je gospoodin i rukom daje regularni gol a razliku od malog prevarantaLillard je napisao/la:Niko da odgovori na pitanje...
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
rambo16 je napisao/la:I ja kad vidim 340 smajlija u jednom redu odmah dobijem trovanje pankreasa.Dzoni je napisao/la: Aj ove engleze mozes i shvatiti nekako ,iako im u evropi cast brane rusi,al kad dodje "topnik" pricati o bilo cemu![]()
![]()
Obrati se doktoru,i oftamologu.
Hodži...

Koji klaun je postao ovaj rambo.
Šteta, nekad je bio perspektivan forumaš.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Clutch je napisao/la:Koji klaun je postao ovaj rambo.![]()
Ma nije los momak samo je nesto depresivan u zadnje vrijeme.
Ne čudi, navija za Arsenal..Dzoni je napisao/la:Clutch je napisao/la:Koji klaun je postao ovaj rambo.![]()
Ma nije los momak samo je nesto depresivan u zadnje vrijeme.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ja ne bih da se osvrcem na punjenje nizerazrednih ekipa poput Deportiva,Elchea i Bilbao,samo bih da se zahvalim sto nam "uvaliste starudiju". 

#miasanmia
Necemo se zahvaljivati na mladjoj verziji istog jer ste nam jos duzni zbog poklona u vidu Robbena,kad na godinu Javi obuce bijeli dres bicemo kvitschweinsteiger je napisao/la:Ja ne bih da se osvrcem na punjenje nizerazrednih ekipa poput Deportiva,Elchea i Bilbao,samo bih da se zahvalim sto nam "uvaliste starudiju".

p.s. nizerazredne tog tipa ce uvijek napunit vecinu bundesligasha(osim velike jednorke)

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
znate sta real je gospodski i klub jer daje vrlo gospodske poklone ,aaaaaaaaaaaaaa nnenenennenenenenen javi nemere javi ostaje u minkenu ,dacemo vam djerdana moremadridist je napisao/la:Necemo se zahvaljivati na mladjoj verziji istog jer ste nam jos duzni zbog poklona u vidu Robbena,kad na godinu Javi obuce bijeli dres bicemo kvitschweinsteiger je napisao/la:Ja ne bih da se osvrcem na punjenje nizerazrednih ekipa poput Deportiva,Elchea i Bilbao,samo bih da se zahvalim sto nam "uvaliste starudiju"..
p.s. nizerazredne tog tipa ce uvijek napunit vecinu bundesligasha(osim velike jednorke)

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Legendo,ljude u svojoj mahali nazivaj "klaunima". Ovde biraj nešto prikladnije!Clutch je napisao/la:Koji klaun je postao ovaj rambo.![]()
Navijam za Arsenal,živim u Bosni ,simpatišem Čelik...Dzoni je napisao/la: Ma nije los momak samo je nesto depresivan u zadnje vrijeme.
Ali daleko od depresivnog stanja.
A.F.C. Bournemouth!
...Spursi svjetski prvacirambo16 je napisao/la:Legendo,ljude u svojoj mahali nazivaj "klaunima". Ovde biraj nešto prikladnije!Clutch je napisao/la:Koji klaun je postao ovaj rambo.![]()
Navijam za Arsenal,živim u Bosni ,simpatišem Čelik...Dzoni je napisao/la: Ma nije los momak samo je nesto depresivan u zadnje vrijeme.
Ali daleko od depresivnog stanja.

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- schweinsteiger
- Kontakt:
madridist je napisao/la:Necemo se zahvaljivati na mladjoj verziji istog jer ste nam jos duzni zbog poklona u vidu Robbena,kad na godinu Javi obuce bijeli dres bicemo kvitschweinsteiger je napisao/la:Ja ne bih da se osvrcem na punjenje nizerazrednih ekipa poput Deportiva,Elchea i Bilbao,samo bih da se zahvalim sto nam "uvaliste starudiju"..
Ma Kroos nikada nece biti ona klasa,ne govorim da je los,ali Xabi je Xabi,samo mi zao sto nije makar 2 godine mladji

Trenutno pratim Real samo zbog Kroosa,jer me zanima kakav ce biti sto se tice defanzive,u zadnjim utakmicama niste morali ni igrati defanzivu,zato jedva cekam El Classico

Ma gdje si vidio Baskijca u Madrid da ide,gdje to ima

Ma ne bih u te rasprave da ulazim,nezahvalno je to za diskusiju,pogotovo ako je mjerilo Europa Liga

Neka Italijani raspravljaju o tome

#miasanmia
Do prije pola godine Juda Alonso je bio overratedschweinsteiger je napisao/la:madridist je napisao/la:Necemo se zahvaljivati na mladjoj verziji istog jer ste nam jos duzni zbog poklona u vidu Robbena,kad na godinu Javi obuce bijeli dres bicemo kvitschweinsteiger je napisao/la:Ja ne bih da se osvrcem na punjenje nizerazrednih ekipa poput Deportiva,Elchea i Bilbao,samo bih da se zahvalim sto nam "uvaliste starudiju"..
Ma Kroos nikada nece biti ona klasa,ne govorim da je los,ali Xabi je Xabi,samo mi zao sto nije makar 2 godine mladji
Trenutno pratim Real samo zbog Kroosa,jer me zanima kakav ce biti sto se tice defanzive,u zadnjim utakmicama niste morali ni igrati defanzivu,zato jedva cekam El Classico
Ma gdje si vidio Baskijca u Madrid da ide,gdje to ima![]()
Ma ne bih u te rasprave da ulazim,nezahvalno je to za diskusiju,pogotovo ako je mjerilo Europa Liga
Neka Italijani raspravljaju o tome

kawhi jel to jedna od skotskih zastava scotland brave na havataru 

PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Última hora | Sergio Ramos y Fábio Coentrao abandonan las concentraciones de sus respectivas selecciones por sus problemas de lesión.
Coentrao=povreda.
Coentrao=povreda.

ALBA GU BRATH!PEP je napisao/la:kawhi jel to jedna od skotskih zastava scotland brave na havataru
Naravno da jeste

juanitomaravillaa je napisao/la:Última hora | Sergio Ramos y Fábio Coentrao abandonan las concentraciones de sus respectivas selecciones por sus problemas de lesión.
Coentrao=povreda.

Boli ga rakcu, odradio fantasticno kraj prosle sezone, dobio poboljsani ugovor i sad ce se izlezavat i cekat da ga Ronaldo zagrli kad zabije gol.juanitomaravillaa je napisao/la:Última hora | Sergio Ramos y Fábio Coentrao abandonan las concentraciones de sus respectivas selecciones por sus problemas de lesión.
Coentrao=povreda.
[youtube][/youtube]
Od svih hatrickova, njih 26, u Realu ovaj mi je daleko najdrazi.
Izuzetno bitna utakmica gdje bi se Barca da je Real kiksao na Calderonu priblizila na samo 2 boda i stavila ogroman pritisak na Real 10 dana pred El Classico.
Te noci im je ispuricio tri gola i asistirao Callejonu za zadnji gol. Prvi i drugi gol su fantazija.
Pravi primjer kako jedan igrac dobiva utakmicu kad citavom timu nista ne polazi za rukom.
Od svih hatrickova, njih 26, u Realu ovaj mi je daleko najdrazi.
Izuzetno bitna utakmica gdje bi se Barca da je Real kiksao na Calderonu priblizila na samo 2 boda i stavila ogroman pritisak na Real 10 dana pred El Classico.
Te noci im je ispuricio tri gola i asistirao Callejonu za zadnji gol. Prvi i drugi gol su fantazija.

Pravi primjer kako jedan igrac dobiva utakmicu kad citavom timu nista ne polazi za rukom.
Yah jbte.Kawhi je napisao/la: ...Spursi svjetski prvaci
Jedino što me donekle veseli je činjenica da je Ronaldo konačno pokazao da je kompletniji fudbaler od onog kepeca.
A.F.C. Bournemouth!
Gdje je bio u narednih par utakmica protiv Atletica?geoxx je napisao/la: Pravi primjer kako jedan igrac dobiva utakmicu kad citavom timu nista ne polazi za rukom.
Pa i u iducoj sezoni im je zabio za pobjedu kuci, zabio u finalu kupa protiv njih.mandraX je napisao/la:Gdje je bio u narednih par utakmica protiv Atletica?geoxx je napisao/la: Pravi primjer kako jedan igrac dobiva utakmicu kad citavom timu nista ne polazi za rukom.
Prosle sezone se ni on ni Messi nisu naigrali protiv njih jer ljudi fakat igraju brutalnu odbranu ali je i pored toga zabio super vazan gol za bod na Claderonu.
Samo ne znam zasto navijac Barce ulece na ovo kad je Messi duplo gori protiv Atletica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.