FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
2 gola andjusica, od proljeca 99% da ulazi u rotaciju za prvi tim... a vjerovatno c ei protiv travnika imati svoje minute... strasan poteencijal!!!!!!!
Sad me čudi što nema komentar tipa : "e čuj samo 2-0 , *ebo te to " .. hahahah

Benko je napisao/la:2 gola andjusica, od proljeca 99% da ulazi u rotaciju za prvi tim... a vjerovatno c ei protiv travnika imati svoje minute... strasan poteencijal!!!!!!!

auuuuu jest losa ova akademijaa, omladinci 0 bodova, treneri i uprava svi ostavke podnesite, jer ne razvijate akademiju !!! Roma nizeligas svakako ne bi mogla u 2 ligi Centar igrati....
p.s. bravo momci svaka cast !!
p.s. bravo momci svaka cast !!
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Samo 2-0, to sve treba rastjerati 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Kraj ASR 0 - 2 FKS
Tabela:
1° - FK Sarajevo - 3 punti
2° - SS Lazio - 1 punto
3° - Rappresentativa CR Lazio/LND - 1 punto
4° - AS Roma - 0 punti
Tabela:
1° - FK Sarajevo - 3 punti
2° - SS Lazio - 1 punto
3° - Rappresentativa CR Lazio/LND - 1 punto
4° - AS Roma - 0 punti
Ibrakovicu, odlazi!!!
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Uprava napolje!hilmo je napisao/la:Samo 2-0, to sve treba rastjerati
Pickice prodaneZastone je napisao/la:Uprava napolje!hilmo je napisao/la:Samo 2-0, to sve treba rastjerati
Bravo momci nastavite tako i 2:0 je dobar rezultat 

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
http://www.****/clanak/139155/mire-p ... mnogo-ucim" onclick="window.open(this.href);return false;
...Reakcije zbog poziva u reprezentaciju su pozitivne - kazao je Cimirot, koji s ponosom ističe da je veoma pobožan te da mrzi alkohol, noćne izlaske, nezdravu hranu i sve ono što jednom sportisti nije dozvoljeno
...O kakvom se sportisti zapravo radi, najbolje govori Cimirotov nalaz VO2 (maksimalna količina kisika koju srce može poslati mišićima i koju oni mogu iskoristiti za proizvodnju energije). - VO2 mi je 72. Nijedan fudbaler Sarajeva nema više od toga - kaže Cimirot. Inače, prosječan čovjek, onaj koji je zdrav, ali se ne bavi nikakvom aktivnošću ima VO2 skoro 40. Zanimljivo, bundesligaški klubovi kada angažiraju moguća pojačanja, najprije gledaju rezultate VO2, a Cimirotov rezultat 72 zadovoljio bi kriterije bundesligaških klubova
E da se nasi ostali igraci ugledaju na njega liga bi bila smijesna za nas
...Reakcije zbog poziva u reprezentaciju su pozitivne - kazao je Cimirot, koji s ponosom ističe da je veoma pobožan te da mrzi alkohol, noćne izlaske, nezdravu hranu i sve ono što jednom sportisti nije dozvoljeno
...O kakvom se sportisti zapravo radi, najbolje govori Cimirotov nalaz VO2 (maksimalna količina kisika koju srce može poslati mišićima i koju oni mogu iskoristiti za proizvodnju energije). - VO2 mi je 72. Nijedan fudbaler Sarajeva nema više od toga - kaže Cimirot. Inače, prosječan čovjek, onaj koji je zdrav, ali se ne bavi nikakvom aktivnošću ima VO2 skoro 40. Zanimljivo, bundesligaški klubovi kada angažiraju moguća pojačanja, najprije gledaju rezultate VO2, a Cimirotov rezultat 72 zadovoljio bi kriterije bundesligaških klubova
E da se nasi ostali igraci ugledaju na njega liga bi bila smijesna za nas
Pyro is not a crime !
- Burberry46
- Kontakt:
Sarajevo bolje od rimske Vučice golovima Anđušića
Svaka cast, bravo
Svaka cast, bravo

1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Evolution87
- Kontakt:
Ma lahko im je tamo neku Romu pobjediti.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
[quote="Burberry46"]Sarajevo bolje od rimske Vučice golovima Anđušića
Lahko je protiv Rome ,da ih vidimo protiv Celika,zelje i ostalih evropskih velesila
Lahko je protiv Rome ,da ih vidimo protiv Celika,zelje i ostalih evropskih velesila

Igrala se djeca malo po Italiji

Ekipa Fudbalskog kluba Sarajevo danas sa početkom u 17.25 sati igrat će finalnu utakmicu tradicionalnog 23. bajramskog turnira u malom fudbalu "Sarajevo 2014-1435 h.g.". Utakmica se igra u KSC Skenderija, a protivnik bordo momcima biti će FK Željezničar.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
super to ide sa akademijom, extra rezultat,
samo mi nije jasno kako to da se pate u pojedinim utakmicama naše lige
samo mi nije jasno kako to da se pate u pojedinim utakmicama naše lige
http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=10452" onclick="window.open(this.href);return false;
Znači Andjusic se nije odazvao pozivu u repku, nego je otisao u Rim igrati za u19 Sarajeva..zanimljiva odluka
Znači Andjusic se nije odazvao pozivu u repku, nego je otisao u Rim igrati za u19 Sarajeva..zanimljiva odluka

A mozda selektor ne racuna na njeg..fanatic je napisao/la:http://www.nfsbih.ba/bih/vijest.php?id=10452

- Burberry46
- Kontakt:
Ima prenos na Hajatumiky_hz je napisao/la:Igrala se djeca malo po Italiji![]()
Ekipa Fudbalskog kluba Sarajevo danas sa početkom u 17.25 sati igrat će finalnu utakmicu tradicionalnog 23. bajramskog turnira u malom fudbalu "Sarajevo 2014-1435 h.g.". Utakmica se igra u KSC Skenderija, a protivnik bordo momcima biti će FK Željezničar.
1946
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, BeYaZ, boki86, Bordo10, bordobijeli, Bosniacum Lilium, BrazzoBavarac, budzak, Burberry46, bvsic, Dadox, egocentrik, ErosViverosViv, fera, Fouzi1, Fudo, HyperOS, insimadop, johntravolta123, JuricaSpindl, Kabinet1987, KarloIvandic, Kaunas, Lokomotifa, mnon46, mosarajvosa83, napoleon72, perodeformero, Posejdon, Proximic, roccosiffredi, samoFKS, Serha, siroliver69, svihsedamsamuraja, tuitamo, ubipara, Vaya, Venom i 447 gostiju.