kad sam vidio bivseg standardnog prvoligasa Jugoslavije Sarajevo kako ga maltretira mjesto po imenu listica i to GODINAMA gdje ih ovi ne mogu pobjedit sto na Kosevu sto u hercegovini i ja sam pozelio vama da cestitam ali nemam na cemu pa cak ni na jednom bodu....jasan primjer gdje su ljudi Sarajevo doveli svih ovih godina da ekipa u koju su ubrizgane astonomske cifre ove godine u ovoj miki maus ligi ne moze da pobjedi selo pored bijeljine,travnik i velez kuci a prosjecan klub iz njemacke im zabija 7 golova uz jos 5 sansi....na 5. ste mjestu i ako uz igracki kadar ne obezbjedite evropu ove sezone ima malezijac kolektivno da vas siluje....zato,pitarcicu moj morat ces sebi otvorit temu pod nazivom DEMAGOGIJA,LICEMJERSTVO I MINDERASTVO...pitic je napisao/la:Kada sam vidio bivšeg standardnog prvoligaša Jugoslavije Slobodu kako slavi 1 bod u Zvorniku (u kolektivu igrači i navijači) morao sam i ja da vam čestitam na bodu. Jasan primjer gdje su ljudi Slobodu doveli svih ovih godina da se slavi bod u Zvorniku kao da je uzet u Sarajevu.

eto,brine ono za nas....nedao Bog nikom na vasim cestitkama