FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 06 okt 2014, 16:26

pitic je napisao/la:Kada sam vidio bivšeg standardnog prvoligaša Jugoslavije Slobodu kako slavi 1 bod u Zvorniku (u kolektivu igrači i navijači) morao sam i ja da vam čestitam na bodu. Jasan primjer gdje su ljudi Slobodu doveli svih ovih godina da se slavi bod u Zvorniku kao da je uzet u Sarajevu.
kad sam vidio bivseg standardnog prvoligasa Jugoslavije Sarajevo kako ga maltretira mjesto po imenu listica i to GODINAMA gdje ih ovi ne mogu pobjedit sto na Kosevu sto u hercegovini i ja sam pozelio vama da cestitam ali nemam na cemu pa cak ni na jednom bodu....jasan primjer gdje su ljudi Sarajevo doveli svih ovih godina da ekipa u koju su ubrizgane astonomske cifre ove godine u ovoj miki maus ligi ne moze da pobjedi selo pored bijeljine,travnik i velez kuci a prosjecan klub iz njemacke im zabija 7 golova uz jos 5 sansi....na 5. ste mjestu i ako uz igracki kadar ne obezbjedite evropu ove sezone ima malezijac kolektivno da vas siluje....zato,pitarcicu moj morat ces sebi otvorit temu pod nazivom DEMAGOGIJA,LICEMJERSTVO I MINDERASTVO... :wave: :wave:
eto,brine ono za nas....nedao Bog nikom na vasim cestitkama
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 okt 2014, 17:18

pitic je napisao/la:Kada sam vidio bivšeg standardnog prvoligaša Jugoslavije Slobodu kako slavi 1 bod u Zvorniku (u kolektivu igrači i navijači) morao sam i ja da vam čestitam na bodu. Jasan primjer gdje su ljudi Slobodu doveli svih ovih godina da se slavi bod u Zvorniku kao da je uzet u Sarajevu.
Bod od izravnog konkurenta za opstanak se slavi kao I 3 boda u travniku..nama su to bidovi jer nam svi ti konkurenti dolaze kuci I samom tim sebe smo ovim bodom skoro pa eliminisali iz borbe za opstanak..svakako bice tu svasta, ali bod je svakako vaaan...mi ne idemo na evropu I nesto da bi slavili samo 3 boda..sad je vazno opstati u ligi a poslije ce biti nesto drugo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 okt 2014, 17:51

SaltCityAttack je napisao/la:
Bod od izravnog konkurenta za opstanak se slavi kao I 3 boda u travniku..nama su to bidovi jer nam svi ti konkurenti dolaze kuci I samom tim sebe smo ovim bodom skoro pa eliminisali iz borbe za opstanak..svakako bice tu svasta, ali bod je svakako vaaan...mi ne idemo na evropu I nesto da bi slavili samo 3 boda..sad je vazno opstati u ligi a poslije ce biti nesto drugo
Vidim na ovoj temi ima dosta neprijateljski nastrojenih osoba, ali dobro to je njihova stvar. Ako je borba za opstanak primarni cilj onda svaki osvojeni bod ili bodove možete proslavljati. Nisam nešto upratio da li je Husić išta na početku sezone spominjao u vezi ciljeva Slobode ove sezone? Hajmo reći hipotetski da sljedeće sezone izvučete evropu mislite da bi mogli dobiti licencu za igranje evropskih utakmica radi dogovanja? i da li stadion u Tuzli ispunjava kriterije za igranje pretkola? i zna li se otprilike koliki je trenutni dug Slobode i kada je posljednji put rađena revizija u klubu?
SRETAN BROJ - 1725

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 06 okt 2014, 17:57

pitic je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
Vidim na ovoj temi ima dosta neprijateljski nastrojenih osoba, ali dobro to je njihova stvar. Ako je borba za opstanak primarni cilj onda svaki osvojeni bod ili bodove možete proslavljati. Nisam nešto upratio da li je Husić išta na početku sezone spominjao u vezi ciljeva Slobode ove sezone? Hajmo reći hipotetski da sljedeće sezone izvučete evropu mislite da bi mogli dobiti licencu za igranje evropskih utakmica radi dogovanja? i da li stadion u Tuzli ispunjava kriterije za igranje pretkola? i zna li se otprilike koliki je trenutni dug Slobode i kada je posljednji put rađena revizija u klubu?
Je l' se ti stvarno praviš budala ili šta već? Kao odjednom se počeo zanimat' za Slobodu? Da si ikada ušao na ovu temu od početka sezone dobio bi odgovore na sva ta postavljena pitanja. I nemoj više bit naporan, opra ti nas na ruke sa svojim postovima :zzz:
075

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 06 okt 2014, 18:16

pitic je napisao/la:Nisam nešto upratio da li je Husić išta na početku sezone spominjao u vezi ciljeva Slobode ove sezone?
Ja jesam. Rekao je jasno i glasno da je cilj za ovu sezone opstanak i stabilizacija kluba, a u naredne 4 godine je obećao barem jedan izlazak u Evropu.
pitic je napisao/la:Hajmo reći hipotetski da sljedeće sezone izvučete evropu mislite da bi mogli dobiti licencu za igranje evropskih utakmica radi dogovanja?
Dugovanja nisu najveći problem za igranje u Evropi. Željo i Sarajevo su također igrali pretkola EL iako su još uvijek u dugovima. Naš najveći problem je što nemamo svoje ljude u N/FSBiH kao neki, pa da se i nama nekad progleda kroz prste kao ostalima. 2009. i namještaljka da Široki igra u Evropi umjesto nas su najbolji dokaz mojih riječi.
pitic je napisao/la:da li stadion u Tuzli ispunjava kriterije za igranje pretkola?
I da ne ispunjava, gdje piše da klub mora igrati isključivo na svom stadionu :?: Uvijek postoje rezervne varijante tipa BP. :kafa:
pitic je napisao/la:i zna li se otprilike koliki je trenutni dug Slobode i kada je posljednji put rađena revizija u klubu?
Čini mi se da je bilo nešto iznad 7 miliona (ispravite me ako griješim), ali Azmir je rekao da je 1.2 miliona vraćeno u proteklih par mjeseci. :cool:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 06 okt 2014, 18:29

Claus je napisao/la:
pitic je napisao/la:Nisam nešto upratio da li je Husić išta na početku sezone spominjao u vezi ciljeva Slobode ove sezone?
Ja jesam. Rekao je jasno i glasno da je cilj za ovu sezone opstanak i stabilizacija kluba, a u naredne 4 godine je obećao barem jedan izlazak u Evropu.
pitic je napisao/la:Hajmo reći hipotetski da sljedeće sezone izvučete evropu mislite da bi mogli dobiti licencu za igranje evropskih utakmica radi dogovanja?
Dugovanja nisu najveći problem za igranje u Evropi. Željo i Sarajevo su također igrali pretkola EL iako su još uvijek u dugovima. Naš najveći problem je što nemamo svoje ljude u N/FSBiH kao neki, pa da se i nama nekad progleda kroz prste kao ostalima. 2009. i namještaljka da Široki igra u Evropi umjesto nas su najbolji dokaz mojih riječi.
pitic je napisao/la:da li stadion u Tuzli ispunjava kriterije za igranje pretkola?
I da ne ispunjava, gdje piše da klub mora igrati isključivo na svom stadionu :?: Uvijek postoje rezervne varijante tipa BP. :kafa:
pitic je napisao/la:i zna li se otprilike koliki je trenutni dug Slobode i kada je posljednji put rađena revizija u klubu?
Čini mi se da je bilo nešto iznad 7 miliona (ispravite me ako griješim), ali Azmir je rekao da je 1.2 miliona vraćeno u proteklih par mjeseci. :cool:
:salut:
SRETAN BROJ - 1725

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 06 okt 2014, 18:48

Dug je oko 5,5 miliona sa tendencijom stalnog opadanja . :cool:

Gigant zna šta radi .

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 okt 2014, 18:53

Husic je rekao opstanak, dok vecina nas navijsca komenje zinula guzica zeljeli smo nestomvise, jer nismo ni razmisljali da u evropu I ne mozemo izboriti zbog licenice..svi bi mi da trosi covjek pare ali zasto ce nam to kad nista necemo uspjet vratiti...za mene jenrealnost opstanak sa ovom ekipom I sve preko 8 mjesta je vise nego dobro ...ocekijemo jedino borbu dobre rezultate protov nasih sportskih rivala to je jedini cilj osim opstanka
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 okt 2014, 19:07

RezervniGolman je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Brato de malo ozbiljnije sad, ti tvrdiš da na gostovanja ide ozbiljna ekipa starijih momaka koji navijaju ? E sad, zbog čega ta ekipa neće da navija kući ? Jeste li u nekom sukobu sa upravom ?
Ono od danas vam je stvarno prežalosno.
Bio sam u Sarajevu Sirokom i pod BB. 80% starije ekipe koja samo fura na gostovanje. Meni je 48 kuka i ne zanimaju me djecije zayebancije iza gola. Babo obisao sam jugu po pet puta bio u Edinburgu Dortmundu i gomili gostovanja dok se ova dva balavca garda i dijasporac nisu ni rodili. Malo se salimo ali nije zajebancija da sekunda i serija dobrih rezultats ne mogu pogurat 2000 ljudi na neko gostovanje sto se ne sjecam da ste vi ikad napravili. Jest stanje lose ali to je trenutno. Normala si momak i hvala tebra za onaj post nedavno
Dozivljaji Huckleberryja Finna
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 06 okt 2014, 19:08

Ko ceka taj doceka, drugim rijecima sve ce nam se ovo isplatit u ogromnim proporcijama na nama je samo da budemo strpljivi, ako sumnjate u to samo se sjetite da smo na korak bili od gasenja a sad nas vode treneri poput Cire i ovog portugalca, pa sad sami skontajte sta nas sve ceka (:

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 06 okt 2014, 19:23

Manje vise pitari su ok pa ignorisite ovog padobranca ! trpate vi njega lijepo al je on navikao na trpanje tako da ga ne dotice vjerovatno zbog njegovog mozga :mrgreen:

jos sad kad azmir zavrsi otpis ovih 700 000 u narednih 20 dana jer su pregovori pri kraju ehh gdje nam je kraj :mrgreen: :mrgreen:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 okt 2014, 19:30

kad se sarajlije pocnu raspitivat za tvoj klub i pocnu davat prijateljske savjete znaj da tek onda si n.a.j.e.b.o
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 okt 2014, 20:25

KrojcicaHills je napisao/la:Manje vise pitari su ok pa ignorisite ovog padobranca ! trpate vi njega lijepo al je on navikao na trpanje tako da ga ne dotice vjerovatno zbog njegovog mozga :mrgreen:

jos sad kad azmir zavrsi otpis ovih 700 000 u narednih 20 dana jer su pregovori pri kraju ehh gdje nam je kraj :mrgreen: :mrgreen:
Slazem se nisam vidjeo Pitara ovdje nesto da dolaze posu nesto ovako jer ljudi su takodjer bili undugovima do guse pa su dobili ispomoc, aonda I mi takodjer pokusavamo isto nesto uciniti I hoce o ako bog da ..uglavnom mene buni ovaj lik navijac Veleza..mislim klub je blago receno ni manje ni vise tu negdje bara bara sa nama , a onda javi se o navijacima prica a na gradskom derbiju 200 pa inu kupu iza gola 10 momaka I td..mislim nemoj pricat poredit nesto kad znas da niste po nicemuu nikog ubjedili u suprotno jer slike I ton to pokazuju
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 06 okt 2014, 20:46

merak je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:Evo nastavit cu ako mi postavite sliku ili klip gostovanja od 2000 ljudi :urnebes: daj bola degenece vas manijaci u tuzli,bjezite od njih u svom gradu,mi vam 87-me srusili robnu kucu gonjali vas po tuzli,zrinjevci vam palr autobus,ne smijete na neka gostovanja. Pa brato kome vi pamet solite grob te yebo nema vecih papaka i sabana od vas.
I opet na kraju svega igramo u svom gradu na svom stadionu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
A i Drugu ligu su prije nas vidjeli. :lol:

Za ovih nekoliko odigranih utakmica u PL dovoditi Slobodu u kontekst sa namjestanjem je presmijesno, a u prilog tome govore i rezlutati proteklih utakmica.

Nevezano za trenutno stanje u klubu, sjetim se ratnih utakmica kad smo pokraj cuvara preskakali zid k'o harambase i bodrili Slobodu. Bubanj je bio pojam u to vrijeme pa se skupi nas 10ak i uzmemo kartonsku kutiju, neko drvo i lupamo od kutiju (kopirajuci bubanj), i sad se sjetim nekih pjesama pa mi bude smijesno.
Zadnja izmjena: Batva, dana/u 06 okt 2014, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 06 okt 2014, 20:57

KrojcicaHills je napisao/la:jos sad kad azmir zavrsi otpis ovih 700 000 u narednih 20 dana jer su pregovori pri kraju ehh gdje nam je kraj :mrgreen: :mrgreen:
Znas nesto vise ? :mrgreen:

Daj na PP uljepsaj mi dan.
samo Sloboda

klma
Kontakt:

Post Postao/la klma » 06 okt 2014, 23:05

Nevezano za trenutno stanje u klubu, sjetim se ratnih utakmica kad smo pokraj cuvara preskakali zid k'o harambase i bodrili Slobodu. Bubanj je bio pojam u to vrijeme pa se skupi nas 10ak i uzmemo kartonsku kutiju, neko drvo i lupamo od kutiju (kopirajuci bubanj), i sad se sjetim nekih pjesama pa mi bude smijesno.
Meni je poslo za rukom i da upadnem sa zida. Dok se moglo pretrcavati sa pomocnog dobro je bilo. Nije bilo lose ni preko Ramizove garaze ali posle kad se moralo dole nize penjati onda je s... bilo. Dosao kuci ruke poderane pita otac koje dosao jesi se ti tukao.Ma jok pao sa ograde...Kaze stari, ja navijaca i k....

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 okt 2014, 23:25

sjećam se kad smo ulazili na istok, izbijena cigla u zidu, a veće cigle bile i tu smo se provlačili :D mislim da sam tako ušao protiv Akureyrija :D

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 07 okt 2014, 00:21

S pomocnog stadiona se moglo provuci izmedju restorana i svlacionice za atleticare (onaj bijeli metalni kontajner). A iza Ramizove garaze mi izbili blok i provlacili se, ili preko zida pa se spustis na wc-ove. Bilo je zanimljivih anegdota iz tog vremena.
Mislim da u taj vakat masa ovih PL klubova ili onih iz Federalne lige nisu ni imali neke navijace, a kamoli navijacke pjesme. A sad dodju kenjati o fukarama, ili drugim renomiranim navijackim skupinama.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 okt 2014, 00:31

Ja se sjetim samo kad sam iz USA dobio cvike nekakve armani a brate tad je to bilo skupo...dadnem ih na Kosevu za pola sendvica I red bjele cokolade :(...kakvi su tad uslovi bili hahaha...gladan I zedan na gostovanja sa flasom Banatskog I kiselom haha..od Zlajcia burazera sam u skoli kido svaki dan po pola sendvica cuvo svojih pola marke da imamplatit previz za gostovanje hshaha..... ajjj Volim te Slobodooo sveee za tebe sam radio I radit cu :)
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 07 okt 2014, 04:00, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 07 okt 2014, 00:52

Ja se sjecam tokom rata odemo na trening na stadion odradimo i zaboravis da svakog momenta moze roknut. Dodjes kuci i cekas da dodje struja i voda da se istusiras. Dodje struja kad na vijestima Srna izvjestava kako je na Tusnju zarobljeno nekoliko hiljada Srba. Joj bilo je svega :mrgreen:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.