FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Mah, svaka skolska sveska ispisana sa FFC Tuzla, Freedom fun club i sl.
A mogu se pohvaliti i da sam pronasao upaljac od granate koja je pala na travnjak stadiona Tusanj, haha.
Jos i tad je Sloboda imala respektabilan sastav. Ovo danas je sramota za klub, igrace zaboli ona stvar za ugledom kluba i rezultatima, jer da nije tako onda bi svako od njih davao 120% na terenu. Moze jedan trener biti smrad i ne znati kako sa igracima, ali igrac na terenu mora pokazati i dokazati zasto je selektiran za tu utakmicu i taj klub. Pa valjda se tako i prodaje igrac, majka mu stara, dobrim igrama i zalaganjem.
A mogu se pohvaliti i da sam pronasao upaljac od granate koja je pala na travnjak stadiona Tusanj, haha.
Jos i tad je Sloboda imala respektabilan sastav. Ovo danas je sramota za klub, igrace zaboli ona stvar za ugledom kluba i rezultatima, jer da nije tako onda bi svako od njih davao 120% na terenu. Moze jedan trener biti smrad i ne znati kako sa igracima, ali igrac na terenu mora pokazati i dokazati zasto je selektiran za tu utakmicu i taj klub. Pa valjda se tako i prodaje igrac, majka mu stara, dobrim igrama i zalaganjem.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Meni ostala u sjećanju utakmica sa Rudarom iz Kaknja čini mi se, kad im igrač samo pade na terenu ali sreća pa se dobro završilo (danas je to česta pojava a nerjetko bude i smrtnih slučajeva), čitav stadion umukno u sekundi
Kad nam UN vojnici helikopterom iznad stadiona spustise lopte,ispostovali nas pravo, i odigrasmo s njima utakmicu. Rezultata se i ne sjecam.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Sjećam se ovog, mene zvala rodbina iz Srbije, zabrinuli se ljudi. Pitaju šta to rade muslimani u Tuzli, a ja kažem: "Evo igraju karte sa mnom."merak je napisao/la:Ja se sjecam tokom rata odemo na trening na stadion odradimo i zaboravis da svakog momenta moze roknut. Dodjes kuci i cekas da dodje struja i voda da se istusiras. Dodje struja kad na vijestima Srna izvjestava kako je na Tusnju zarobljeno nekoliko hiljada Srba. Joj bilo je svega
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Loša su to vremena bila, ali opet kad se sjetiš djetinjstva lijepo ti izgleda.
Post Postao/la SaltCityAttack dana 07 okt 2014, 00:31
.gladan I zedan na gostovanja sa flasom Banatskog I kiselom haha..od Zlajcia burazera sam u skoli kido svaki dan po pola sendvica cuvo svojih pola marke da imamplatit previz za gostovanje hshaha..... ajjj Volim te Slobodooo sveee za tebe sam radio I radit cu

Džaba ti, ofirao si se srbineSamoTZ je napisao/la:Sjećam se ovog, mene zvala rodbina iz Srbije, zabrinuli se ljudi. Pitaju šta to rade muslimani u Tuzli, a ja kažem: "Evo igraju karte sa mnom."merak je napisao/la:Ja se sjecam tokom rata odemo na trening na stadion odradimo i zaboravis da svakog momenta moze roknut. Dodjes kuci i cekas da dodje struja i voda da se istusiras. Dodje struja kad na vijestima Srna izvjestava kako je na Tusnju zarobljeno nekoliko hiljada Srba. Joj bilo je svega
Postano kroz Forum SportSport.ba app.Klinac bio.
Loša su to vremena bila, ali opet kad se sjetiš djetinjstva lijepo ti izgleda.

tuzlanska Sloboda
- TzBulevar87
- Kontakt:
@zlajci
Nisam konstitutivan, ja sam "ostali".
Dobro je da ne igramo protiv Vojvodine, bila bi petica.

Nisam konstitutivan, ja sam "ostali".
Dobro je da ne igramo protiv Vojvodine, bila bi petica.

Moglo bi se otići do Novog Sada popit voPi na Petrovaradinskoj tvrđavi i laganini na stadion

Pobjeda je bolja od orgazma!
Nisam dugo nista piso,pa hajd da i ja nesto napisem,ide ovo sve nabolje samo trebamo podrzati Cazu, Azu i ostale .....Gledacemo i mi evropski fudbal na naserm Tusnju,AKO BOG DA .......SAMO ZNAM DA CE MNOGI I OVE GODINE ZIJANITI U TUZLI ...A NAREDNIH DA I NE PRICAM..CRKNITE DUSMANI ,NIJE VAMA LAKO .... 

- Omerbavarac
- Kontakt:

Sjever 2009-e godine i sjever danas.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Neka se slade dok mogu polako al sigurno stize jedna nova sloboda..svi su duzni pa igraju evropu od zelje zrinjskog borca i td.azmir je nasao nacin po onom sto sam cuo da se rjesava uz reprogam od saveza koji je potpisan kada stupi na snagu i zavrsi se ovo.dug ce na ljeto biti nula...ja sam u soku..necu nista govoriti da nebude ko za stadion bilo je sve dogovoreno ali...mislim da ce nakon skupstine u februaru biti pucanja cireva opasno hahaha
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- TzBulevar87
- Kontakt:
Sada istok lici na sjever iz 2009.Omerbavarac je napisao/la:
Sjever 2009-e godine i sjever danas.

075
znači, istok će biti gotov 2020 godine 

- TzBulevar87
- Kontakt:
Znaci, tanak si s matematikom. Istok ce biti gotov 2019.Chinaglia je napisao/la:znači, istok će biti gotov 2020 godine

075
ma sad će 2015, a ništa se ne radi na istoku, pa rekoh neka krene od 2015TzBulevar87 je napisao/la:Znaci, tanak si s matematikom. Istok ce biti gotov 2019.Chinaglia je napisao/la:znači, istok će biti gotov 2020 godine

- TzBulevar87
- Kontakt:
Ma za 100-tu godisnjicu kluba, 2019. kad ti kazemChinaglia je napisao/la:ma sad će 2015, a ništa se ne radi na istoku, pa rekoh neka krene od 2015TzBulevar87 je napisao/la:Znaci, tanak si s matematikom. Istok ce biti gotov 2019.Chinaglia je napisao/la:znači, istok će biti gotov 2020 godine

075
dobro Jasmine 

- TzBulevar87
- Kontakt:
hahahah 

- GazijaKalesija
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.