Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Kad je trening danas??
De prevedi sta kazu u Velsu djecijeg ti doplatka.
- Principatus
- Kontakt:
Alipasino je napisao/la:De prevedi sta kazu u Velsu djecijeg ti doplatka.

Pa lik sto je pisao taj tekst u forumu kaze otprilike: Kada se razmisli da je BiH prosla teska vremena, da je veoma vjerovatno, da su nasi igraci veoma patriotski nastrojeni i da ce dati sve od sebe. Primjer za taj patriotizam je to da se kapiten Spahic cak vraca nazad, jer su ga zamolili za to. Tako nesto bi u Walesu bilo nezamisljivo.
Prije toga je pisao kako ne zna mnogo o nasim igracima, ali shvaca da smo vjerovatno tehnicki potkovani, igramo sa mnogo posjeda lopte, da nam mnogo igraca dolazi iz Bundeslige i da je Pjanic opasan igrac kojeg zele najveci klubovi. Svoju sansu vide u nasoj sporoj defenzivi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Head je napisao/la:Veliki selam najvecim sinovima Skandinavije, Cartmanu i Nerminovicu.

Joj kako je lijep dan osvanuo, džaba što sam se zorom s malom posvađ'o, bitno da je kapiten tu!

- Nerminovic
- Kontakt:
Head je napisao/la:Veliki selam najvecim sinovima Skandinavije, Cartmanu i Nerminovicu.

Hvala za ovo, momciluk.

mandraX je napisao/la:Head je napisao/la:Veliki selam najvecim sinovima Skandinavije, Cartmanu i Nerminovicu.![]()
![]()
![]()
Joj kako je lijep dan osvanuo, džaba što sam se zorom s malom posvađ'o, bitno da je kapiten tu!![]()
![]()

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Jao na kakvu vi propagandu padate
Nije ni cudo sto nas politicari levate vec decenijama. Sve je ovo odraz nepismenosti i malogradjanstva kod nas.

Nije ni cudo sto nas politicari levate vec decenijama. Sve je ovo odraz nepismenosti i malogradjanstva kod nas.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Aragon, objasni sta hoces da kazes?
Sta vam sad ne valja kod Spahica?
Nakon sto se oprostio, vas idol je uvidio da ne moze bez Emira, kleknuo je pred njeg i pozvao ga opet. Emir u medjuvremenu zadobio povredu ledja, stigao dopis iz Bayera. Emir ipak stigao u Zenicu da ga pregledaju nasi doktori, i ako bude mogao igrati igrat ce, nije problem za njega i pod inekcijama.
A vase teorije zavjere i mahalske price nemojte iznositi ovdje
Nakon sto se oprostio, vas idol je uvidio da ne moze bez Emira, kleknuo je pred njeg i pozvao ga opet. Emir u medjuvremenu zadobio povredu ledja, stigao dopis iz Bayera. Emir ipak stigao u Zenicu da ga pregledaju nasi doktori, i ako bude mogao igrati igrat ce, nije problem za njega i pod inekcijama.
DD
Sta se desava sa gazije nase, sina najveceg jos od Husein Kapetana, najcjenjenijeg patriJote cijele Skandinavije. Ma ja mislim da bi on za svetinju jedinu igrao i bez noge, i to one kojom je Nasrija oborio. Ako litar krvi treba dat ce gazija, samo sa za svetinju zaigra.
Gazijo ti si nas Pejgamber.
Gazijo ti si nas Pejgamber.
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
Burundi je napisao/la:Aragon, objasni sta hoces da kazes?
Sve unaprijed smisljeno da bi ispalo ovako i da bi se kabadahija zabetonirao u BH fudbalu i savezu za narednih bar 20 godina.
Vrijeme ce sve pokazati

P.S. Ne znam zasto ubacujes Susica u ovo, ja sam prvi protiv njega

Zadnja izmjena: Aragon, dana/u 07 okt 2014, 11:12, ukupno mijenjano 1 put.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- Nerminovic
- Kontakt:
@Virtu4l, pravi si brat.Virtu4l je napisao/la:Špica u EU,
A brat Nerminovic je specijalno za ovu prigodu preko granice prošvercao ovo,

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Amin!Aragon je napisao/la:Burundi je napisao/la:Aragon, objasni sta hoces da kazes?
Sve unaprijed smisljeno da bi ispalo ovako i da bi se najveći gazija, ljudina i kapiten zabetonirao u BH fudbalu i savezu za narednih bar 20 godina.
Vrijeme ce sve pokazati
DRUG NEBI TI PUNCA
Hocemo l' mu halalit'?
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Da Boga da ti ovaj kabadahija bio u Zelji narednih 30 godinabagrcavi je napisao/la:Amin!Aragon je napisao/la:Burundi je napisao/la:Aragon, objasni sta hoces da kazes?
Sve unaprijed smisljeno da bi ispalo ovako i da bi se najveći gazija, ljudina i kapiten zabetonirao u BH fudbalu i savezu za narednih bar 20 godina.
Vrijeme ce sve pokazati

Sve rečenoBurundi je napisao/la:Aragon, objasni sta hoces da kazes?

Spaha kritikovao sam te ranije al' mi oprosti, ako budeš igrao uprkos povredi i pod injekcijama i uprkos zabrani iz Bayera u mojim očima ćeš biti k'o Trebević velik.
Jedan od najvećih sinova bosanskih

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
ispravak netacnog navoda,mati Dalmacija,ostalo je okŽeljooooo je napisao/la:Spaha kritikovao sam te ranije al' mi oprosti, ako budeš igrao uprkos povredi i pod injekcijama i uprkos zabrani iz Bayera u mojim očima ćeš biti k'o Trebević velik.

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Amin! Po zavrsetku karijere odma za predsjednika saveza...ili za jos jacu funkciju ako postoji!bagrcavi je napisao/la:Amin!Aragon je napisao/la:Burundi je napisao/la:Aragon, objasni sta hoces da kazes?
Vrijeme ce sve pokazati

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
[youtube][/youtube]Željooooo je napisao/la:Spaha kritikovao sam te ranije al' mi oprosti, ako budeš igrao uprkos povredi i pod injekcijama i uprkos zabrani iz Bayera u mojim očima ćeš biti k'o Trebević velik.
Igrati ce Spaha ako ikako bude mogao sigurno. Pa makar ugrozio svoju karijeru u Bayeru i tako ce covjek otici u legendu. Barbarez pa onda Spaha.

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 07 okt 2014, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.