FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željooooo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željooooo » 07 okt 2014, 19:56

Zeljković u formi u kojoj se nalazi ni sebi nije dobar a kamoli jednom klubu kakav je Željezničar.Moje mišljenje je da se na pauzi trebaju dovesti minimalno 2 stopera bolja od Bogdanovića i Zeljkovića a njima dvojci se zahvaliti na suradnji,isto tako treba dati šansu Vedranu ako se Antolović ne uozbili malo,neke njegove reakcije kod golova su komicne..Poželjno bi bilo dovesti i dobrog zadnjeg veznog,mada ovu sam sezonu halalio,ocekujem evropu i ništa više,najviše me u ovoj sezoni obradovala borba naše djece,kako se momci bore to je za pohvalu i to mi je dovoljno ove sezone, sljedece sezone želim trofeje,mada i ove godine ako nam se ukaže moramo je iskoristiti..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Aragon
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Aragon » 07 okt 2014, 19:57

rodom s Mejtaša je napisao/la:
Aragon je napisao/la:
dimitrijevic je napisao/la:Kad smo vec kod stopera od Bogdanovica nikad goreg nismo imali.Kosoric je takodjer tanak,ali nije puno tu tako da ne treba jos sudit.Zeljkovic je prosle sezone bio medju tri igraca,a ove je treci stoper,ali i lose igra ruku na srce(nista losije od prve dvojice) i da je on igrao evropske tekme vjerovatno bi gledali Omoniu na groblju. Adzem trenira sa njima i bolje zna,ali po meni je Zelljkovic bolji od obojice.
Prijaveljen si. Kako te nije stid zrtava rata i onih koji su ukopani u blizini stadiona Kosevo?
Ha ha. Pitarska balavurdija - koji su to znalci. To je taj FGR sa seljačkim prezimenima. Bem' ti selo ko sve ovdje živi i navija za jedan grad jedan klub.

Nego, koliko bi rezultat na tom turniru?
Ti ako puno pricas, to ne znaci da si previse pametan.
Tvoji komoleksi i opsjednutost drugima dovoljni govori o tebi.
A za raznorazne uvrede i nazivanje svakakvim imenima u predhodnom postu, necu uzvracati nego se nadam da ce moderator uraditi svoj posao.
Usput, dok je tvoj pra dedo ovce cuvao vjerovatno, moj je studirao u Becu i bio jedini ministar bosnjak u Kraljevini SHS. :)
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 okt 2014, 20:02

a praunuk ne zna da se pradedo piše zajedno.

šta ti je reć' degeneracija.

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 07 okt 2014, 20:05

tema nije tvoj pradedo**, rahmet mu dusi :arrow:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 07 okt 2014, 20:06

ChWilla je napisao/la:a praunuk ne zna da se pradedo piše zajedno.

:tokralju: :tokralju: :tokralju:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 07 okt 2014, 20:07

Rodio ga pra dedo, trannyboy!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 07 okt 2014, 20:08

:lol: :tokralju:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 07 okt 2014, 20:13

Kako zavrsi Bajramski turnir?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 07 okt 2014, 20:13

A pocinjemo na forumu gledati i gramatiku. OK, bit ce materijala ovdje. Za pocetak, recenica se pocinje velikim slovom, a zavrava se tackom, zarezom ili upitnikom :)

P.S. Javlja se i Super, insajder koji jos nije nikad nista pogodio. Svakih par mjeseci najavi sponzora. Jednom ce i pogoditi, ne zato sto nesto zna nego valjda uprava Zelje nije toliko nesposobna da ga nikad ne pronadje. Onda ce biti Super legenda jer je najavio, nema veze sto to vec dvije godine najavljuje :)
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 07 okt 2014, 20:17

Evolution87 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Ni na bajramskom nam ne mogu ništa :mrgreen: Opet ih naguzismo, džaba malonogometni reprezentativci :tralala:
to vam je ujedno i jedini trofej ove sezone :mrgreen:
a vi ste vec osvojli i kup i prvenstvo iako je odigrana 1/3 prvenstva. :lol:

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 07 okt 2014, 20:17

Plavi savladali Sarajevo i osvojili Bajramski turnir

http://fkzeljeznicar.ba/plavi-savladali ... nir/12003/" onclick="window.open(this.href);return false;

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 07 okt 2014, 20:20

terabajt je napisao/la: a vi ste vec osvojli i kup i prvenstvo iako je odigrana 1/3 prvenstva. :lol:
Pa osvojili su oni ta ljetna 2 trofeja, sad će u januaru osvojiti 2 zimska i tako u krug.. Nekad im se omakne pa slave i u maju, ali to je prava rijetkost, valjda se zasite u julu i januaru :shifty:
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 07 okt 2014, 20:22

Aragon je napisao/la:

A pocinjemo na forumu gledati i gramatiku. OK, bit ce materijala ovdje. Za pocetak, recenica se pocinje velikim slovom, a zavrava se tackom, zarezom ili upitnikom :)

P.S. Javlja se i Super, insajder koji jos nije nikad nista pogodio. Svakih par mjeseci najavi sponzora. Jednom ce i pogoditi, ne zato sto nesto zna nego valjda uprava Zelje nije toliko nesposobna da ga nikad ne pronadje. Onda ce biti Super legenda jer je najavio, nema veze sto to vec dvije godine najavljuje :)
"pra unuce" ministra iz bECA ima pp pa tamo ljudi dobiju pravu informaciju i svi koji su oko kluba znaju da je ta vijest tacna sada sto je propala to ne komentarisem,a uostalom sta visis ovdje idi na svoju temu i tamo pametuj o svojim pre dacima ;)
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 07 okt 2014, 20:23

Bravo momci! :thumbup:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 okt 2014, 20:23

Aragon je napisao/la:

ja sve pišem malim slovima, na svakom forumu. to je stvar izbora i česta stvar na internetu, k'o što ti u ovom postu koji citiram ne pišeš naša slova. a ono što si ti napisao odvojeno je stvar neznanja. i momka čiji je nick sa malim slovom ti prekrštavaš na veliko (iako se u svakom pravopisu ovog svijeta takve stvari doslovno prepisuju), da bi pokazao da kao znaš pravopis (a ne gramatiku, što nije isto).

**** se pradedom, hej, pradedom, a elementarno si nepismen.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 okt 2014, 20:38

ne znam ga lično, ali mislim da mu super nije ime.

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 07 okt 2014, 20:40

ChWilla je napisao/la:ne budite djeca, 6.500 je brojka za poresku upravu :mrgreen:

ima da se čujemo do marin dvora :mrgreen:
Za pocetak, da si fakat iz Sarajeva a ne iz neke ruralne sredine oko Sarajeva, znao bi da se dio grada koji pominjes zove Marijin a ne marin dvor. :kafa:

Znaci Marija, ne Mara :kafa:

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 okt 2014, 20:43

u jeziku ima i ono nešto što se zove kolokvijalni ili žargonski naziv. možda nisi do te lekcije dobacio ili si bolestan bio kad se to učilo.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 07 okt 2014, 20:43

hajde rodjeni sarajlijo, pretpostavljam da ti je familija ko u vrlog zlatara, preko 300 godina ovdje, reci nam kako 90% gradjana ovog grada kaze, na marin dvoru ili marijinom... mi koji "nismo sarajlije" sigurno kazemo marin dvoru :thumbdown: :rol:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 07 okt 2014, 20:45

slika

je li i ovo po tebi sve neispravno jer je sve istim slovima?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 88 gostiju.