Drhtis li Velide? Morat ces gledat kapitena u oci. Imas li barem obraza kleknut pred njim i izvinut se? Pu, mrs tamo gnjido jedna.Saurman je napisao/la:[youtube][/youtube]
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kakav likrishaaa je napisao/la:Virtual izmislja priče,kako bi ispalo da je on u pravuSad će okrenuti ploču i ispast će da je Spaha klekn'o i molio Safeta da ga vrati

Evo gledam,nakon vijesti o dolasku kapitena sve najvece svjetske kladionice koriguju kvote.Tako je za utakmicu Vels-BiH kvota na znak 2 sa 2,20 naglo pala na 1,45.
Emir i dalje ignorira zlobnike koji su ga javno prozivali. Fuj od ftv-a, do nekih novinara koji su pokušali uništiti sve što je do sada uradio za reprezentaciju.
Stavili su klik ispred reprezentacije i to se nikad neće zaboraviti. Od odlaska u Brazil počela je kampanja protiv kapitena da se stvori negativna atmosfera oko svega.
Stavili su klik ispred reprezentacije i to se nikad neće zaboraviti. Od odlaska u Brazil počela je kampanja protiv kapitena da se stvori negativna atmosfera oko svega.
Chinaglia je napisao/la:@Goalgetter
da nas vodi normalan, školovan trener, protiv Cipra ne bismo izašli u onakvom sastavu i sa onakvom taktikomsvakome se desi poraz, to je fudbal, al' mi nismo izgubili jer se takvi stvari dešavaju, mi smo izgubili zbog njegovog neznanja, a koliko je glup i ograničen, nema naznaka da će se dozvat' pameti
repka ne igra loše jer nema kvalitet', nego jer nas vodi panjtačnije, vojska lavova koju predvodi magarac, u ovom slučaju konjina!
Safet Sušić, čovjek koji će ostat' upamćen po tome da je trenirao zlatnu generaciju BiH repke, koju je odveo u Brazil, a tamo nismo napravili ama baš ništa, a trebali i morali smo napravit' nešto! čovjek koji će odvest' repku na Euro u Francusku, opet zahvaljući sistemu kvala kakav jeste, a tamo vjerovatno novi šamari čitavoj naciji, dakle pljus, pljus! kad ova zlatna generacija završi svoje, otići će Pape sa mjesta selektora, a kod svih normalnih će ostat' upamćen kao čovjek koji je trenirao zlatnu generaciju BiH fudbalera, a nije napravio ništa, tačnije, uništio je istu! kod ovih bez mozga koji se zadovoljavaju sitnicama, ostat' će upamćen kao veliki trener koji nas je odveo na dva velika takmičenja
što ne ode u Marseille ili Grčku

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 07 okt 2014, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ljudi, Virtualni je ljudina majke mi mile...samo ga ovako nekad ponese, pretezno navecer. 
Udji na viber mrcino, necu ti nista.

Nema šansemandraX je napisao/la:Ljudi, Virtualni je ljudina majke mi mile...samo ga ovako nekad ponese, pretezno navecer.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
mandraX je napisao/la:Ljudi, Virtualni je ljudina majke mi mile...samo ga ovako nekad ponese, pretezno navecer.

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Ipak, Spahić neće biti na raspolaganju selektoru Sušiću protiv Velsa i Belgije, jer mora mirovati narednih dana zbog povrede, potvrdio je glasnogovornik Bayera Dirk Mesch 

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
To je onaj glasnogovornik Dirk sto ga je Spahic samarao jer mu je sjeo u auto bez dozvole?zgembo89 je napisao/la:Nekadašnji kapiten reprezentacije BiH Emir Spahić doći će na današnje okupljanje Zmajeva pred nadolazeće susrete kvalifikacija za odlazak na EP u Francuskoj 2016.
Ipak, Spahić neće biti na raspolaganju selektoru Sušiću protiv Velsa i Belgije, jer mora mirovati narednih dana zbog povrede, potvrdio je glasnogovornik Bayera Dirk Mesch

Što znači,dobili smo kapitena nazad,a Sajo lagano napusta BIH,nakon utakmice s Belgijomzgembo89 je napisao/la:Nekadašnji kapiten reprezentacije BiH Emir Spahić doći će na današnje okupljanje Zmajeva pred nadolazeće susrete kvalifikacija za odlazak na EP u Francuskoj 2016.

ja kolko se sjecam mesch je dobio batine od kapitena i poslije je klecao. k'o da se oni nesto pitaju 

Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
Tata je tu, idemo ludoooooooo. 

Ako iz tabora Bayera tvrde da je povreda i da mora mirovati, zanima me sta ce sad izmisliti pametnjakovici s foruma i pojedini novinarcici kako bi ohljagali Emira 

DD
Ako je ovo tacno ovo je jako losa vijest za reprezentaciju. Jer sanse za pobjedu protiv Walesa se sa ovim dramaticno smanjuju a o Belgiji nebi ni da pricam. I nedolazak Zukanovica se moze pokazati kao ogroman minus ovdje. Ja se ipak jos uvijek nadam da ce Spahic zaigratizgembo89 je napisao/la:Ipak, Spahić neće biti na raspolaganju selektoru Sušiću protiv Velsa i Belgije, jer mora mirovati narednih dana zbog povrede, potvrdio je glasnogovornik Bayera Dirk Mesch

Budi muško, ne sakrivaj se, znaš šta te čeka.Virtu4l je napisao/la:Nema šansemandraX je napisao/la:Ljudi, Virtualni je ljudina majke mi mile...samo ga ovako nekad ponese, pretezno navecer.

Svoj ti pos'o.rishaaa je napisao/la:Đeš to izjavit

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
"Ono što ja od početka znam je da je Spahić povrijeđen. Iz njegovog kluba su nas obavijestili da je posljednje dvije utakmice igrao pod injekcijama. I sam Emir me informisao o tome, ali je, također, dodao da njegov nastup ne bi trebao biti upitan. U svakom slučaju, pregledat će ga naš ljekar, nakon čega ćemo tačno znati o čemu se radi i šta možemo očekivati" – potcrtao je naš selektor.
Vise vjerujem nasem Karabegu nego nekakvom nijemcu Dirku koji voli sjedat u tudje automobile...
Vise vjerujem nasem Karabegu nego nekakvom nijemcu Dirku koji voli sjedat u tudje automobile...

Ocekivani scenarij: Bilino Polje skandira Edin Dzeko, Edin Dzeko...pri vodstvu od 1 0 protiv Belgije. Spahic (naravno igra pod inekcijama, blokadama) pada nakon duela sa Lukakuom, malo se valja, odbija izmjenu, nastavlja utakmicu i onda dobija ovacije.... Sve vec vidjeno vise puta.
P.S. Ja pristajem prvi na ovaj scenarij ako cemo uzeti 6 bodova.
P.S. Ja pristajem prvi na ovaj scenarij ako cemo uzeti 6 bodova.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
Da mi opet zaraziš telefon slikama mrske face iz Dubrovnika, bjažimandraX je napisao/la:Budi muško, ne sakrivaj se, znaš šta te čeka.![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Al' brate,seka ti ga šuknula,š'o jest,jestmandraX je napisao/la:
Svoj ti pos'o.