Drago mi je zbog toga. Ono, činjenica je da si zakasnio dobrih godinu dana, ali kako ono kažu - bolje ikad, nego nikad.Virtu4l je napisao/la:Ja ga više ne branim

Drago mi je zbog toga. Ono, činjenica je da si zakasnio dobrih godinu dana, ali kako ono kažu - bolje ikad, nego nikad.Virtu4l je napisao/la:Ja ga više ne branim
Nemoj da trazim statistiku SP-a ponovo. Je li ti uvazis bilo sta sto ja napisem sto se tice statistike, ili sve moram ponoviti po stotinu puta.? Pjanic je nas statisticki najbolji igrac na SP-u bio, dakle imas opasan trend od dvije utakmice za Medunjanina, u kojoj smo primili gol kada je Medunjanin usao u igru a prva je utakmica protiv Lihtenstajna.Virtu4l je napisao/la:Od koga su kretali napadi? Od Medunjanina i Pjanića, s tim da se Medunjanin mnogo više nametao, otkrivao i tražio loptu nego Pjanić. Dvije posljednje utakmice nam jasno govore da se taj trend nastavlja.
Čitaj malo boljeDonCorleone je napisao/la:dok ne spominjes trenutnu duel igru kao ni positivan razvoj zadnje dvije godine.
Poluamateri kao ti iz grcke koje je skoro sam dobio u zenici kad Pjanic nije smetao. Za razliku od tih poluamatera profesionalci iz Kipra razvaljuju. Dobro sad sto nisu dobili utakmicu zadnjih 6 bajrama i dali gol zadnja 4 i sto od gostujucih pobjeda imaju maltu i Luksemburg, to je manj vazno.DonCorleone je napisao/la:ugursuz je napisao/la:
Misimovic jeste dobar protiv poluamatera, jer ima vrijeme i prostor da izvede svoje zamisli kako on to zeli, ali ga to ne cini boljim igracem od Pjanica.
Goalgetter je napisao/la:Kao sto sam ja, a i jos neki ovdje napominjali (prije svega @BaDa12), zalice se za Misketom, i vec ubrzo ce se prizivati nazad. Vidim vec se obistinilo.
Miske trom, spor, usporava igru, igra bi bila tecnija da nema Misketa...![]()
Vrati se maestro, trebamo te!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.