Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Cartman » 07 okt 2014, 00:19

Saurman je napisao/la:[youtube][/youtube]
Drhtis li Velide? Morat ces gledat kapitena u oci. Imas li barem obraza kleknut pred njim i izvinut se? Pu, mrs tamo gnjido jedna.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 07 okt 2014, 00:21

rishaaa je napisao/la:Virtual izmislja priče,kako bi ispalo da je on u pravu :rol: Sad će okrenuti ploču i ispast će da je Spaha klekn'o i molio Safeta da ga vrati :rol:
Kakav lik :oops:

Evo gledam,nakon vijesti o dolasku kapitena sve najvece svjetske kladionice koriguju kvote.Tako je za utakmicu Vels-BiH kvota na znak 2 sa 2,20 naglo pala na 1,45.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 okt 2014, 00:22

Emir i dalje ignorira zlobnike koji su ga javno prozivali. Fuj od ftv-a, do nekih novinara koji su pokušali uništiti sve što je do sada uradio za reprezentaciju.

Stavili su klik ispred reprezentacije i to se nikad neće zaboraviti. Od odlaska u Brazil počela je kampanja protiv kapitena da se stvori negativna atmosfera oko svega.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 okt 2014, 00:23

Chinaglia je napisao/la:@Goalgetter
da nas vodi normalan, školovan trener, protiv Cipra ne bismo izašli u onakvom sastavu i sa onakvom taktikom :puke: svakome se desi poraz, to je fudbal, al' mi nismo izgubili jer se takvi stvari dešavaju, mi smo izgubili zbog njegovog neznanja, a koliko je glup i ograničen, nema naznaka da će se dozvat' pameti

repka ne igra loše jer nema kvalitet', nego jer nas vodi panj :lol: tačnije, vojska lavova koju predvodi magarac, u ovom slučaju konjina!

Safet Sušić, čovjek koji će ostat' upamćen po tome da je trenirao zlatnu generaciju BiH repke, koju je odveo u Brazil, a tamo nismo napravili ama baš ništa, a trebali i morali smo napravit' nešto! čovjek koji će odvest' repku na Euro u Francusku, opet zahvaljući sistemu kvala kakav jeste, a tamo vjerovatno novi šamari čitavoj naciji, dakle pljus, pljus! kad ova zlatna generacija završi svoje, otići će Pape sa mjesta selektora, a kod svih normalnih će ostat' upamćen kao čovjek koji je trenirao zlatnu generaciju BiH fudbalera, a nije napravio ništa, tačnije, uništio je istu! kod ovih bez mozga koji se zadovoljavaju sitnicama, ostat' će upamćen kao veliki trener koji nas je odveo na dva velika takmičenja :bow:

što ne ode u Marseille ili Grčku :cry:
:salut: :salut:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 07 okt 2014, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 okt 2014, 00:24

Ljudi, Virtualni je ljudina majke mi mile...samo ga ovako nekad ponese, pretezno navecer. :D

Udji na viber mrcino, necu ti nista. :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 okt 2014, 00:28

mandraX je napisao/la:Ljudi, Virtualni je ljudina majke mi mile...samo ga ovako nekad ponese, pretezno navecer. :D

Nema šanse :tralala:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 07 okt 2014, 00:29

mandraX je napisao/la:Ljudi, Virtualni je ljudina majke mi mile...samo ga ovako nekad ponese, pretezno navecer. :D

:rol: Đeš to izjavit
slika[/quote]
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 okt 2014, 00:32

Ipak, Spahić neće biti na raspolaganju selektoru Sušiću protiv Velsa i Belgije, jer mora mirovati narednih dana zbog povrede, potvrdio je glasnogovornik Bayera Dirk Mesch :tralala:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 okt 2014, 00:33

zgembo89 je napisao/la:Nekadašnji kapiten reprezentacije BiH Emir Spahić doći će na današnje okupljanje Zmajeva pred nadolazeće susrete kvalifikacija za odlazak na EP u Francuskoj 2016.

Ipak, Spahić neće biti na raspolaganju selektoru Sušiću protiv Velsa i Belgije, jer mora mirovati narednih dana zbog povrede, potvrdio je glasnogovornik Bayera Dirk Mesch :tralala:
To je onaj glasnogovornik Dirk sto ga je Spahic samarao jer mu je sjeo u auto bez dozvole? :mrgreen:

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 07 okt 2014, 00:34

zgembo89 je napisao/la:Nekadašnji kapiten reprezentacije BiH Emir Spahić doći će na današnje okupljanje Zmajeva pred nadolazeće susrete kvalifikacija za odlazak na EP u Francuskoj 2016.

Što znači,dobili smo kapitena nazad,a Sajo lagano napusta BIH,nakon utakmice s Belgijom :thumbup:

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 07 okt 2014, 00:35

ja kolko se sjecam mesch je dobio batine od kapitena i poslije je klecao. k'o da se oni nesto pitaju :bih:
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 07 okt 2014, 00:36

Tata je tu, idemo ludoooooooo. :bih:

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 07 okt 2014, 00:36

Ako iz tabora Bayera tvrde da je povreda i da mora mirovati, zanima me sta ce sad izmisliti pametnjakovici s foruma i pojedini novinarcici kako bi ohljagali Emira :hmmmmm:
DD

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 okt 2014, 00:38

zgembo89 je napisao/la:Ipak, Spahić neće biti na raspolaganju selektoru Sušiću protiv Velsa i Belgije, jer mora mirovati narednih dana zbog povrede, potvrdio je glasnogovornik Bayera Dirk Mesch :tralala:
Ako je ovo tacno ovo je jako losa vijest za reprezentaciju. Jer sanse za pobjedu protiv Walesa se sa ovim dramaticno smanjuju a o Belgiji nebi ni da pricam. I nedolazak Zukanovica se moze pokazati kao ogroman minus ovdje. Ja se ipak jos uvijek nadam da ce Spahic zaigrati :bih: :bih: Mada sa tim potezom ce najvjerovatnije semi pokvariti poziciju u svom klubu zbog logicnih razloga. Pitanje je dali bi mu klub koji se bori za titulu u Bundesligi i igra ligu prvaka nesto takvo oprostio.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 okt 2014, 00:38

Virtu4l je napisao/la:

Nema šanse :tralala:
Budi muško, ne sakrivaj se, znaš šta te čeka. :mrgreen:
rishaaa je napisao/la:Đeš to izjavit
Svoj ti pos'o. ;)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 okt 2014, 00:41

"Ono što ja od početka znam je da je Spahić povrijeđen. Iz njegovog kluba su nas obavijestili da je posljednje dvije utakmice igrao pod injekcijama. I sam Emir me informisao o tome, ali je, također, dodao da njegov nastup ne bi trebao biti upitan. U svakom slučaju, pregledat će ga naš ljekar, nakon čega ćemo tačno znati o čemu se radi i šta možemo očekivati" – potcrtao je naš selektor.

Vise vjerujem nasem Karabegu nego nekakvom nijemcu Dirku koji voli sjedat u tudje automobile... :roll:

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 07 okt 2014, 00:41

Ocekivani scenarij: Bilino Polje skandira Edin Dzeko, Edin Dzeko...pri vodstvu od 1 0 protiv Belgije. Spahic (naravno igra pod inekcijama, blokadama) pada nakon duela sa Lukakuom, malo se valja, odbija izmjenu, nastavlja utakmicu i onda dobija ovacije.... Sve vec vidjeno vise puta.

P.S. Ja pristajem prvi na ovaj scenarij ako cemo uzeti 6 bodova.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 07 okt 2014, 00:44

Nastavi gledati pokemone
DD

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 okt 2014, 00:45

mandraX je napisao/la:Budi muško, ne sakrivaj se, znaš šta te čeka. :mrgreen:
Da mi opet zaraziš telefon slikama mrske face iz Dubrovnika, bjaži :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 07 okt 2014, 00:46

mandraX je napisao/la:
Svoj ti pos'o. ;)
Al' brate,seka ti ga šuknula,š'o jest,jest :rol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.