Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Ja samo znam da ako Spaha ne dođe biće show u odbrani u naredne dvije tekme 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Nerminovic
- Kontakt:
Sto se tice kafe, nije to off topic - to ce biti i uvijek je bilo on topic.hogarstrasni je napisao/la:Nadam se da je bez kofeina, ako nije, nemoj stavljati puno kafe, a ni secera .Nerminovic je napisao/la:Jesi me nasmijao!Greivis je napisao/la:Nadam se da nece doci. To bi znacilo da je ekipa slabija i da su vece sanse za poraz.
Dupla
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pretjerujes![]()
izvinjavam se na off.

Naravno, bez kofeina - @AhmetNY porucio malo secera i ako zatreba aparat koji @Viru4l koristi kad ulazi na temi kapitena.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Dolazi u BiH i igrat ce obe utakmice i spasiti kvalifikacije 

Imao mu je clan obitelji prije par dana manje zdrastvene probleme i bio je doma. Da je situacija normalna Emira bi trebalo moliti da ne dodje na utakmicu koliko je on privrzen repki. Da li je jos kuci pojma nemam. Ako Emir ne dodje ima debeo razlog za to i ja se prika ne bi u to petljao ni za sta na ovom svijetu. Pa nisam ni siguran sta je za nas bolje da igra ili ne.mandraX je napisao/la:A majke mi, nimalo loša ideja.Cartman je napisao/la:Momcino, je li Emir jos u Dubrovniku? Nije toliko velik grad, trazi ga.dubrovnik je napisao/la:zbunjeni se j.be sam. Onaj drugi samo gleda sa strane.
- Consigliere
- Kontakt:
Stvarno ne razumijem ovakav optimizam i stav Spaha. spasi nas... Ako nam formacija i igra bude u qurcu kao protiv Kipra, bog nas ne moze spasiti, a ne Spahic!mirzatele je napisao/la:Dolazi u BiH i igrat ce obe utakmice i spasiti kvalifikacije
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ajde bola ako je u Du idi u Feratu i riješi sve nedoumice
Ekskluziva za BH javnost sa ss.ba foruma.

Koji bi to show bio da ne dođe
mogu mislit reakciju teleta
Spaha ljubi te brat ne dolazi ne spašavaj tele, kad nakon brukanja u ovom dvomeču bude otjeran s noge na nogu onda nas predvodi.

Spaha ljubi te brat ne dolazi ne spašavaj tele, kad nakon brukanja u ovom dvomeču bude otjeran s noge na nogu onda nas predvodi.
Sa Spahicem BiH je neuporedivo jaca nego bez njega u normalnim uslovima. A ako se uzme da nece igrati ni Bicakcic ni Zukanovic onda je to jos ociglednije nego inace. Izostanak Spahe je bio vec vidljiv protiv Kipra. A kako ce tek biti protiv Walesa i Belgije bolje da ne objasnjavam. Mada ako je u pitanju stvarna povreda ipak ne moze igrati niko na silu. Ipak su njemu 34 godine. Neshvatljiv je potez selektora da cak i uz sve ove otkaze opet Zukanovic nije pozvan. Donekle razumljiv jer tesko je da Zukanovic debituje protiv Walesa i Belgije. Ali zato ga je trebao zvati vec prije protiv Kipra i Liechtensteina. Ali neka zna Pape sta radi. Neka njemu 10 veznjaka i 3,4 stopera. Sve sam SafeteConsigliere je napisao/la:Stvarno ne razumijem ovakav optimizam i stav Spaha. spasi nas... Ako nam formacija i igra bude u qurcu kao protiv Kipra, bog nas ne moze spasiti, a ne Spahic!mirzatele je napisao/la:Dolazi u BiH i igrat ce obe utakmice i spasiti kvalifikacije

Molim te, nemoj na nasem forumu citirati taj sajt koji lupa bilo kakve dezinformacije o aktuelnim temama samo da dobije par klikova. Dosta su nas unazadile njihove price i tuci reprezentativaca na treningu u Brazilu (a pri tome nisu nikad vidjeli ni hrasnice a ne brazila).Cartman je napisao/la:Sport.ba tvrdi da im je Bayer potvrdio povredu. Imas na naslovnoj njihovoj.Neutral je napisao/la:Gdje si to čitao?
Nema ništa o tome na oficijelnoj stranici Bayer-a, na njihovom twitter-u, na twitter-u Bild-a koji piše sve o toj ekipi, na tm-u.
Upozorenje shvatite ozbiljno, jer cu poceti da banujem zbog sirenja ubleha.
- Goalgetter
- Kontakt:
Bravo admine.
Taj kvazi portal (ako se moze nazvati portal), ne treba ni pominjati ovdje.

Kafic na Kantafigu zvani Ferata. Tu dodje svaki put kad je u gradu. Mali neugledan kvartovski kafic gdje mu se skuplja drustvo iz djetinjstva. Ovaj zna o cemu pise.MoR je napisao/la:Ajde bola ako je u Du idi u Feratu i riješi sve nedoumice![]()
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
admin

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Spaha se povrijedio, boli ga k**** za papetom xD
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Sad s kafe prica raja da spaha nece dolazit zbog susica zakacili se oko malog hadzica i tina svena susica pape ce pozvati jahica
20le je napisao/la:Spaha se povrijedio, boli ga k**** za papetom xD

- Consigliere
- Kontakt:
Do kada mora doc', ako ce dolaziti?
Fit Tony: I keep my friends close...
Volio bi da ne dodje,da vidim sta ce levat izmisliti
Do 19:00h trebaju biti svi reprezentativci i stručni štab u kampu. Tako je ss.ba pisao u jednom članku danas.Consigliere je napisao/la:Do kada mora doc', ako ce dolaziti?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- DonCorleone
- Kontakt:
Moguce opcije:
1. Spaha ne dodje, Vels nas bubne, Belgija odvali --> Safko odlazi
2. Spaha dodje, Vels nas bubne, Belgija odvali ---> Safko odlazi
3. Spaha dodje, izvucemo remi u Velsu Belgija nas odvali ----> Safko odlazi
4. Spaha dodje, izvucemo remi/pobjedu u Velsu i remi/pobjedu protiv Belgije ---> Safko ostaje
Dakle, 75 % vjerovatnoca da Safko odlazi, NEOVISNO o Spahicu, sto ne znaci nista drugo nego da je Safet Susic - EX
.
4. Spaha dodje, izvucemo remi/pobjedu u Velsu i remi/pobjedu protiv Belgije ---> Safko ostaje
Dakle, 75 % vjerovatnoca da Safko odlazi, NEOVISNO o Spahicu, sto ne znaci nista drugo nego da je Safet Susic - EX

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Zato da ne bi slučajno se desila ta zadnja opcija bolje je da kapiten ne dolazi i umjesto 25% da tele ima 0% šanseDonCorleone je napisao/la:Moguce opcije:
Dakle, 75 % vjerovatnoca da Safko odlazi, NEOVISNO o Spahicu, sto ne znaci nista drugo nego da je Safet Susic - EX.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], zastitaIdentiteta i 24 gosta.