojice najboljih igraca na svijetu na svojoj poziciji. Sve sam Safete :salut: Pape djeli pljuske, djeli djeli samo sebi izgleda.

KenoRob
Kontakt:

Post Postao/la KenoRob » 08 okt 2014, 15:06

doveo si svetinju na sami rub okrenuti ledjima

idi vise sta cekas teleca glavurdo

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 okt 2014, 15:57

Trgni se Safete **** im mater svima redom. Sad ili nikad nemoj samo stajat uz aut liniju. Napravi pakleni plan i motivisi igrace da igraju za svoju narod i svoju zemlju. Reci im **** cemo im majku zabit cemo im sedam komada :x :x

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 08 okt 2014, 16:06

Nemamo igrace, nema koga pozvat u odbranu, Zukanovic ima hrvatski pasos.

PRAVDA ZA PAPKETA!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 okt 2014, 16:06

baglama je napisao/la:Nemamo igrace, nema koga pozvat u odbranu, Zukanovic ima hrvatski pasos.

PRAVDA ZA PAPKETA!
Mislim da i njima treba viza za Englesku. Jesu u EU, ali nisu jos 100% u Schengenu.

Ali nije to nikakav izgovor, Zukan je trebao od pocetka dobit poziv. Pape je moron teski. Pozvao povrijedjenog Bicakcica i Vranjesa bez kluba, a nije Zukana. Pa mislim ne vrijedi vise nista ni pisat, covjek je prevazisao sam sebe.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 08 okt 2014, 16:11

Ajax je napisao/la:Trgni se Safete **** im mater svima redom. Sad ili nikad nemoj samo stajat uz aut liniju. Napravi pakleni plan i motivisi igrace da igraju za svoju narod i svoju zemlju. Reci im **** cemo im majku zabit cemo im sedam komada :x :x
salis se
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 08 okt 2014, 16:12

@cartman

Isto je radio i na Svjetskom. Igrali mu roviti Bicakcic, Lulic i Spahic. A Zuku ostavio kuci.
Mazga koja nikad ne uci na svojim greskama.

komax
Kontakt:

Post Postao/la komax » 08 okt 2014, 16:15

Rekao sam ja, vec smo vidjeli kako izgleda igra bez bekova, sad cemo vidjeti kako izgleda igra bez stopera :clap: :tokralju: :salut:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 okt 2014, 16:15

adal je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Trgni se Safete **** im mater svima redom. Sad ili nikad nemoj samo stajat uz aut liniju. Napravi pakleni plan i motivisi igrace da igraju za svoju narod i svoju zemlju. Reci im **** cemo im majku zabit cemo im sedam komada :x :x
salis se
Ko **** Safeta samo da pobjedimo. Svako se moze trgnuti bar ja tako mislim. :bih:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 okt 2014, 16:17

komax je napisao/la:Rekao sam ja, vec smo vidjeli kako izgleda igra bez bekova, sad cemo vidjeti kako izgleda igra bez stopera :clap: :tokralju: :salut:
Susic je pravi vizioner, on je kao Rinus Michels ili Pep Guardiola, revolucionirat ce fudbal. Na kraju cemo igrat sa 11 playmakera. :bow:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 okt 2014, 16:26

:bow:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 okt 2014, 16:28

Udar Na Ibru: Sušić je najbolja desetka PSŽ-a?
Bivši predsednik kluba sa Parka prinčeva Alan Kajzak rekao novinarima da je najbolji igrač "svetaca" koji je nosio desetku na leđima bio sadašnji selektor BIH. Bivši predsednik Pari Sen Žermena Alan Kajzak rekao je da je najbolji igrač ovog kluba koji je nosio desetku na leđima Safet Sušić, a ne trenutna zvezda Zlatan Ibrahimović. Iako je Kajzak na čelu kluba bio od 2006. do 2008, on, smatra Ibra, ne može da se poredi sa Sušićem. Na pitanje koja je najbolja desetka u istoriji kluba, Kajzak je prosto odgovorio. To je Safet Sušić – bio je odgovor bivšeg predsednika, koji je trenutno potpredsednik fondacije ovog kluba. :kafa:

E Pape Pape sta uradi
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 08 okt 2014, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 08 okt 2014, 16:31

James Collins, Paul Dummet i Lee Evans će propustiti utakmicu između Velsa i Bosne i Hercegovine koja je na rasporedu u petak. :D ipak ima nade za Papeta i ovi su desetkovani povredama

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 okt 2014, 16:32

Podnesi ostavku Pape, jos nije kasno!!!!!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 08 okt 2014, 16:34

Goalgetter je napisao/la:Podnesi ostavku Pape, jos nije kasno!!!!!!
:nene: Nas selektor nije picka da pobjegne :tokralju: :bow:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 okt 2014, 16:35

zgembo89 je napisao/la:James Collins, Paul Dummet i Lee Evans će propustiti utakmicu između Velsa i Bosne i Hercegovine koja je na rasporedu u petak. :D ipak ima nade za Papeta i ovi su desetkovani povredama
Collins i Dummet su za prvih 11 ja mislim, obojica iz odbrane. Collins je jak i grub, tipicni igrac koji Dzeki pravi probleme, tipa Skrtela iako nije taj kvalitet naravno. Dobre vijesti za nas. Evansa iskreno ne poznajem.

@Goalgetter: Tako je, BORCE MOZE PREUZET, SPREMAN JE!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.