Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Super. Ostali smo na jednom i po stoperu. Bravo zavidovićki doratu!!!
sta ce sad teleca glava smisliti ,15 veznih 2 stopera u ekipi ,hadzic je to rijesenje za nase muke ,ni sam nije svjestan svog talenta kao stopera , maldini modernog doba
zukanovic mora igrat jos vise u chievu da zasluzi poziv sto jest jest
,jahic je nekvalitetan isto
ne gine nam 5ica od belgije (dvica sigurica godine na kladionici ) a protiv velsa mozda izvucemo bod sto ce biti veliki uspjeh jer bolje osvojiti bod nego 3 il 4 ,tako ce biti poslije ove dvije utakmice
zukanovic mora igrat jos vise u chievu da zasluzi poziv sto jest jest

ne gine nam 5ica od belgije (dvica sigurica godine na kladionici ) a protiv velsa mozda izvucemo bod sto ce biti veliki uspjeh jer bolje osvojiti bod nego 3 il 4 ,tako ce biti poslije ove dvije utakmice

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Jeftini prodavaci magle i skupljaci jeftinih poena, on novinarski mag uspio zbuniti Papeta pitanjem o Germaniji...kako vas je priuceni novinarski mag sa tamo nekog portala sve jeftino kupio i sebi obezbjedio dugorocnu slavu...novinarski posao zahtjeva da ako je Pape ignorisao ili neupuceno odreagovao na navedeno pitanje, novinar je trebao nizom argumenata, dokaza i primjera da dokaze svima nama koji smo gledali intervju vezu između Papeta i navedene agencije, samim tim pobije Papetovu reakciju i indirektno mu ukaze da laze u najmanju ruku ili se pravi "englez"...Ne u zvijezde okivani novinar je rekao dobro idemo dalje, sebi kupio poene jer je stisno i upito, omogucio bruku klikova na svoju stranicu, a posao odradio totalno neprofesionalnoPrincipatus je napisao/la:Nema se sta protiv Susica argumentovati rijecima. Dovoljno je staviti onaj aktualni interview za kliks gdje se prevrce ko krme na raznju kada mu je najzad novinar poceo postavljati neugodna pitanja.
Susic: Germanija Sportagentura? Nikad cuo!
Dakle nikad nije cuo za firmu brata mu.Tako je glupo reagovao. Umjesto da kaze, da je to firma njegovog brata i da mu se ona ne mjesa u posao, on je toliko iznenadjen pitanjem, a i priglup, pa kaze da prvi put cuje za nju. Lopov kad ga uhvatis na djelu. Safete, Safete....!
Proguglajte i nadjite ijedan novinarski clanak u kojem je direktno i argumentovano detaljno analizirano i primjerom dokazana veza Germanije i Papeta..jedini igrac agencije na spisku Papeta je Hadzic i to je jedina veza, a da Pape radi u interesu te agencije, Zahirovic, koji je clan agencije 100% bi bio u Brazilu
Ne pravdam Papeta, i nema moju podrsku i nadam se da ce uskoro napustiti selektorsku poziciju, međutim isto tako0 ne volim ni jeftine prodavace magle koji ce za like ili klik vise neprofesionalno raditi svoj posao, sto između ostalog svi zamjeramo i selektoru...isti arsini za sve!!!!
Samo da kazem jedno- Safete, sjeme ti se zatrlo da Bog da. Toliko.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
tacno mi je ovaj junac zgadio i petak i utakmicu, trebace izdrzati svu tu agoniju
sta stoka uradi od reprezentacije,pa ne mogu da vjerujem.Pape yebem ti sveeeeeeeee
sta stoka uradi od reprezentacije,pa ne mogu da vjerujem.Pape yebem ti sveeeeeeeee
oj safete sajo,sarajlijo
kako bi te rado naguzijo....
kako bi te rado naguzijo....

Ako bude ubacio Besica na stopera a Anela na DM da ga sto bolje uhljebi potencijalnom klubu, ja ne gledam tekmu. Inace cu od nervoze i jada razbiti TV, a do toga mi fakat nije. I jos djecu iztraumirati. Kazem ako bude, kupim se iz kuce sa djecom u kino ili negdje dok se tekma ne zavrsi. Za Safeta i njegove taktike zvane vratolomija ja fakat nit imam vremena nit zivaca.hroni je napisao/la:tacno mi je ovaj junac zgadio i petak i utakmicu, trebace izdrzati svu tu agoniju

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Safet Sušič je idiot bez premca.
Ovakvu nesposobnost i bezobrazluk moderni reprezentativni fudbal ne pamti.
Nakon, nažalost realnih, neuspjeha u naredne dvije utakmice, mi ovdje čekamo opravdanja i albije zbog odsustva povrijeđenih igrača i zbog individualnih grešaka ovih što će igrati.

Ovakvu nesposobnost i bezobrazluk moderni reprezentativni fudbal ne pamti.
Nakon, nažalost realnih, neuspjeha u naredne dvije utakmice, mi ovdje čekamo opravdanja i albije zbog odsustva povrijeđenih igrača i zbog individualnih grešaka ovih što će igrati.

-
- Kontakt:
ovo je forum i svako ima pravo na svoje misljenje ,ja isto mislim da safet treba otici ali ist tako kazem da smo sa safetom imali jako dobri utakmica i nije sve negativno kako se pise . a za ovo sto pises da je neko idiot to ti necu nista odgovoriti osim ziv ti meni i zdrav bio i da aBd welsa dobijemoVandelanoite je napisao/la:Ovi idioti tipa Virtual, bordobijeli i Calcio ga redovno glabaju na temi dobivaju pljuske od svakog i jos se javljaju poslije toga. Samo treba reći da je ovaj čovjek izgubio od Kipra i dobio časove taktike od Nigerije pametnom dosta
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Očekujem akciju SIPA-e, kodnog naziva "videokaseta" ili "šuškavac" i da konačno dohakaju ovom umjetnku na našoj klupi 

Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Lampard8 je napisao/la:Očekujem akciju SIPA-e, kodnog naziva "videokaseta" ili "šuškavac" i da konačno dohakaju ovom umjetnku na našoj klupi

videokaseta ili šuškavac

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- tuzlak1987
- Kontakt:
Znaci Hadzic na beku ili stoperu?
Safet je fudbalski ratni zlocinac..
Safet je fudbalski ratni zlocinac..
-
- Kontakt:
stoperska linija sunjic-vranjes ili sunjic -zukanovic pa ni jedna ne ulijeva neko povjerenje . ne znam bas da li bi zuka donije tu neku prevagu ali u svakom slucaju trebao je biti na spisku za ove dvije utakmice .
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Kakav mutavac i glupan samo. Nevjerovatno.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
U slucaju poraza,ajmo vidjet sta ce Safet kazat???nije on kriv,povrede i sl ..Sta sam mogao,igraci su podbacili,nisu odigrali kako sam.zelio itd itd..
Napravio je sebi alibije za neuspjeh....Bas me interesuje koliko ce poslije debakla imati bezgramasa uza sebe....
Najnormalnije bi bilo igrat ovako ! Bešič je igrao svakako stopera,a njega gdje god da staviš dobro se snalazi!

Al znajući našeg stručnjaka na klupi,koji će ponovo pametovat i imat nedoumice,mi ćemo izaći vjerovatno ovako

Al znajući našeg stručnjaka na klupi,koji će ponovo pametovat i imat nedoumice,mi ćemo izaći vjerovatno ovako

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
- plavipatriota
- Kontakt:
ko ono od trenutnih političara obećava da će pohapsiti zločince?
OVO JE KRIMINAL, OVO JE ZA HAGA, OSTAVILA NAS SELJAČINA ONA GOVEĐA NA DVA ŠTOPERA PRED DVIJE NAJBITNIJE UTAKMICE!! I opet će ga ovdje mutavci, retardi i idioti branit...

OVO JE KRIMINAL, OVO JE ZA HAGA, OSTAVILA NAS SELJAČINA ONA GOVEĐA NA DVA ŠTOPERA PRED DVIJE NAJBITNIJE UTAKMICE!! I opet će ga ovdje mutavci, retardi i idioti branit...
- Donnie Darko
- Kontakt:
doslo je vrijeme za tina, avdiju i hadzica od prve minute 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.